Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Andrecluj Pasarea malai viseaza. Precum spuneam, cumpara landou.
23 + Chiara Ada |
Ce uameni

. Da' ce landou' nu sta bine sub palmier?
monis
27+acum si cu poze
simona9999 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 Neata si de la mine Am fost ieri la dr, bb e ok, e in grafic, are 910 g, placenta ok. Legat de vergeturi.... la prima sarcina cred ca mi-au aparut pe la 3 luni jumate 4.... acuma nu am niciuna Cat despre kg... l-am intrebat pe dr cat e normal sa punem in sarcina si cica ar fi intre 10-12 kg.... dar variaza f mult in functie de cate apa se retine, factorul genetic...Oricum eu nu mai sunt in grafic Simina ... saracu sotzO zi buna! |
Felicitari Alinush25. Ce bine imi pare cand aud: suntem in grafic. Si noi mergem sapt viit la control. Sper sa ne spunem cat cantarim, ca sa stim si a cata parte din crestere e de la bb
pup
cea mai fericita
cu 27+ 
sa fim sanatosi
Andrecluj spune:
Sta foarte bine sub palmier, da' bebe tre dus pana acolo in oareshceva. So...
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
![]() ![]() . Da' ce landou' nu sta bine sub palmier? 27+acum si cu poze |
23 +
Chiara Ada
miany75 spune:
Lumi ramanem cu speranta ca nu le vom face ....![]()
Monis vreau si eu pe insula ta..
miany
27+
DAVID ANDREI
krelia spune:
auzi Andre, las-o mah sa-si ia cupkilu' la subtioara, daca ea vrea asa
...in esarfa d-aia pe dupa gat..ca in filmuletul ala de prezentare, de ieri
..ca doar o sa fie doar ea, izbitu' si rodul iubirii lor
![]()
| Citat: | ||||||
| citat din mesajul lui Andrecluj Sta foarte bine sub palmier, da' bebe tre dus pana acolo in oareshceva. So...
23 + Chiara Ada |
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai
simina_kin spune:
Monis eu am pata pusa pe asta : http://w
ww.
bebelusultau
.ro/detalii
.php?cod=
BW16 ...da astept sa-i faca reducere![]()

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Andrecluj spune:
Krelio, , un dram de constiinta o fi avand femeia asta, ma gandesc. Ea zice ca va fi iarna si bla bla, da' sa vezi de n-o apuca insulele pe cand o avea bebe asa vreo 2 luni si se trezeste ca esarfele n-au sine pt spatele bebeului. o si vad cum o sa -si ia bebelu la subtioaa pe reo insula exotica, super tare 
23 +
Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Monis, te inteleg perfect!!!
In Indonezia nu am ajuns inca, dar am petrecut clipe extraordinare in Malaezia si Tailanda... Speram ca totul va fi bine anul viitor si vom putea calatori din nou, deocamdata....repaos pt contractii...si stres pt vergeturi!![]()
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
krelia spune:
mie imi mai placea si BW12..la capitolul carucioare..si BW16 pe care l-ai aratat tu, era partea detasabila de landou
....da' marea mea problema este in continuare..cum naiba le vedem pe viu??? Unde?
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Monis eu am pata pusa pe asta : http://w ww. bebelusultau .ro/detalii .php?cod= BW16 ...da astept sa-i faca reducere![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
krelia
krelia spune:
bai, io nu ma mai joc...de cate ori dau refresh...in bara aia de jos cu reclama catre magazinul DC...mie imi apar numai chiloti, slipi, boxeri, hipsteri 
krelia