Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 18
Lullaby_2009 spune:
Techila eu ma gandeam ca e pentru carat sacose grele, in caz ca ma dor mainile prea tare. Daca ma face si secsi, piu, piu.
Tocanita zici?
Pofta buna!
30+ cu 
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico V-am prins din urma in sfarsit! Va trimit un banc sa ma radem putin: Cica o fata respectabila lucra la un bordel fara ca familia ei sa stie cu ce se ocupa. Intr-o zi razie, le scot politistii pe toate in strada si le ia la intrebari. In acest timp trece bunica fetei, o vede si o intreaba de ce sta la coada. Fata spune am auzit ca se dau portocale si m-am asezat la coada. Bunica hai ca stau si eu cu tine. Ajung politistii la ele si unu se minuneaza:le-am vazut pe toate dar asta..pai bunicuto la varsta matale mai poti? La care babuta raspunde maindra: pai imi scot proteza si le sug! Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
foarte tare ...

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monis5 spune:
| citat din mesajul lui techila ia uitati aici pentru maximizarea secsoseniei.. cred ca merge si la costum de baie face sotz tocaneza si aduce elefantei la pat Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 14 zile ![]() |
Fetelor, m-ati rupt cu produsele descoperite de voi. Eu as vota asta in top. Desi cica ar fi pt hernie.
monis
27+acum si cu poze
crocodana spune:
monis super tare faza! adreseaza-ti o cerere!
mimika ne tine in suspans...imi dau seama ce pretios e timpul ei acu..de doua ori mai pretios
; daca nu iti e greu..spune-ne te rog si noua, "crispatelor" (atentie nu toate fetele sunt incluse aici..dne fereste.... deocamdata eu si poate raluk ca si ea zicea ca era emotii insa lista e deschisaaaa......) cum te intelegi cu bebei, ii simiti cand le e foame, frig...la baita nu iti e teama? ti-au spus in spital cum sa ii ingrijesti? 
interesant si eu am perceput-o pe monica ca pe "mama" acestei odisei..si nu am citit deloc primele pagini (m-am alaturat voua pe la 60)insa acum le voi citi, mai ales ca detin "informatii din viitor"
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Ellenuta spune:
sunteti DE-MEN-TI-A-LE cu produsele gasite .. m-ati dat gata ..
PS: aiduka .. corectorul ala de deget e chiar interesant daca l-as putea purta ... mi-a luat-o cas dgetul mare de la piciorul stang ... 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monis5 spune:
| citat din mesajul lui crocodana monis super tare faza! adreseaza-ti o cerere! 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
E rasu-plansu, io cu banii mi-s ca cizmarul descult. Am cerut mariri de sute de ori pentru oamenii din firma, negocieri etc. Cand a fost pt mine, parca aveam lipici in cerul gurii. Drept urmare, anul trecut, la maririle anuale, am luat 4% marire. Pe brut

monis
27+acum si cu poze
Lullaby_2009 spune:
Laura ce am mai ras la bancul tau! 

Am mai vazut perna de curent si splipul.
In curand vom fi "terminat" produsele? 
30+ cu 
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Fetelor, m-ati rupt cu produsele descoperite de voi. Eu as vota asta in top. Desi cica ar fi pt hernie. monis 27+acum si cu poze |
La asta ar trebuie sa se uite Manga inainte de culcare ca sa nu mai aiba vise erotice

Ma duc sa servesc pranzul nr 2

32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
techila e super chestia aia de bretele 

. Lasa ca stiu eu ca tu ai deja asa ceva si cu aia l-ai dat gata pe Vali, uite ce sot ai, sa-ti faca papica sa-ti aduca la pat 
Bine, nu prea te inteleg de ce nu-ti largesti breteaua daca te strange, dar tu stii mai bine, ca uite eu care carcotesc nu primesc cina la pat ![]()
30+ 
monica_dicut spune:

SA vedeti ce-a scris mimika inainte de prima eco:
"Uneori nu este ajuns sa iti monitorizezi f bine ovulatia, trebuie si un pic de ajutor sa sus. Eu, de ex, in decembrie, cand am ramas insarcinata, eram convinsa, dar convinsa, ca nu am ovulat. Teste de ovulatie negative !!!! si lipsa mucusului specific!!! si uite ca...s-au intalnit pe undeva ousorul meu cu baietii lui. Adica doar cu un baiat, sper eu. Ca doar nu facem echipa de fotbal dintr-o lovitura..."
Nu stia ce o asteapata 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata