Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 15
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Ola fetele, Eu azi am fost toata ziua cam blue,m-a dat peste cap cam tare cutremurul de azi dimineata(la ora 5.07 a fost).Ca tot intrebau fetele de celalalt de duminica seara-ne-am leganat atunci mult si bine(vreun minut jumate) dar nu m-am speriat deloc,stateam la taclale pe messenger bine mersi iar sotz se uita la televizor.Ni s-a parut noua putin aiurea ca nu se mai opreste o data si ca leganatul e cam mare..dar ne-am linistit fix cand a incetat. Ei cu asta de azi a fost putin altfel..desi magnitudinea a fost culmea,mai mica(6.6,celalalt fusese de 6.9).Noi locuim fix in zona cu epicentrul asa ca va imaginati distractie ![]() De cand sunt in Japonia m-am leganat de destule ori cu prilejul a multe cutremure dar ce am trait azi n-am trait niciodata..dormeam cand a inceput si am sarit instantaneu din pat amandoi.De data asta nu mai era leganat era zguduitura in toata regula,pe verticala,nici nu stiu cu sa v-o descriu,era atat de tare incat ma asteptam ca din moment in moment sa cada tavanul pe noi/darame cladirea.Dupa care a inceput si pe orizontala,ca sa fie tacamul complet.Ei,ce fusese duminica era joaca de copii..acum cladirea parca se smucea efectiv intr-o parte si-n alta,cel putin asta a fost senzatia la et 10.Toata distractia a durat vreo 40sec...Inutil sa va spun ca desi nu eram genul panicos si alte dati ma hlizeam la cate un cutremur,de data asta am sarit in bratele sotului si am inceput sa plang ca disperata,de mi-era si jena..bine ca macar el nu s-a pierdut cu firea si mai avea saracul energie sa ma si linisteasca pe mine in timp ce in jur era totul numai o zguduiala..In fine,n-o mai lungesc,bine ca a trecut.Am avut cateva contractii imediat dupa dar au disparut treptat treptat,bebe vad ca e miscaret,n-are nici o treaba. Pt cine vrea sa vada cam cum a fost,va las un link pe youtube,pe la min 2 e o weather camera care a prins in direct. http://www.youtube.com/watch?v=qUYexeDJ5is Dau send si revin Mihaela 36+ cu baby Joshua |
Pe mine in general nu ma sperie cutremurele, dar la voi acolo e cu totul altceva...Probabil ca ai povestit dar de ce ai ales tocmai Japonia? Dragostea?

31+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Ellenuta spune:
mimika citesc cu sufletul la gura povestea puiutilor tai! ce mai aventura dar uite cine face nani acum langa tine .. scumpii tai!
kawaichan cred ca pe mine m-ar fi apucat nascarea ... eu am fobie de cutremure .. brrr ... bine ca esti ok!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Iulika29 spune:
Kawaichan dar ai tras o sperietura de toata frumusetea..Bine ca nu s-a terminat mai rau....Mie imi e cam frica de ele..Si ma bucur ca aici nu sunt..Deloc..Sper ca ai trecut cu bine..

Mimika super fain ai ales så povestesti..Asa pe pårti..Si noi stam cu ochii cat cepele aici si asteptam continuarile..
..Foarte emotionant..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
kawaichan spune:
Adi,felicitari pt vestile bune de la doc
Fain de tine ca esti asa de aproape de spital,noi mergem in Tokyo si data trecuta am facut 3 ore pe autostrada ca faceau ceva reparatii(fix la ora 9 dimineata,au asta un stil..)
Nici aici birth plan-ul nu e batut in cuie,doar ca se cere neaparat,au ei un formular pe care tr sa-l completezi si semnezi si care contine vreo 5-6 intrebari de baza legate de epizio,rooming-in,assisted delivery etc. Iti tin pumnii sa fie cum iti doresti si sa nu trebuiasca sa tragi de doctor cu ceza,si eu daca eram in aceeasi situatie tot asta as fi ales cred,nu-mi prea place sa risc,mai ales in situatii din astea.
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
kawaichan spune:
| Pe mine in general nu ma sperie cutremurele, dar la voi acolo e cu totul altceva...Probabil ca ai povestit dar de ce ai ales tocmai Japonia? Dragostea? 31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
Dap

| kawaichan cred ca pe mine m-ar fi apucat nascarea ... eu am fobie de cutremure .. brrr ... bine ca esti ok! |
Io n-aveam fobie deloc si asta m-a cam dat peste cap,cred ca o sa am de-acu incolo

Iulika

Blocurile construite recent aici sunt construite dupa standarde noi si se zice ca sunt gandite sa reziste la cutremure mult mai mari...dar cine naiba mai are incredere in momentele alea? Atunci nu-ti dai seama ce magnitudine are,nu compari decat cu experientele trecute si daca nu ai nimic asemanator in minte evident ca te apuca toate alea..

Hai Mimika,mai baga un mesaj

Mihaela
36+ cu
baby Joshua
Lullaby_2009 spune:
Mimika bine ati venit acasa! 
Citesc cu sufletul la gura povestea nasterii si parca traiesc momentele cu fiecare fraza. Este foarte emotionant. Am vazut si pozele. Ce frumos dorm puiutii, dragii de ei! Sunt asa dulci!
Sa va traiasca si va aduca multe bucurii! 
30+ cu 
kawaichan spune:
Nu mai stiu cine a fost la doctor dar parca mai citisem vreo doua mesaje,felicitari fetelor pt vestile bune !
Carina io habar n-am ce si cum cu placenta calcifiata dar sper sa nu fie nimic grav.Tin pumnii !
Mihaela
36+ cu
baby Joshua
delia79 spune:
Salutare!
MIMIMA, felicitari inca o data pt printisori!! Sunt niste frumosi si scumpi 
, sa va aduca numai bucurii. Astept si eu cu nerabdare sfarsitul povestii nasterii 
Iulika, ma simt biciuita azi......
oare de ce?
Cum puii mei sa va ajung din urma cand am de recuperat vreo 5-6 capitole... de ieri ma chinui sa va prind din urma
. Btw, eu pariez pe tine ca fiind urmatoarea cu bb in brate
.
Tin sa imbratisez pe Techila care suporta ca o eroina durerile de final de sarcina
. Si pe Ionika o asteptam cu vesti bune
.
Uve si Adi, ma bucur ca ati venit cu rezultate bune de la doctor
si ca bb-ii sunt bine merci.
Luto, sa nu crezi ca am uitat ca azi scimbi frizura, asteptam poze 
Vazut si poze de Manga, super frumusica si finuta, iar lucrusoarele lui Sasha dulci tare 
Cat despre starile de kko, depresive sau de panica..... bifez si eu, traiesc cu frica in san sa nu nasc prematur. Cred ca e normal sa ne simtim asa, ca doar ni se intampla ceva foarte special, nu? Si am inteles ca dupa nastere ne asteapta o alta furtuna hormonala 
trimit.... si revin
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
mkunigunda spune:
Bun venit Nela M!
M Oana te mai asteptam cu sfaturi si naratiuni.
Acum citesc din urma, Techila si Ionica sper ca totul e ok, abia astept sa ajung si la Mimika!poate ne povesteste mai pe larg cum a decurs nasterea.
iui, ca toata m-am emotionat![]()
_
32+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
kawaichan spune:
Cred ca ma duc la nani ca mi s-a facut somn.Sper sa nu treceti la capitol nou iar
Noi de maine intram in perioada Obon-ului cand toata natiunea are liber vreo 3 zile.Cu weekend cu tot se fac 5,asa ca fericire mare pe japonezi in fiecare an.Nu si de data asta insa pt ca s-a stricat autostrada in doua locuri azi dimi
Bine ca nu pe portiunea care merge spre Tokyo,daca se hotaraste cumva galusca noastra sa vina.I-am si spus,ca numai bine s-ar potrivi zilele astea cu atatea libere pe capul lui tati![]()
V-am pupat,o seara placuta
Mihaela
36+ cu
baby Joshua