Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
Aida oare unde o fi?? o fi plecata la puisor...

Eu am lenevit toata ziua..am atipit de vreo 2 ori...Asa ca sa vedem la noapte ce voi face..poate dorm mai bine ca azi-noapte cu drumurile la toaleta am pierdut somn mult![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor asta tb sa va cumpårati daca va respectati daca stati la caså.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
uai, nu mai rade dijeaba uai, scrie stockholm pi iele?????
adica este pentru SUEDEJI
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 14 zile
monikus spune:
Iulika si eu am o problema cu mersul la baie. Oricum le dorm mai bine spre dimineata. Nu prea ma dau jos din pat pana pe la 10 ![]()
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
tulibu spune:
bai nene, nu ma mai joc, ce ati avut azi? tastarnita, tastarnitelor?
acu iar tb sa recuperez. Am fost si eu la mama, sa imi faca vinete d-alea bune.

,
Ioana
29+ 

bebe
delia79 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Nu stiu ce e cu Selenica ca ea statea acasa parca.... Vroiam sa va mai spun ca pe un forum de romani din UK, a nascut azi de dimineata o fata, un baiat de 5 kilograme, cu cezariana si cu un termen depasit cu 6 zile. Am inteles ca in functie de spital te tine dupa termen intre 7 si 10 zile dar ea am inteles ca nu mai putea merge si era un chin groaznic...asa ca au rezolvat-o la numai 6 zile. Deci nu mai fiti asa cacacioase ca se poate si varianta inversa...prematurilor ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Bebe de 5 kg

Asa e Luto, se poate depasi si termenul, dar......... deocamdata nu e nimeni in situatia asta la noi la odisee
Ce-ai papat bun? Cu riscul sa mi-o iau ..... intreb si eu asa..... ce-i cu foamea asta frate????? La 2 ore trebuie sa pap....

32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Iulika si eu am o problema cu mersul la baie. Oricum le dorm mai bine spre dimineata. Nu prea ma dau jos din pat pana pe la 10 Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Påi nu stiu dar eu nu am avut toata sarcina ca acum..nici macar cand bobinam cate un pepene intreg..Am stat vre-un sfert de ora pe toaleta ca nu mai puteam si faceam de 3 ori..cum ajungeam in pat iar plesnea vezica..
37+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Vai Luto 5 kile??Påi mai bine nasc acum decat sa ajung la termen si mai ales så mai si trec de termen...![]()
![]()
37+cu
Bruce Nicholas
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Påi nu stiu dar eu nu am avut toata sarcina ca acum..nici macar cand bobinam cate un pepene intreg..Am stat vre-un sfert de ora pe toaleta ca nu mai puteam si faceam de 3 ori..cum ajungeam in pat iar plesnea vezica.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Din nefericire stiu cum e. Eu daca mananc doua felii de pepene ma duc la baie din ora in ora pe ceas.

Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Ellenuta spune:
poftiti la
CAPITOL NOU
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
ok , intru sa fac capitol 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()