Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cum adica il hranea????? Hai no

23 + Chiara Ada

Pai ala era mufat la sanul ei, in genunchi, in fata patului (am zis ca imaginea e f vie in mintea mea - ce usor ne traumatizam). N-am intrebat ce faceau ... mi-am lasat libera imaginatia, dupa ce era sa ma dau cu capul de usa, navalind inapoi pe ea....

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cum adica il hranea????? Hai no

23 + Chiara Ada

Pai ala era mufat la sanul ei, in genunchi, in fata patului (am zis ca imaginea e f vie in mintea mea - ce usor ne traumatizam). N-am intrebat ce faceau ... mi-am lasat libera imaginatia, dupa ce era sa ma dau cu capul de usa, navalind inapoi pe ea....

monis 27+
acum si cu poze

super tare faza!

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

foarte tare!
si se confirma inca odata..curiozitatea fiintei umane...sau..mintea bolnava

acu' nah....i-o fi fost omului foame si n-o fi fost bufetu' spitalului deschis...sau, o fi avut carente de calciu..mai stii?

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Mmmmm, abia astept sa ma mulga barbatu ... Apropos de asta, mi-am amintit cand lucram la maternitate ca am intrat un salon la mame (intr-o rezerva de fapt unde era cazata doar o mama) si am dat peste ea care il hranea pe domnul sot la... san.
Ani de zile m-a obsedat imaginea aia.... asa ca, daca e vorba de alte metode inafara de pompa, cred ca daca ne mai gandim, mai gasim . Moasele stiu intr-adevar sa mulga la mana, cica se poate invata... eu habar nu am avut ever...

monis 27+
acum si cu poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

foarte tare!
si se confirma inca odata..curiozitatea fiintei umane...sau..mintea bolnava

acu' nah....i-o fi fost omului foame si n-o fi fost bufetu' spitalului deschis...sau, o fi avut carente de calciu..mai stii?

SAU AVEA AIA CANALELE INFUNDATE. Eu una numai la asta m-am gandit

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Monis eu am pata pusa pe asta : http://www.bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BW16 ...da astept sa-i faca reducere

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Da, arata fain, numai ca ma gandeam acuma, daca toata lumea zice de utilitatea lui, sa iau unul care sa se mufeze pe cadrul de la carut... sau nu stiu, ma mai gandesc, cred ca mai am 1-2 luni sa ma sucesc si desucesc

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Na, ca mi-s ca si Katiusa, vb singura pe aici. Plec la mol sa ma holbez la pompa. Kip in taci.

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor.

eu ma apuc sa fac o lista de cumparaturi ca nu mai tine... ma enerveaza acest sot... profit si eu ca nu e acasa......
Ma gandesc foarte serios sa las carutul pe mai tarziu... probabil il voi folosi mai ales din martie in colo. Pana in martie bebe e oricum micut... si il voi duce in marsupiu... desi tare imi plac carucioarele... iar eu nu sunt foarte incantata sa-l invat in brate.
Pe cealalta parte un carut bun... cu landou e util si iarna... dar cred ca e cam scump....Parca nu as da 350 euor pe carut.

Unde e Camy? ce stiti de ea? a vb cineva cu ea? ca nu mai apare... nici la noi nici la sept oct.... CAMYYYYYY!!!!!!!!!!! UNDE ESTI???

23+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, asa ma batea si pe mien gandul sa las scaunul de masina tp mai tarziu..si sa iau unul din ala mai tzapan, care sa mearga de la 0+ pana mai tarliu ...ca scoicile alea..prea sunt "cocarjate".... (bromit blatesc masline pt drapt de hautor, mancatzash' )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mai ,fetelor eu zic ca e bine sa aiba si landou caruciorul,detasabil daca se poate...pana in martie e mult...iar vizavi de "scoica" Kreliuto subscriu...nu mi se pare ca "bebe" sta cu spatele prea drept in ea..

P.S tot de la mamici citire..cica ii punea niste pleduri sa stea cat mai drept in "scoica"..deci nu mai stii,dom'le cum e bine..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lavinia - vreau si eu sa vad cosuletul pentru bebe, daca se poate.

Andrecluj - e vb de pompa manuala, asta o recomanda fetele/ Nospa iau si daca am burtica tare si ceva disconfort, nu neaparat dureri. Cand esti balonata simti asa, foarte plina burta si greoaie, eu ma balonez f tare de la castraveti de ex...

Ionela -bine ai revenit! Poate ne vedem si noi sapt viitoare sau dupa ce pleaca sotul o sa ai mai mult timp ce zici?

Alinus - felicitari pentru vestile bune!

...Sigur o ajuta pe femeie sa i se desfunde canalele in loc de pompa...zic eu ..

Astazi e ultima zi de munca, de maine sunt in concediu...uraaa!!!!!

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput