Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Delia am mancat paste cu sos si cu cascaval care se topeste si se intinde.
In sos pun ceapa verde,usturoi, ciupercute, rosii, busuioc si patrunjel si gata....(am mancat 2 portii)

Acum ma pun pe citit si pe navigat ca merit dupa o zi intreaga...mai trece vremea (ca acum nu mai intra nimic) .....si apoi intru la pepenas galben, mure si nectarine....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

m-am intors acasa
aida, eu NU am problrmr de constipatie, NU am avut nicodata.
am fost la control, tensiune buna 12/8, masuratori care arata bebei mari si la termen, greutate aproximativa 2300-2500 gr fiecare, lichid amniotic in cantitate normala. cica daca era unul singur avea vreo 4000gr. acum .
iar a prelungit termenul de nastere, adica nu l-a prelungit, ca dpn meu este 15.09 dar prima data a zis sa ajungem la 36 sapt, adica prin 20 august, apoi a zis ca pe la inceputul lui septembrie si azi a zis ca urmatorul control 1-3 septembrie si apoi vedem in intervalul 10-15 septembrie cand facem internarea si cezariana.
m-a sfatuit ca daca mi se intareste tare burta cu toate medicamentele, sa il sun neaparat si ma trimite la spital la perfuzii, sa nu faca bebii tahicardie, ca atunci mai bine ii scoate afara.
aaaaaaaa, si tot pereche zice ca sunt, desi nu e sigur

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ok , intru sa fac capitol

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ti-am luat-o inainte ... sac sac sac!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput