Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
A... si legat de vergeturi.... Daca ti-e dat sa apara pai poti sa-ti dai cu ce ti-oi da ca tot apar si invers. Eu la sarcina cu Iannis nu m-am uns si nu ma nici cea mai mica vergetura! Sper sa fiu la fel dde norocoasa si de data asta! Nu zic...or fi si cremele bune la ceva, adica banuiesc ca atenueaza cu siguranta!
Va pup!
Editez ca sa va spun ca am o cunostintza care si-a dat cu cele maiscumpe si renumie creme si e pliiinade vergeturi sipe burta si pe sani si pe coapse si chiar si pe genunchi
este vorba de elasticitatea pielii fiecarei burtici!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Lumi_Richard spune:
Simina,bad girl!!!!
M-ai facut sa rad!
Sunt foarte utile informatiile despre pompite....dar ce teama imi provoaca!!!
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
simona9999 spune:
BUna fetele
Scuze de absenta, dar acum cu inchiderile astea de luna si cu alte plesti pe cap, am avut tare multa treaba
dar iata acum mai citim si noi putin, sa nu ramanem tare in urma
Krelia, 2 kg in 26 de sapt??
Nici nu pot crede... Ei, fiecare in ritmul lui probabil. Eu am luat pana acum 8KG....eee???? e ceva. Am cam inceput parca sa accelerez ritmul...si mai am o gramada pana la 40! Eh noi sa fim sanatosi....si vom vedea......
Douradoudou nici eu nu ma obisnuiesc cu dormitul pe dreapta, eu si inainte nu prea puteam sa dorm pe o singura parte ca amorteam, dar zic ca acum poate inca mai merge, si imi pemit luxul sa ma mai invart![]()
monis5 multam de pont, de carcei nu stiam ca se rezolva cu miere, cat despre constipatie, la mine nu prea mai merge, nici cu miere. la mine am obs ca treb sa vin mereu cu ceva nou.... dar totusi.... de unde atatea noutati???
miany75, m-am interesat si eu un pic la noi in Cta de vaccinul antitetanos si e recomandat de majoritatea doctorilor, noi sau mai vechi, asa ca..... vad ca nu tine doar de conservatorism....si pana la urma daca nu face rau, este ok, din pct meu de vedere
dankutza super website-ul cu sfaturi pt tatici. la-m trimis si eu taticului nostru
cea mai fericita
cu 26+ 
sa fim sanatosi
miany75 spune:
Buna dimineata,burtici!
vad ca se discuta intens despre vergeturi.Din experienta unei prietene stiu ca ei i-au aparut cam pe la 8 luni...era f incantata ca nu are nici una pana atunci (folosea o crema f.scumpa cu ulei de masline ,migdale si inca ceva miraculos),dar in cele din urma i-au aparut.Depinde cred de multi factori daca le faci sau nu..genetic ,cat de mare e sarcina ( se stie ca de pe la 7 luni 1/2 bebe creste mult si face sa se intinda pielea),elasticitatea pielii etc...asa ca ,vb aceea "cum ti-o fi norocul"..
Eu am facut acu vreo 10 ani ,dar cand am slabit brusc...deci la mine pericolul nu dispare decat dupa..![]()
miany
27+
DAVID ANDREI
simona9999 spune:
Vai sa nu uitam. Am schimbat saptamana asta !!

Facem cinste cu miere si limonada! Ce ziceti? Ca e sanatos...si ft sanatos pt anumite situatii...si rezolvam mai multe dintr-o data
cea mai fericita
cu 27+ 
sa fim sanatosi
laviniablaga spune:

help! trebuie sa mergem la botezul fetitei unei verisoare - tocmai acum am aflat - si nu am nici cea mai mica idee ce cadou sa iau. am tot cautat pe net, si sunt o multime de lucruri dragute, insa nu ma pot hotari. initial m-am gandit sa ii iau un trusou de bebe, gata impachetat, de pe site-ul articolecopii(sper sa nu fie bai ca fac reclama), insa nu stiu sigur daca e de ajuns. Uff...ce ma enerveaza chestiile astea neprevazute. Dati-mi si mie o idee...Ce sa ii iau fetitei aleia, ca mamicuta ei a avut grija sa ii ia tot ce are nevoie 
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+
miany75 spune:
Simona9999 bineneinteles ca parerile sunt impartite ...dar ,vb lui Monis,scopul este sa te protejeze strict impotriva tetanosului..nu cred ca e cazul sa ne gandim ca vom face tocmai asta,din cauza unei plagi...desi ,cand ma gandesc ce experienta trista am avut eu in C-ta tot ce e posibil..no offense..
miany
27+
DAVID ANDREI
Lumi_Richard spune:
Ei,na, acum incep sa ma panichez din cauza vergeturilor....deci nu
prea conteaza cat de lipicioasa ma duc in pat in fiecare seara...ooofff, oooff,of!
Si o mica glumita,de relaxare:
Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband.
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Fetele, voi spuneti de Avent Isis manual sau electric ca e bun?Nu-mi raspundeti, va rog voi in ce situatii luati nospa? Doar la durere sau si la burtica tare? Merci
23 +
Chiara Ada
DianaR spune:
Monis, multumesc!
. DN=18.06.1978, n-am de ce s-o ascund anul in definitiv, la 31 de ani nu sunt inca de cartea recordurilor ca cea mai tanara mama cu 3 copii
.
Stephy, multumesc pentru apelul de prezenta! 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete