Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

multam fain dienuntze!!! raman datorare!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre, te cred,dar prefer sa fiu sexy fara!

Monis, ms mult de incurajari, dar tot asa speram ca nu voi pune prea multe kg in timpul sarcinii... deci gena aia s-ar putea sa fie in vacanta(pe o insula exotica), cu metabolismul care il aveam inainte ( puteam manca orice, ca nu ma ingrasam...)

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Andre, te cred,dar prefer sa fiu sexy fara!

Monis, ms mult de incurajari, dar tot asa speram ca nu voi pune prea multe kg in timpul sarcinii... deci gena aia s-ar putea sa fie in vacanta(pe o insula exotica), cu metabolismul care il aveam inainte ( puteam manca orice, ca nu ma ingrasam...)

Pe insula mea , lasa ca stiu eu....
Mergem s-o cautam ?

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Simo, ms pt incurajari...folosesc creme(una de la mothercare,una de la elancyl... de prevenire a vergeturilor), dar daca spuneti ca e ereditar....mai bine ma pregatesc sufleteste sa le...primesc cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

simona9999, multumesc pt raspuns. La mine nu se inmoaie cand e tare, adica daca e tare, ramane tare, de asta ma intrebam daca nu cumva e doar balonare. Monis, chiar se da si pt tranzit? Pai atunci bag linistita. Da' tot ma enerveaza ca nu fac diferenta. Am zile cand aproape ca nu imi simt burta, altele cand parca as cara o valiza in fatza. Probabil ca asta e ceea ce numiti presiune. Acu de ex am incercat o juma de plimbare si aveam senzatia ca as cara dupa mine ceva greu. Asezata in pat, la fel. Eu as da lege nene ca ginecologii sa fie mame, macar sa iti explice senzatiile astea clar. Off off, si abia acu incepe distractia. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi la fel eram si eu..puteam manca ,frate cat incape...fara consecinte,dar acu s-a schimbat placa si iata-ma cu 14 kile in plus...dar ce mai conteaza ..sanatosi sa fim..
m-am resemnat ca n-o sa ma incadrez in grafic...

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetele!
eu azi sunt zombie...mi-e somn, n-am chef de nimic...si vreau acasa.......

simona, am zis ca am slabit 5 kg pana in luna a 4a...deci practic ar fi 7 kg ...oricum azi dimineata m-am cantarit si era +3...asa ca....incet incet, va ajung din urma

cu contractiile, eu imi dau seama ca al meu se strange mititelul jos de tot, ca o galusca si restul burticii e aprox. plata ..... pe mine ma omoara cand am burta plina si se urca mai sus, ca deh, na-re loc de unele, altele..si ma mai si trimite urgent la baie

fete

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Pentru cine are chef si timp sa vada cu ce insula bat eu campii clic www.amazingrace.ro/Asia/6/Indonezia/97/0/461/CROAZIERA_INDONEZIA:_Un_argument_foarte_serios_in_favoarea_casatoriei.html#nogo" target="_blank">AICI sau www.amazingrace.ro/Africa/4/Tanzania/214/0/429/OAMENI_AMAZING:_Cum_a_fost_in_ZANZIBAR_ partea_1 .html" target="_blank">AICI

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Miany, te inteleg...la asta ma si gandeam,daca tot am luat-o razna cu kg-le, asta este, voi tine cura, voi merge la sala, voi scapa cumva de ele...dar de vergeturi cum scap, ca alea nu au leac!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pasarea malai viseaza. Precum spuneam, cumpara landou.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Pentru cine are chef si timp sa vada cu ce insula bat eu campii clic www.amazingrace.ro/Asia/6/Indonezia/97/0/461/CROAZIERA_INDONEZIA:_Un_argument_foarte_serios_in_favoarea_casatoriei.html#nogo" target="_blank">AICI sau www.amazingrace.ro/Africa/4/Tanzania/214/0/429/OAMENI_AMAZING:_Cum_a_fost_in_ZANZIBAR_ partea_1 .html" target="_blank">AICI monis 27+acum si cu poze
23 + Chiara Ada

Mergi la inceput