Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Tot eu! Se mai da ceva? sau fac munca patriotica?
http://www.zoso.ro/2009/08/ce-stiu-baietii-despre-fete.html - un filmulet super haios

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

raluca, ufffff, hai ca ati dat si voi de niste asistente!!! chiar, zoze, asistentele fac psihologia la scola?
cat despre MC, ma fac ca nu vad...nu vad...nu vad... Eu am noroc ca Alex vrea la petreceri la Mc, dar nu se atinge de mancarea de acolo. Nu ca i-as fi zis eu ceva...dar nu-i place si o las asa, ca nu vreau sa "stric" eu copilu' .

Nu stiu ce tot are tante dr...banuiesc ca stie opinia mea vis a vis de vaccinarea ROR si din cauza asta incearca sa ma "stranga cu usa"...ea se agita ca se face pana la 1.5 ani si teo are deja varsta si eu nimic...dar nimic va ramane! ca as vreau eu si gata sa vina si cu mama Sanepidului, ca nu le deschid usa si gata! sa vad ce o sa faca!

ma duc sa-i omor pe aia de la Cosmote, direct al sediu, ca la telefon mi-au zis ca nu am datorii! oooo, ce revelatie! MOOOOORRRR!!!! de 1 luna intreaga ma freaca!
si cand ma gandesc ca voi trece prin asta si la RDS si la Orange

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Tot eu! Se mai da ceva? sau fac munca patriotica?
http://www.zoso.ro/2009/08/ce-stiu-baietii-despre-fete.html - un filmulet super haios

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

se da, se da...ce poftesti? ciorapi, chiloti????...maslinele s-au terminat pe Martini

desteapta asistenta...ce ariel??? psihologie???...mai curge ea multa apa pe Dunare...

intre timp mi-a adormit copchilu' in brate si m-a lasat cu marfa'n soare....pai eu cui mai fac baie acum...si cand te gandesti ca azi dupa vreo 2 luni de cand are si el o buba din aia ca-n oltenia ne-am invrednicit si noi sa-i cumparam Bactroban...las' ca si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, bine era sa fi avut dreptate...numai ca la masa de pranz, dupa ce, fericita, am pacalit-o si a acceptat cateva lingurite de piure de cartofi cu pui a varsat imediat TOT, varsatura cu miros acid (deci si cu suc gastric). A mai facut un scaun moale...temperatura 37,8 cel mai mult...Acum doarme. Vedem dupa-masa ce zice pediatrul dar...tare ma tem ca scenariul se repeta. Cand se pune pe varsat ORICE i s-ar da, alta solutie decat spitalul si perfuzarea nu prea iaste la noi. Macar de n-ar mai creste mult temperatura, sa rezistam asa, pana moare carcaiasul...Daca nu, o sa va dau iar un sms din spital

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ufffff, mai naty!!! Doamne ajuta sa nu ajungeti iar la spital! Da-i repede ceva...ecoflorina, enterol, poate ii ajuta la burtica...
mie mi se pare ceva suspect...se poate sa ma insel, dar, prea mi se pare ca bolesnitele astea vomitacioase apar la iulia numai cand merge la cresa! e coincidenta sau e ceva "ciudat" acolo? sa nu fie vreun focar...nu stiu, dar chiar ma gandeam la asta...cum ajunge acolo, in 2-3 zile vomita...nu te superi, sper, dar eu mi-as pune intrebari...

am vb cu mama...alex a facut diaree...adica kk apos.deocamdata numai unul...dar, corelat cu febroaia aia de azi noapte, mie nu-mi suna bine. i-a dat smecta si a vomitat-o . niciodata nu am reusit sa-i dau smecta sau algocalmin! numai cand le atinge vomita!
acum se lupta cu ea sa bea ceai de menta, insa si la asta face mare tam tam...in cele din urma i-a dat furazolidon, i-a luat febra, 37...inca e ok, dar mi-e teama spre seara. i-a facut papa de regim, sa vad daca are cu cine sa se inteleaga, ca e tare capoasa...
ce nu stiu eu, poate sa faca febra la indigestie? in caz ca a mancat ceva pe undeva?
hmmm, acum zice mama ca a mancat un strugure ... care sigur nu e romanesc, e adus de pe undeva si stropit cu cine stie ce...eu una, fac mereu diaree cand mananc struguri "adusi"...dar febra???

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ce cochil cuminteam vazut ..ce frumos zboara spaghetele alea si linguritele... eu cel mai frumos si cuminte cochil

nicoleta multa sanatate copiilor si tie si noi ne luptam cu mucisori de cand am venit de la mare ..

blankar sanatate lui ericsi andru calca uneori cu piciorusul drept un pic spre interior nu cred ca e ceva f grav,eu m-am gandit mai mult la rasfat,prosteala de-a lui,l-am urmarit si nu merge tot timpul asa...

naty dar febra a mai facut? stiu ca e greu cand vezi ca nu mananca dar las-o in pace ,o sa i se faca foame si o sa pape pana la urma..a avut si andru momente de fitze...si ma enervam de multe ori plangeam de nervi,ca o tantaluca..dar acum nu daca nu vrea sa manance il las ,incerc mai tarziu si daca nu vrea il las pana incepe el sa plescaie din gurita cerand papa..de dimineata nu a vrut nimic,abaut de cat lapticul...am incercat sa-i dau mar,nimic ,banana,nimic..ei bine atunci hai afara ..s-a zbenguit pana la pranz iar la pranz a mancat f bine...stiu ca acum la voi e altceva mai ales ca a facut si febra
uff mai naty acum am citit ca a vomat iulia..imi pare rau..doamne ajuta sa fie bine..sper sa nu o luati de la capat...nu stiu ce se intampla la cresa ..incep sa-mi pun semne de intrebare?????
mstela ma bucur ca te-ai linistit si ca teo e bine

criss iar dai cu aspiratorul? si spor la treaba

raluca ma bucur ca taticul tau e bine

luny hai bre nu mai fi supi..uite un ca sa-ti treaca...ma bucur ca mufa e pe drumul cel bun mareee pt el...

ariel sa ai multa bafta cu rezolvarea abonamentului....si sper ca alexutza sa nu mai faca febra si sa se bucure din plin de aerul curat de la bunici...uff a facut si diaree..sanatate multa...

gecko pai si ce mai pazesti..da-i ungel nu mai lasa cochilu' cu bubitza..

zozee ce sufletel blond am vazut eu acolo..ce misto se distreaza la tara,suuper ..eu ii multumesc lui DD ca inca mai avem tara,bunici batrani care sa ne iubeasca cum o stiu ei cel mai bine si frumos...poza pt reclama e suuuperbaaaa..si andru e in delir cand suntem la tara...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei iata-ma, am stat la Liana pana s-a consumat tot , inclusiv barbusa aia cu prune de-a adus-o Bubu si zaibarul roze de la Zoze!
De dormit n-a fost rost ca a cam dat Gecko din picioare O-OOO! Duamna Gecko, m-am terminat de ras cu bursucila la masa Si ce mi-a placut cum i-ai explicat tu ca nu-i frumos Bai, e vreunul normal in familia aia? Ma gandesc, macar dom' doftor sa fie mai serios asa sa salveze onoarea Imi pare sincer rau ca n-a fost sa fie cu masina de spalat, dar las ca vine ea aia mult dorita (nu mai e mult pana in septembrie )
Zozelush de plush daca stau bine sa ma gandesc, oare n-o avea dreptate doamna doftor cu supozitiile ? Daca e cu ochi? Am vazut si eu copilul balai, raspunsul e: DA, sa se bage la reclama ca sigur va fi ales
Olgule sa-ti explic, am patit exact ca magarul tiganului Cand ma invatasem eu sa traiesc mai mult la baie si pe langa baie, mi-a trecut Habar n-am cum, dar eu n-as rata barbusa aia nici de-ar trebui sa o iau de la capat
Si ca veni vorba ...Bai nene, mie nu mi-a fost niciodata rau de la fructe de import, de la mancarea de MC, de la salamul cu soia si branzele cu Euri...Niciodata Oi fi defecta?
Sa revenim...
Stela ma bucur ca esti linistita acum , ca Tea e bine
Luny slava Domnului ca Mufiliciu e in sfarsit bine Vai de el si de voi cat ati patimit...intr-un fel era si normal dupa atata tensiune sa "va luati" din ceva Tin pumnii sa dureze putin!
Naty nu-mi vine sa cred ce se intampla Sper sa nu trimiti niciun SMS si poate ar fi bine sa vorbesti acolo, la cresa, cu alti parinti...intreaba-i daca au sau au avut probleme atat de des...poate mananca ceva ce nu-i prieste...habar n-am dar ceva trebuie sa faci! Deschide un subiect pe tema asta, vezi ce zic si alti parinti care au avut copii asa mici la cresa...poate e ea mai sensibila si trebuie sa mai asteptati un pic...OFOF, mititica
Blankar ma gandesc ca trebuie sa cauti ceva natural care sa functioneze ca un dezinfectant al cailor urinare...un ceai, un propolis...ceva de genul asta.Nu stiu eu cat o sa functioneze dar tie iti va face bine psihic sa stii ca ai mai incercat ceva
Ariel poate fi de la orice diareea Alexutei, mai ales pe caldurile astea . Stiu ca se face febra la indigestie dar nu stiu cat de mare . Sanatate multa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maine la ora asta Teo va ateriza Doamne ce dor imi e de ea, parca a plecat de-un veac Azi era la Oxford (de acum pot sa spun linistita "fata mea a fost la Oxford" ) Si-a cumparat o tona de haine,bascheti, suveniruri...Nici nu vreau sa-mi imaginez cate kile o avea bagajul ei ca oricum a plecat pe maxim Si cand ma gandesc ca anul trecut m-am rugat efectiv de ea sa-si ia trei bluze prapadite
AMR 24 de ore

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

De dormit n-a fost rost ca a cam dat Gecko din picioare O-OOO! Duamna Gecko, m-am terminat de ras cu bursucila la masa Si ce mi-a placut cum i-ai explicat tu ca nu-i frumos Bai, e vreunul normal in familia aia? Ma gandesc, macar dom' doftor sa fie mai serios asa sa salveze onoarea Imi pare sincer rau ca n-a fost sa fie cu masina de spalat, dar las ca vine ea aia mult dorita (nu mai e mult pana in septembrie )

poze

pai n'auzisi bre ca mi-o luat omu' Boeing???? tie ti se pare normal??? si astazi, inainte de-al arunca in strada cu tot cu haraitoare, vine cu ideea geniala: s-o punem in laundry, ca-i usa inchisa si cat de cat mai atenueaza din zgomot...pai aia imi mai trebuie mie la capul imprastiat ce-l am dupa nascare???...sa ma mai concentrez sa nu pun chilotul in spalat in masina de vase si tigaile in aia de rufe???...si balsam in care pun?

uite-asa ma pravalesc eu de ii creste bagajul Teodorei si cu vre-un Prince Charming...sa poleiesti buda ca nu se stie ce musafiri apar maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bravo, Mimo, te cred ca abia astepti sa o revezi.
A fost dr...nimica nou...Gatul f rosu...ca e sigur ceva viral...nurofen, putin regim si doar daca e rau dupa 2-3 zile antibiotica. Ca cica de-aia varsa si are scaune moi...ca asa va fi mereu la cresa...ca sa-i dau Lantigen B pt intarirea imunitatii (din ce am cercetat, e un soi de Bronhovaxom, de vaccin mai mult antibacterian). Ca sa nu ma impacientez cu mancarea, daca nu vrea sa o las in pace, important e macar apa sa o primeasca si nurofenul.
Vigantol sau vigantolettten a zis ca e tot aia, doar sa-i dau in lunile cu r, cativa ani de acum incolo. Despre lapte a zis ca am decis f bine sa merg in continuare pe lapte praf si ca ma sfatuieste sa-i dau pana la 5 ani (!). Ca e adevarat ca noi am crescut cu lapte de vaca, insa nu aveam sansa acestor formule care se apropie cel mai bine de laptele ideal pt copilul mic, adica cel de mama.
Intre timp a mai facut un 38,6...a papat insa o banana, Doamne ajuta!
Ariel, Mimo, nu stiu daca e un focar anume de "ceva" la cresa asta, caci din toate partile mi se spune ca peste tot in colectivitate e la fel. O discutie cu directoarea insa e musai sa am pt ca: 1) trebuie mai intai sa aflu daca si alti copii se imbolnavesc si lipsesc la fel de des (eu stiu ca Iulia e fragila, dar n-o fi singura care ia totul, nu??); 2) deja s-au inmultit copiii cam neacceptabil de mult pt spatiul oferit; si 3) de aici-daca personalul e sau nu suficient si face fata. Pt ca eu ieri am luat-o de acolo cu aproape 39 si ingrijitoarea nici macar nu sesizase! Acuma stiti si voi cu toatele cum arde un copil cu febra 39, e cam greu sa nu simti, cel putin cand il imbraci de plecare!
Ariel, sper sa treaca repede si kkceala Alexutei (e clar ca de-aia a facut febra, a luat si ea un carcaias la burtica, ceva). Ne termina bolile astea ale lor, pe cuvant!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput