Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

SA vedeti ce-a scris mimika inainte de prima eco:

"Uneori nu este ajuns sa iti monitorizezi f bine ovulatia, trebuie si un pic de ajutor sa sus. Eu, de ex, in decembrie, cand am ramas insarcinata, eram convinsa, dar convinsa, ca nu am ovulat. Teste de ovulatie negative !!!! si lipsa mucusului specific!!! si uite ca...s-au intalnit pe undeva ousorul meu cu baietii lui. Adica doar cu un baiat, sper eu. Ca doar nu facem echipa de fotbal dintr-o lovitura..."
Nu stia ce o asteapata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Vroiam sa imi fac temele intai dar cand am vazut ce ai scris nu am mai rezistat. Ma prapadesc de ras. Trebuie sa reciteasca si ea. O sa o iau si eu de la cap 1.

Schimb si eu semnatura si revin

Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

"Uneori nu este ajuns sa iti monitorizezi f bine ovulatia, trebuie si un pic de ajutor sa sus. Eu, de ex, in decembrie, cand am ramas insarcinata, eram convinsa, dar convinsa, ca nu am ovulat. Teste de ovulatie negative !!!! si lipsa mucusului specific!!! si uite ca...s-au intalnit pe undeva ousorul meu cu baietii lui. Adica doar cu un baiat, sper eu. Ca doar nu facem echipa de fotbal dintr-o lovitura..."
Nu stia ce o asteapata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
O noua viata

haha .. foarte tare!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Acum revin cu temele facute. Azi am cam umblat teleleu pe afara asa ca nu am fost prea pe faza dar....

Carina, daca dr te supravegheaza bine, nu ai de ce sa iti faci griji. Plus ca esti aproape de termen. Felicitari pt greutatea bebeului.

Techila am vazut camera pestilor. Lejera si luminoasa. Super frumoasa.

Raluk nu o stiai tu pe monica davidescu, sotia lui Temisan? Cum se poate asa ceva.

Anco, mai ai putin. Nu e cazul de regim acum. Sper ca o sa vii cu vesti bune de la control si in felul asta iti mai iei gandul si de la kg.

Emy felicitari pt bebelina.

Kiki ma bucur ca esti bine si ca mai dai semne de supravietuire din cand in cand.

Mimika ma bucur nespus ca ati ajuns acasa si ca sunteti toti bine. Sunt superbi copilasii. Mie mi se pare ca seamana foarte bine unul cu celalalt. Felicitari pt realizare si pt stapanirea de sine. Oricum mi-ai cam dat de gandit cu prematurii la elias. In consecinta tre sa am grija sa nu care cumva sa nasc prematur ca nu se vor ocupa de mine .

alecsxa0208 tinem pumnii maine.

Lore ma bucur ca tu si Adela sunteti bine.

Danangie felicitari pt Daniel Andrei. Sa creasca mare si sanatos.

Uve ma bucur ca analizele sunt ok.

Ellenuta felicitari pt bebelina. Bine ca si-a mai revenit si printesa cealalta.

Kawaichan m-am ingrozit citind ce ai scris. E oribil. Cred ca as fi facut infart inainte sa se termine cutremurul.

Luto, sa iti fie de bine. Acum astept si eu poze ca si celelalte fete.

Manga acum ma duc sa vad poze cu tine. Inca nu am apucat.

Laura, foarte tare bancul.

Multi tuturor si La multi ani sarbatoritei de azi pe care chiar nu o stiu.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ce tare, Moni

Cred ca ma apuc si eu sa va citesc de la inceputuri

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

Nu stia ce o asteapata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 34+ cu
O noua viata

Chiar ca e tare faza....

De Cristina_Ana mai stii ceva Monica? Sper ca nu se epuizeaza cu mutatul

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor asta tb sa va cumpårati daca va respectati daca stati la caså..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor asta tb sa va cumpårati daca va respectati daca stati la caså..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Trebuia sa ne asteptam si la asa ceva de la tine.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

No, cu ce sa incep.....
Daca as avea macar o zi pe saptamana asa faina si plina de energie ar fi superb.
Am citit si eu povestea Mimikai care e senzationala....atat de frumos povestita....si atata suspans....de la un "episod" la altul
Sa dea Dumnezeu sa sa se obisnuiasca cat mai repede cu noua postura de mamica....cu noile schimbari din viata ei....si sa se bucure pe deplin si ea si sotul de minunea care este acum in caminul lor, in familia lor....in patucul lor
Iulika iti multumesc ca ai bagat o prezenta ca la carte.
De teama am vazut ca au si aparut la apel
Salutam si pupam pe Delia si pe Kikicri
Imbratisam sa treaca spaimade cutremur pe Kawaichan....oare ce s-a mai intamplat....incerc sa-mi mai amintesc si eu.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nu stiu ce e cu Selenica ca ea statea acasa parca....

Vroiam sa va mai spun ca pe un forum de romani din UK, a nascut azi de dimineata o fata, un baiat de 5 kilograme, cu cezariana si cu un termen depasit cu 6 zile.
Am inteles ca in functie de spital te tine dupa termen intre 7 si 10 zile dar ea am inteles ca nu mai putea merge si era un chin groaznic...asa ca au rezolvat-o la numai 6 zile.

Deci nu mai fiti asa cacacioase ca se poate si varianta inversa...prematurilor

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Dana, azi m-am uitat si eu pe reality zone la birth stories. Mi s-au parut interesante episoadele. Nu pare atat de groaznic totul. Dar nu afli cum si-au revenit cele cu cezariana. Cred ca aici intervine partea naspa.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput