Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 16
Lullaby_2009 spune:
Dana, Manga felicitari pentru noile achizitii. Sa le purtati sanatoase! Nu am reusit sa vad toate pozele, nu stiu de ce nu se incarca. 
Adi felicitari pentru bebe!
Emy cum sa te necajeasca doctoru? O fi avut si el o zi mai grea. I s-a parut mult 14 kile? Pai mie ce mi-ar fi spus ca am deja 15 in plus.
Cel mai important e ca bebelina e ok. Nu mai pune la suflet!
Danangie sa-ti traiasca nepotelul!
Uve ce bine ca analizele sunt ok! Tin pumnii sa fie bine la eco!
Ellenuta felicitari pentru grasunica!
Kawaichan v-a zduncinat bine cutremurul! Am vazut imaginile si mi-am imaginat prin ce ai trecut!
Eu sunt panicoasa la cutremure si imi trebuie cateva ore ca sa imi revin. 
30+ cu 
anamaria1979 spune:
Mimika multumim de poveste. Mi s-a cam zbarlit parul in cap cu astia de la municipal. Ma bucura mult ca esti sanatoasa si tu si baieteii. Am vazut poze, sunt dragalasi foc
Ellenuta bine ca eva s-a mai insanatosit un pic.
Kawaichan cand am vazut linkul pe youtube m-am cam speriat. Eu am o mica fobie de cutremure.
+ 35
gegea spune:
Hello de la orizontala ! 
Multumesc mult pt mesajele voastre de incurajare si grija pt starea mea ! 

Am ajuns la zi cu cititul si am ratat multe pe-aici (nasterea nepotelului de iulika caruia ii urez bun venit pe lume, cazatura aidukai dragi pe care o pup retroactiv
, grijile si nesomnul ellenutei si ale lui roxxy cu copilasii bolnaviori, "aventurile" nocturne ale techilei careia nici
nu i-am urat cand s-a cuvenit
, dar sper sa primeasca si urari tardive cu pupaturi de rigoare
, nelinistea ionikai legata de starea ei si mersul la spital unde e monitorizata si care mi-a placut mult cum a scris ea mesaj pe DC sa anunte fetele, inainte sa plece
, nervii si descarcarile fetelor vis-a-vis de comportamentul fata de soti a unora dintre membrii familiei, luto care mai are putin sii ii vine jumatatea, dar care inca nu si-a pus AMR legat de asta
, cami care a venit cu vesti bune de la Targu-Mures
, danangie care cu un ochi rade si cu celalalt plange, ca se gandeste si la cumnata si la sora
si ar mai fi de insiruit... nu imi mai amintesc insa acum, la repezeala, si nici ordonata nu am fost sa iau notite).
Aaaaa, dupa ce ionika a plecat la spital, m-a amuzat avalansa mesajelor in care fetele anuntau pe cine au ales din lista sa sms-uiasca la momentul nasterii... se simtea o panica generala 
Si ca sa ajung la zi de tot, mimika, bine ai revenit acasa ! Ne simtim f importante ca iti rupi din timpul tau (care stiu cat e de pretios, mai ales acum la inceput
) sa ne povestesti tot-tot. Sunt SU-PER-BE pozele, sunt absolut adorabili grasii !!!
Si da-mi voie sa te felicit, din randurile tale razbate tare mult calm si stapanire de sine, ceea ce mie mi-a lipsit cu desavarsire la primul copil, in primele zile... Te imbratisez cu drag !!! 
Revin, sunt asteptata la joaca. 
Geani
35+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
Lullaby_2009 spune:
Mi-am luat uleiul pentru masaj.
Inca un pic si intru si eu in clubul fetelor cu masajul de seara, desi nu sunt sigura ca stiu cum se face.
De fapt pana ma apuc eu cred ca voi veti naste, dar oricum clubul ramane, nu? ![]()
Luto astptam sa ne spui cum e noua frizura. Sa speram la ceva poze? ![]()
30+ cu 
uve_got_mail spune:
Pe mine m-a apucat melancolia si am citit cate ceva din primele capitole cand fetele un pic tematoare isi anuntau sarcina; in primul capitol, pe langa Monica pe care o consider un fel de mamica a tuturor au scris si Devyla si Mimika, tare emotionant tinand cont ca ele au deja bebeii in bratele lor
31+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
raluk16 spune:
Mihaela ce imagini, cu cutremurul... oofff, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Dar important e ca bebe e bine si tu la fel 
Mimika am revenit curioasa si am citit si aceste ultime doua parti. Esti extraordinara! Foarte calma si foarte sigura pe tine! Eu si daca n-as fi nascut prematur, la asa putin timp de la nastere as fi fost inca foarte panicata de noul rol. 

30+ 
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Pe mine m-a apucat melancolia si am citit cate ceva din primele capitole cand fetele un pic tematoare isi anuntau sarcina; in primul capitol, pe langa Monica pe care o consider un fel de mamica a tuturor au scris si Devyla si Mimika, tare emotionant tinand cont ca ele au deja bebeii in bratele lor ![]() 31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |

CU alte cuvinte urmez io 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri

Si minunea bebe 2 din burtica

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

O noua viata
raluk16 spune:
Geani spune-ne cum te mai simti si tu 
Lullaby de cand trebuie sa incepem? Nici eu nu am inteles cum se face. Adica ce am inteles pare foarte dur si dureros, de aia nu mi-e clar
. Bine, ma distrez ca am impresia ca voi face asa ceva. Cand toata sarcina mi-am propus sa fac kegel zilnic si eu tot uit (si e ceva care nu necesita nici un efort, nu trebuie sa ma dezbrac, etc)... cand tot mi-am propus sa fac sport pentru gravide... nimic... cand tot am vrut sa ma creia o pauzasc sa nu fac vergeturi... nimic... 
30+ 
monica_dicut spune:
DEci m-am apucat si eu sa citesc primul capitol. Intr-adevar, io mimika si devylla. DA pan sa anunt io 2 liniute a anuntat kawaichan, deci ea urmeaza
ca tot vrea zilee astea ca e sotz acasa. Eu il astept pe sotz sa vina si negociem dupa aia 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut DEci m-am apucat si eu sa citesc primul capitol. Intr-adevar, io mimika si devylla. DA pan sa anunt io 2 liniute a anuntat kawaichan, deci ea urmeaza ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Bee, nu dati cu pietre, io n-am zis nimica...era si Cristina_ana pe acolo...

31+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria