Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

emma ce frumos se uita milan la sasha .. il leagana si il striga bebe ... e un scumpic!

te cred ca e greu dar parca acum trece timpul mai usor, nu? eu asa cred.

pupici la pitici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

elle
si fasaitul care se aude la un mom dat e "sssst" facut de milan si duce degetul la gurita, adica liniste sa nu il deranjam pe bb

trece repede timpul, mai ales raportat la asteptarea din per. cand eram insarcinata asteptand sa nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

cam slaba miscarea pe aici , nu imi dati si mie nimic de citit dimineata

Ema, absolut deliciosi pufuletii tai . iti spun sincer ca vazandu-i pe amandoi ,la prima lor intalnire ,m-a facut sa fiu sigura ca mai vreau un bebe . Sa fiti sanatosi ,sunteti o familie minunata.

Elle, draga mea, te pup si te imbratisez . imi pare tare rau ca o trageti asa cu eva ,si ea mititica. Ma rog sa treceti cat mai repede peste asta. Cat despre eco, am simtit asa multa dragoste pentru bebelina din burtica ,cand ai spus e tot fetita

vad ca din pacate sunt destui clopotei bolnaviori, nici noi nu stam prea bine-n ghete. Vineri duc si a treia proba de copro+parazitologic, am facut 3 analize in zile diferite. Daca nici acum nu ii dam de cap cu diareea asta , trebuie sa merg la o clinica sau un spital in bucuresti. unde imi recomandati sa merg ? din ianuarie cand a avut klebsiela ,o tine tot intr-o distractie, la fiecare 2-3 zile trecem pe smecta ,ceaiuri ,biotics si alte alea. sarmanul nu stiu daca a mancat trei fructe toata vara

roli, ti-am admirat apartamentul.e tare dragut si luminos.imi place mult. in dormitorul vostru nu aveti decat patul si sifonierul ? pentru ca noi oricum am rasuci mobila nu reusim sa facem spatiu si pt altceva si sotul inca nu e obisnuit cu ideea de a sta fara tv in dormitor dar suntem inca la stadiul asta http://unaalt.blogspot.com/ ,a mai avansat putin ,dar tot la demolari

peste o luna este baby expo, ne vedem ? ce ziceti ?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza!
ofer o cafea foarte slaba. asa mi-a iesit, n-a fost intentionat. si mi-e mila sa arunc ditamai cana de filtru...
m-am trezit cam nauca, la 7:30, foarte devreme pt mine. in saptamana petrecuta la mare, rares s-a cam dat peste cap cu somnul, in sensul ca in loc de 9 a inceput a se trezi la 8. asta in primul rand pt ca intra f multa lumina in camera dmineata, ceea ce nu e cazul la noi acasa. dar uite ca si acasa e capabil de ore d'astea matinale. sper din suflet sa ii treaca...dupa ce sa ne trezim noaptea de cel putin 2 ori, trezire la 7:30 mai lipsea!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellloo

am fost la dr, diseara` ii scoate branula, nu i se mai aude nimic la plaman, insa, mai luam 3 zile antibiotic pe gura. ii dau sumamed care e ff scump dar asta este .. 53ron .. azi-noapte nu s-a trezit deloc, nici nu s-a infundat in nasuc. diseara ii fac iara aerosol .. multumim, alinus !

am uitat sa va zic de anita a alinei .. e o scumpa si o frumoasa, cu ochisorii ca doua margele si codite a la veronica, numai ca ea are parul drept .. e o vorbareata si vesela!

ereena am vazut apartamentul .. hehe .. arata mai bine ca al nostru .. o sa-ti arata niste poze .. before and after .. sa te sperii ce a fost si cum arata acum. electricianul e ok la 1800 ron, noua ne-a luat 4000 ron .. dar a facut treaba super. nu am niciun fir prin casa, totul e prin perete si am prize din acelea speciale .. ptr internet, ptr telefon, tv, ptr sistem surround ..

irinuka eu primesc cafeaua, cum sa nu .. ieri am ratat grigs. eu nu sunt asa aglomerata, cand poti da un semn si poate bem un ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hello si multu' de cafea Irinuk! Nu prea merge ea fara tigara..dar incercam (cica de azi incerc sa ma las ..iar...de fumat! ).

Elle, ce mult ma bucur ca e mai bine Evita! Pupaceli multe din partea noastra! S-a mai obisnuit cu aparatul? Cele mai noi sunt mai silentioase si mai usor de folosit decat asta. Dar noi il avem de doi ani si ceva (parca) si pe atunci era ok. Ma rog...si acum e suficient de bun, mai ales ca puii mei s-au obisnuit cu el (ti-am spus, Ana bazaia ca nu il bag in priza sa-i fac aerosoli ).

Nour, felicitari pentru buburuzul mic!!! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa treceti cat mai repede peste problema cu rinichii! Asteptam poze!

Eu ieri am fost la inmormantare. Tatal nasei mele...cancer pulmonar. S-a stins la 5 luni de cand a fost diagnosticat. Ingrozitoare boala!!! Si asta este un motiv pentru care vreau sa ma las de fumat (de fapt nu prea vreau..ca-mi place..dar ma gandesc ca ma omor ca toanta de una singura).

Va pup si ne mai citim!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ereena, frumos apartamentul. Spor la renovare!
Electrica pe noi ne-a dus pe la 2000 cu tot cu prize si intrerupatoare Legrand si cu panou de sigurante. Am bagat totul prin pereti si prin sapa, nu avem nici un cablu la vedere. Dar am pus si multe prize, ca sa nu stau cu prelungitoare. Si tot s-a dovedit ca mai am nevoie de cate un prelungior pe ici pe colo. A fost si mult de munca...de ex. am tras lumini si prize si pe balcoane unde nu erau. Si am schimbat toata instalatia veche care era din aluminiu si am pus de cupru.

Ieri mi-a povestit mama ca s-a intalnit in parc cu o forumista care avea un baietel David...ee din povesti mi-am dat eu seama ca ar fi vorba de Anandrei...te-ai mutat in Titan?

Aseara l-am initiat pe Marc cu petrecerile de adulti......a fost ziua unui prieten care ne-a invitat la o terasa in Herastrau si l-am luat pe Marc cu noi ca nu mai am chef deloc sa apelez la soacra-mea. Am stat pana la 11 si ceva si a fost foarte cuminte.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ereena am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu dormitorul nostru. Da, avem doar patul, noptierele si sifonierul. Noi nu suntem adeptii tv-ului in dormitor. Nu e prea mare nici al nostru (11.5 mp) Nu ne uitam prea mult la Tv si nu vreau sa inteleaga nici copiii ca ar trebui sa aiba Tv in camera. Avem unul singur in living si il deschidem si pe ala rar, in special dupa ce se culca ei.
Cand vrea Marc desene, il intreb ce vrea si ii pun Dvd cu desenul respectiv, nu-l las la Minimax...etc care merg continuu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

roli, multumesc tare mult de ajutor. dar mai am o intrebare. sifonierul este pe tot peretele ? si usa cum se deschide? si dormitorul nostru tot 11,5 are.
va puteti imagina ca o sa mai am zeci de intrebari de acum si pana terminam

Mergi la inceput