Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Gata s-au incarcat pozele sunt de la mare de la noi, Eforie Nord, la inceput de iulie. Poate la confundati cu cele de anul trecut din cauza ca eu am avut acelasi costum de baie in poze, nu stiu cum s-a nimerit dar se poate vedea diferenta de varsta la David, ce mic era anul trecut.

Acum va si poate o sa scriu mai des sa nu ne uitati.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/574014117rJMRos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la ...

eu am dormit tare prost, m-am invartit toata noaptea si m-am trezit cu durere de spate ..

azi-noapte s-a prapadit bunica mea din partea tatalui .. nu eram foarte apropiate (pe mine m-a crescut bunica materna) dar oricum .. maine e inmormantarea .. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tatalui meu ..

colac peste pupaza dis-de-dimineata a sunat si bunica din partea mamei ca ea more si ii e rau .. se pare ca are o criza de bila .. uff ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Elle,condoleante intregii familii

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Irinouka sa nu ai nici cea mai mica retinere sa trimiti copilul la munte. Aerul de acolo ii face mult mai bine decat sa=l tii langa tine, chiar daca ai cea mai mica indoiala asupra burticii. Daca Doamne fereste e ceva, e pe maini sigure si ii ghidezi pein telefon pe ai tai ce sa-i dea. Dar, cu siguranta nu va fi cazul.
Anul trecut, l-am dus pe Marc la munte dupa un episod nasol su burta si acolo si-a revenit instant.
Eu ma simt nasol ca nu pot sa-i scot din orasul asta imputit mai des, sau sa plec definitiv de aici...dar asta-i alt subiect care ma doare rau.
In seara asta, dupa gradi, pe la 7, am dat o fuga cu Marc in 23...m-am uitat dupa voi...
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

te pup, roli, mersi de sfatul bun, ca intotdeauna. tocmai mi-a plecat familionul, rares topaia de nerabdare sa urce in masina. avantajele de a fi acolo sunt mai mari decat problema cu burta si se va simti excelent. poate chiar o sa-i treaca, daca zici ca asa s-a intamplat la marc.

ieri am ajuns acasa la 20:45, nu mai aveam cum sa ies in vreun parc. dar hai sa aranjam ceva pt cand se intoarce baiatul. si poate gasim si alte fete interesate pe-aici de o revedere in 23 august.

pupam!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Gata s-au incarcat pozele sunt de la mare de la noi, Eforie Nord, la inceput de iulie. Poate la confundati cu cele de anul trecut din cauza ca eu am avut acelasi costum de baie in poze, nu stiu cum s-a nimerit dar se poate vedea diferenta de varsta la David, ce mic era anul trecut.

claudia, e tare dulcic si smecheras......si tu arati foarte bine...se vede ca v-ati simtit bine acolo...one happy family...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

hai, mai, ciumpiliko, pai cum vine asta ca intri/scrii mai rar pt ca noi pe-aici ne simt de mai multa vreme si te simti in plus?!
eu zic sa dai iama pe aici, baga-te-n sufletul nostru cum au facut si alte fete mai noi, sa scrii cat mai mult si sa povestesti cat mai mult despre voi si in felul asta o sa ajungem sa ne cunoastem mai bine. si sigur-sigur n-ai de ce sa te simti in plus, ai vazut ca toata lumea pe aici e draguta si amabila si saritoare.

gata, te-am "sfatuit" destu, ma bag repede sa va vad pozele.

pupam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata

poftiti la ...

eu am dormit tare prost, m-am invartit toata noaptea si m-am trezit cu durere de spate ..

azi-noapte s-a prapadit bunica mea din partea tatalui .. nu eram foarte apropiate (pe mine m-a crescut bunica materna) dar oricum .. maine e inmormantarea .. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tatalui meu ..

colac peste pupaza dis-de-dimineata a sunat si bunica din partea mamei ca ea more si ii e rau .. se pare ca are o criza de bila .. uff ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

condoleante, ellenutz, tie si tatalui tau. doamne, de-abia astept sa te vad iesita din pasa asta cam aiurita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

david e un dulce iar tu arati foarte bine. cat ati stat la mare? si, mai ales, unde in eforie? si cat v-a costat? scuze daca intreb prea multe, dar mult imi doresc sa ajung pe-acolo intr-o zi. am incercat acum, la inceput de august, dar preturile la cazare erau foarte mari in comparatie cu conditiile oferite, asa ca am mai mers putin si ne-am oprit in costinesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata.

Nu e deloc buna si-mi vine sa ma bag undeva si sa nu mai ies, dar daca ati intrebat de noi, scot capul si raportez:

EU
- am avut / am o criza de bila super-naspa, asa cum am mai avut acum cativa ani, inceputa cu rau si vomat intr-o seara, continuat cu rau si senzatie de voma non-stop de atunci incoace. iau medicamente adecvate, dar stiu sigur ca va dura.......acum 3 ani cand am mai avut m-a tinut sensibilitatea vreo juma de an, in care am slabit pana la 47 kg.......mancam o juma de farfurie de supa/ciorba si imi venea sa vomit, de parca as fi mancat enorm de mult.....
- am scapat (se pare, ca naiba mai stie ceva sigur in ziua de azi) de E-coli

MATHIAS
- nu i-a mai iesit Proteus in urina, dar i-a iesit E-coli - sensibil doar la acid nalidixic si gentamicin!

Nu stiu ce sa cred, daca e posibil asa ceva. Cum mama naibii scapa de unul si da de altul, in conditiile in care eu am scapat, si de cand am descoperit E-coli la mine n-am mai facut niciodata baie in vana in care fac si ei. Am folosit doar dusul din baia de la parter, tocmai ca sa nu risc sa ia si ei.

Chestia e ca nu mai are nici un simptom de data trecuta (subfebrilitate, agitatie si plansete noaptea si la culcare, etc.)
Am vrut sa ii duc azi o proba si la alt lab., dar am ratat momentul pishu de dimineata, asa ca ramane pe maine. Dupa masa o sa vb. si cu dr. lui sa-si spuna parerea. Al meu farmacist zice sa nu-i dam nimic, ca el nu crede ca are ceva.....

Markus e foarte rau, face niste crize de nu-l recunosc. De fapt, acum realizez ca asa face de obicei pe la sf. vacantei. Dar eu sunt cu nervii la pamant, l-am mai si articulat, dar apoi am mustrari si plang si bocesc si eu ca proasta... El e cuminte o juma de ora dupa, si o ia de la capat, zici ca si-a propus sa ma scoata din minti.

Abia astept sa inceapa scoala! Si gradinita! Ca se pare ca vacanta nu ne mai prieste (eu ma plictisesc, ma stric de cap cu amandoi acasa toata ziua, am nervii super intinsi, iar Markus e "buiac", cum se zice pe la noi, adica nu mai poate de bine si de tihna, si-si da in petic).

Na. Va era dor de vesti din astea?

LalaD, cum e Bogdan? Da un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Salutare!
Ciumpy, mami sexy de David frumos eu zic sa treci mai des pe aici si sa lasi rusinea! Chiar, unde stati in Eforie? Eu merg de 5 ani la Angely dar acum sunt in dubiu...oferta de cazare e f. mare si parca-mi vine sa schimb. Din 23 august noi ar tb sa platim 150ron pe camera de 4 locuri dar la banii astia am gasit la Hotel Smarald cu mic dejun inclus tot camera cu 2 paturi duble.

Mergi la inceput