Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, voi spuneti de Avent Isis manual sau electric ca e bun? Nu-mi raspundeti, va rog voi in ce situatii luati nospa? Doar la durere sau si la burtica tare? Merci 23 + Chiara Ada |
Da,Andre, e vb de Avent isis manuala..
Legat de dureri ,am inteles ca e bine sa iei No-spa ,daca burtica e tare si simti presiune in partea inferioara a bazinului,chiar daca nu e insotita de durere..

miany
27+
DAVID ANDREI
DianaR spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, voi spuneti de Avent Isis manual sau electric ca e bun? Nu-mi raspundeti, va rog voi in ce situatii luati nospa? Doar la durere sau si la burtica tare? Merci 23 + Chiara Ada |
eu spuneam de cea manuala. Doar pe aia am incercat-o. Din cercul meu de cunostinte una singura a folosit pompa electrica de la avent si a spus ca ptr ea e mult mai ok decat cea manuala, oricum in kitt-ul pompei electrice intra si elementele pentru pompa manuala doar ca e destul de scumpa....
Apropo de vergeturi... In prima sarcina m-am tot uns, pana l 8 luni n-am avut nici o vergetura si dupa 8 luni au explodat... La a doua sarcina nu m-am prea dat si tot pe acolo... Cred ca o crema simpla, hidratanta/nutritiva nu excesiv de scumpa e suprasuficienta, nu are ce sa-ti strice, oricum astea supersmechere si scumpe nu reusesc sa faca mai nimic in plus...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
raluci_b spune:
si eu stiu de vergeturi ca-s ereditare mi-au spus mai multe persoane, o am pe cumnatamea care nu s-a dat cu crema si nu are nici urma de vergetura si mama ei la fel. si mai am prietene la are s-a dovetit ca este ereditar.
oricum eu ma dau cu crema chiar daca mama are ceva vergeturi 
24+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Lumi_Richard spune:
Three men were sitting together bragging about
how they had given their new wives duties.
Terry had married a woman from America, and bragged that he had told his
wife she needed to do all the dishes and housework. He said
that it took a couple days but on the third day he came home
to a clean house and the dishes were all washed and put
away.
Jimmie had married a woman from France. He
bragged that he had given his wife orders that she was to do
all the cleaning, dishes, and the cooking. He told them that
the first day he didn't see any results, but the next day it
was better. By the third day, his house was clean, the dishes
were done, and he had a huge dinner on the
table.
The third man had married a Romanian girl. He
boasted that he told her that her duties were to keep the
house cleaned, dishes washed, laundry and ironing twice a
week, lawns mowed, windows cleaned and hot meals on the table
for every meal. He said the first day he didn't see anything,
the second day he didn't see anything, but by the third day
most of the swelling had gone down and he could see a little
out of his left eye enough to fix himself a bite to eat, load
the dishwasher, and call a
handyman.
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
dienutze spune:
citat din mesajul lui laviniablaga![]() help! trebuie sa mergem la botezul fetitei unei verisoare - tocmai acum am aflat - si nu am nici cea mai mica idee ce cadou sa iau. am tot cautat pe net, si sunt o multime de lucruri dragute, insa nu ma pot hotari. initial m-am gandit sa ii iau un trusou de bebe, gata impachetat, de pe site-ul articolecopii(sper sa nu fie bai ca fac reclama), insa nu stiu sigur daca e de ajuns. Uff...ce ma enerveaza chestiile astea neprevazute. Dati-mi si mie o idee...Ce sa ii iau fetitei aleia, ca mamicuta ei a avut grija sa ii ia tot ce are nevoie ![]() A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+ |
Buna
Eu am fost in situatie asemanatoare, nasterea bebelului unor amici, i-am luat o lenjerie de patut.
24+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Andrecluj spune:
DianaR, Miany
Lumi, vergeturile sunt sexy, ce-ai cu ele? Iubi meu are, desi n-a slabit, nu s-a ingrasat, n-a nascut, n-a nika. Si ii iubesc fiecare vergetura. Na.
23 +
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Ei,na, acum incep sa ma panichez din cauza vergeturilor....deci nu prea conteaza cat de lipicioasa ma duc in pat in fiecare seara...ooofff, oooff,of! Si o mica glumita,de relaxare: Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband. Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denisehttp://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
Lumi, lasa panica ca scot maciuca
. Eu ti-am raspuns contra panicii, nu pro panica
. Eu pun pariu ca ai gena aia buna, fara vergeturi monis
27+acum si cu poze
simona9999 spune:
Ionelamaria bine ai venit din cenced
Aha, merci
Io daca as avea bani, m-as muta in insule (undeva in Oceania) si l-as tine in hamac, sub pamier
monis 27+
acum si cu poze
aaaa monis imi place cum ai cheltui banii , daca i-ai avea.....
Nici noi nu ne-am hotarat la patutz, pe acesta am zis ca il luam prima data ca e cel mai important, caci in carutz, iarna cine stie cat o sa stea...... oricum vom lua, dar patul e cel mai imp. Acolo ar treb sa doarma. Si eu la fel vreau mai intai sa simt niste materiale, caci vom lua din acela pliant
Laura, ati avut subsolul inundat, si fara curent??? Se mai intampla si la noi si e tare greu...... bine ca trecut
Lumi_Richard eu stiu referitor la vergeturi ca nu-i musai sa apara. Exista si creme speciale de prevenire pt gravide. ma gandeam sa cumpar si eu. Din ce am vazut la alte fete e ft important sa folosesti o crema sau un ulei bun pt hidratare, si apoi cred ca depinde de pielea fiecareia....
Cum faceti diferenta intre contractii nedureroase, adica burtica tare, si balonare, unde burtica e tot tare? De unde stiti cand sa luati nospa si cand nu? Pe mine azi noapte m-a durut ceva de m-a trezit, dar n-am inteles e burta, stomacul, nu mai pricep nika nika.
Andrecluj si eu la inceput, cred ca eram si mai balonata, dar eu credeam ca doar atat si doc mi-a zis ca aveam de fapt contractii nedureroase si mi-a dat utrogestan si apoi gynipral. Ideea e ca poti urmari: stai culcata, cu picioarele putin flexate si intr-un minut sau cam asa controlezi burtica, daca vezi ca in acest interval se mai inmoaie sau se intareste inseamna ca sunt contractii. Pe mine asa ma verifica la doc
cea mai fericita
cu 27+ 
sa fim sanatosi
monis5 spune:
Andreule - eu am luat rar, cand am simtit ceva anormal prin burta, de genul "burta-tare" (asta suna asa cam ca "burta verde"
monis
27+acum si cu poze
Alinus25 spune:
Neata si de la mine![]()
Am fost ieri la dr, bb e ok, e in grafic, are 910 g, placenta ok.
Legat de vergeturi.... la prima sarcina cred ca mi-au aparut pe la 3 luni jumate 4.... acuma nu am niciuna
. Si din cate stiu eu, vergeturile verticale de pe burtica sunt ereditare, deci daca mama a avut 100% face si fiica.
Cat despre kg... l-am intrebat pe dr cat e normal sa punem in sarcina si cica ar fi intre 10-12 kg.... dar variaza f mult in functie de cate apa se retine, factorul genetic...Oricum eu nu mai sunt in grafic
Simina
... saracu sotz![]()
O zi buna!![]()