Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 4
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena roli, multumesc tare mult de ajutor. dar mai am o intrebare. sifonierul este pe tot peretele ? si usa cum se deschide? si dormitorul nostru tot 11,5 are. va puteti imagina ca o sa mai am zeci de intrebari de acum si pana terminam MATEI POZE Sifonierul are 3 m lungime, adica pe tot peretele. Usile se deschid normal. L-am luat de la Ikea si l-am montat noi. PITICUL URIAS BBEAUTIFUL UNA ALTA |
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
dau si eu o strigare ... poate ma aude cineva ..
SHOSE, LAURICID, ROXANICI (sper ca nu a venit iara vreun pitic ca vin sa-i trag un sut in popou, da!), ALINAK (parca sunteti in vacanta .. hmm, te scuzam), VEN (ati scapat de balauri?), laurici de piatra, LOUIZA???
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Chiar ca ii sta bine as bronzat cu ochii aia mari albastri.Imi place cum ii sta si cu caciulica de mariner. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA MARE 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Irinouka, chiar ca e tare dragalas...asa bronzat ii iasa si mai bine in evidenta ochisorii aia superbi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta hellloo vad ca nu prea ati avut spor la vorba. am fost la eco, bb e mai mare cu 1 saptamana fata de UM .. exact asa cum stiam .. nu ma asteptam ca in prima zi dupa ciclu sa pot ramane .. uff .. tot fetita e .... dar e bine. iri vazut poze .. ce frumos e rares si ce bine ii sta bronzat! asa m-a luat un somn acum de-as pleca acasa .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Elle, ma bucur ca vestile sunt bune...doamne ajuta...va fi totul bine si o sa ai o scumpete de fetita...sanatoase sa fiti!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
irinouka spune:
dragelor, multumesc pt aprecierile legate de poze si de rares. sau invers.
a fost o zi cam linistita azi pe aici, observ. dau si eu strugare, poaTE FAC ECOU CU ELLENUTA:
VEEEN! SHOOOSE! NATAAALIA! LOUIIIIZA! BIIISHU! LAURICILE!
ereena, v-ati inhamat la mare lucru, dar ce bine va fi cand terminati! spor sa aveti si mana buna la muncitori!
elle, sa-i fie evei din bine in mai bine si sa scapati de belele, ca tare grea perioada ati avut. foarte fun au fost cartofii aia, maine tre' sa bem ceva pe langa ei. :-)
roli, zici ca marc incepe sa se simta bine printre cei mari, nu? in ce ritm cresc copilasii astia, ofof! asta inseamna oare ca noi imbatranim cu aceeasi viteza? hm!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
intrucat calatorului ii sade bine cu drumul (parca asa era vrba aia), rares cel proaspat intors de la mare va pleca maine la munte. ai mei au un prieten cu o casuta la predeal si se duc acolo pt cateva zile, cu tot cu piticul. deci urmeaza pt el inca niste zile de alergat si stat la aer curat iar pt mine si taica-su, cateva zile in care sa ne-aducem aminte unul de celalalt (zic eu acum, sper sa nu uit).
am mici emotii pt ca de niste zile e cam deranjat la stomac asta micu', nu mi se pare ceva alarmant dar, ce sa zic, nici perfect nu e. il tin la regim dar nu vad sa se rezolve. nici in mai rau nu a dat-o, dar poti sa stii? i-am burdusit bagajul cu smecta si hidrasec, plus furazolidon. sper sa nu fie probleme, nu mi-as ierta-o. as avea impresia ca m-am grabit sa scap de el cateva zile in loc sa il tin langa mine si sa vad cum evolueaza. dar e atat de vesel si vioi si binedispus ca zau imi e greu sa imi imaginez ca nu se simte bine. una peste alta, sper ca nu fac o greseala trimitandu-l la munte...
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
roli25 spune:
Irinouka sa nu ai nici cea mai mica retinere sa trimiti copilul la munte. Aerul de acolo ii face mult mai bine decat sa=l tii langa tine, chiar daca ai cea mai mica indoiala asupra burticii. Daca Doamne fereste e ceva, e pe maini sigure si ii ghidezi pein telefon pe ai tai ce sa-i dea. Dar, cu siguranta nu va fi cazul.
Anul trecut, l-am dus pe Marc la munte dupa un episod nasol su burta si acolo si-a revenit instant.
Eu ma simt nasol ca nu pot sa-i scot din orasul asta imputit mai des, sau sa plec definitiv de aici...dar asta-i alt subiect care ma doare rau.
In seara asta, dupa gradi, pe la 7, am dat o fuga cu Marc in 23...m-am uitat dupa voi...
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ciumpilika spune:
citat din mesajul lui roli25 Ereena, frumos apartamentul. Spor la renovare! Electrica pe noi ne-a dus pe la 2000 cu tot cu prize si intrerupatoare Legrand si cu panou de sigurante. Am bagat totul prin pereti si prin sapa, nu avem nici un cablu la vedere. Dar am pus si multe prize, ca sa nu stau cu prelungitoare. Si tot s-a dovedit ca mai am nevoie de cate un prelungior pe ici pe colo. A fost si mult de munca...de ex. am tras lumini si prize si pe balcoane unde nu erau. Si am schimbat toata instalatia veche care era din aluminiu si am pus de cupru. Ieri mi-a povestit mama ca s-a intalnit in parc cu o forumista care avea un baietel David...ee din povesti mi-am dat eu seama ca ar fi vorba de Anandrei...te-ai mutat in Titan? Aseara l-am initiat pe Marc cu petrecerile de adulti......a fost ziua unui prieten care ne-a invitat la o terasa in Herastrau si l-am luat pe Marc cu noi ca nu mai am chef deloc sa apelez la soacra-mea. Am stat pana la 11 si ceva si a fost foarte cuminte. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Buna seara,
Va mai amintiti de noi , am stat in umbra foarte mult timp, o sa pun neste pozici la semnatura sa va improspatam memoria.
Am intrat acum in mod special sa ii spun lui Roli ca eu ma intalnesc cu Andrei si cu mama ta in parc la Titanii, chiar si in seara asta ne-am vazut.
Ai un baietel, blondut frumos foc si un dulcel, se joaca impreuna cu David, daca se poate numi jucat"isi smulg jucariile unul altuia cum fac majoritatea copiilor de varsta lor".
Poate vii si tu intr-o seara prin parc, noi suntem zilnic acolo.
Intru sa pun neste poze si mai scriu.
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/571300380SSepQC?start=0
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Elle prezent! Ce ma bucur ca sunt vesti bune despre amandoua fetele tale Cand trebuie sa se nasca Anita? La sarcina asta nu mai trebuie sa strangi bine genunchii sa iasa mai tarziu, poti sta relaxata
Irinuka ce frumos ca il trimiti pe pui cu bunicii! Eu nu am lasat-o pe Thea niciodata la bunici (parintii mei), iar la mama lui Razvan am lasat-o doar 3 zile cat am fost plecati la rev. Nush de ce nu am tupeu + ca trebuie sa tot car patutul pliant de la unul la altul si un munte de bagaje. Dar cred ca rau nu ar fi sa o mai trimit in "tabara".
Noi tot cu plansete suntem, desi am fost cu ea si i-a citi preotul o rugaciune, am impartasit-o, o miruiesc seara la culcare...noaptea se trezeste si plange Azi noapte a dormit pt prima data shnur, pana dimi la 9 Dar in seara asta a adormit iar dupa ce a plans binecunoscutul si uraciosul refren: GATA, MAMI!, asa ca ma astept la o alta noapte de pomina
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori
Stiti mai multe despre operatia juniorului LaleiD? Sper ca e bine
Va pup si va rog sa-mi tineti pumnii sa dorm la noapte la fel ca azi noapte!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ciumpilika spune:
Pana se iancarca pozele sa mai scriem ceva.
In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici, Dana, Nour, Ema sa va traiasca baietii sa va bucurati de ei , sa fie sanatosi si la punga grosi.
Am citit asa pe sarite si stiu ca sunt multi clopotei in suferinta, care cu gatul , care cu stomacul si alte boli nesuferite, ma rog sa treceti cu bine peste perioadele astea si sa nu mai aveti parte de ele.
Acum despre noi suntem bine in general, David va incepe cresa din septembrie, am neste emotii de nu mai pot, a fost si el racit si eu in acelasi timp si am tras vreo 2 saptamani de am crezut ca ma duc la nebuni.
Eu intru mai rar pentru ca simt ca voi va cunoasteti mai bine din perioada cu burtici si eu ma simt oarecum in plus si pe langa grup.
Acu stau sa se incarce pozele...
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/571300380SSepQC?start=0