Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluk din cate stiu ar trebui sa incepem din saptamana 34-35. In mare stiu cum se face, am citit si explicatiile scrise pe forum si atunci era totul clar, acum imi pun tot felul de intrebari. Hm, mi-e si rusine sa mai spun de exercitiile Kegel, am fost tare lenesa, dar stiu ca e greu pana ma mobilizez. Daca reusesc sa le includ in rutina zilnica, asa cum fac cu masajul pentru burtica, o sa fie bine. La cat am cautat uleiul ar fi culmea sa nu ma apuc.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Mary 07 felicitari pentru vestile bune! Hai ca nu mai e mult pana pe 24, asa ca fii cuminte si nu te mai stresa ca sa nu grabesti lucrurile!

Aida, super bancul cu arabul, care se pare ca nu se blictiseste hahaha

Monica, inteleg ca erai suparata pe sot, dar nu te mai necaji, dupa ce vine bebe o sa vezi ca se schimba totul in bine pentru voi. Ai incredere

Alex 25 distractie placuta la mare, sa te odihnesti!

iuhuuuu, techila si Ionica sunt acasa!! Ce usurare!

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Mihaela ma bucur pentru vestile bune si ca e totul aprobat la birth plan! Ce misto e la voi sistemul asta! Sie eu vreauuuu........

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

De recuperat am recuperat acum trebuie sa mananc ca e 6 si am mancat azi numai un iaurt...si apoi revin in forta....si in forma.

Freza....e ca la fetele de la Apaca....sau cum spuneam cand eram mici "m-a tuns de toti banii"
Dar asta e...e draguta...numai ca nu asa vroiam eu.
Poze nu am inca dar fac eu rost.
Sa nu plecati ca vin si eu dupa ce mananc.

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia pofta buna, abia asteptam pozicile

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ia uitati aici pentru maximizarea secsoseniei..
cred ca merge si la costum de baie

face sotz tocaneza si aduce elefantei la pat...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

V-am prins din urma in sfarsit!

Va trimit un banc sa ma radem putin:

Cica o fata respectabila lucra la un bordel fara ca familia ei sa stie cu ce se ocupa. Intr-o zi razie, le scot politistii pe toate in strada si le ia la intrebari. In acest timp trece bunica fetei, o vede si o intreaba de ce sta la coada. Fata spune am auzit ca se dau portocale si m-am asezat la coada. Bunica hai ca stau si eu cu tine. Ajung politistii la ele si unu se minuneaza:le-am vazut pe toate dar asta..pai bunicuto la varsta matale mai poti? La care babuta raspunde maindra: pai imi scot proteza si le sug!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Freza....e ca la fetele de la Apaca....sau cum spuneam cand eram mici "m-a tuns de toti banii"
Dar asta e...e draguta...numai ca nu asa vroiam eu.
Poze nu am inca dar fac eu rost.
Sa nu plecati ca vin si eu dupa ce mananc.

Sa-ti fie de bine! Se mai aranjeaza si dupa primul spalat, sa stii. Oricum creste la loc si data viitoare o sa iasa cum vrei tu.

Pofta buna!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

asta e pentru aida si pentru raluk, razbunarea lor va fi crunta...
sa starpim cainii, sa iubim matzele

numai eu ma distrez???

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nicojavascript:insertsmilie('');

V-am prins din urma in sfarsit!

Va trimit un banc sa ma radem putin:

Cica o fata respectabila lucra la un bordel fara ca familia ei sa stie cu ce se ocupa. Intr-o zi razie, le scot politistii pe toate in strada si le ia la intrebari. In acest timp trece bunica fetei, o vede si o intreaba de ce sta la coada. Fata spune am auzit ca se dau portocale si m-am asezat la coada. Bunica hai ca stau si eu cu tine. Ajung politistii la ele si unu se minuneaza:le-am vazut pe toate dar asta..pai bunicuto la varsta matale mai poti? La care babuta raspunde maindra: pai imi scot proteza si le sug!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Iti jur ca abia ma pot opri din ras..Mi-am zguduit bebe bine..Nici la sot nu am reusit så i-l spun ca ma pufneste rasu....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput