Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

cina in familiewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9516d1cde1437b0df05e0d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

mortal e! ce vreti domne daca baiatu considera ca nu e locul mancarii aleia acolo .... bine macar ca sta in scaun; teo s-a uitat si ea la filmulet si radea complice ... ea e in picioare in scaun, se invarte, se urca pe masuta, eu ma invart titirez in jurul ei

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Cu piciorul in interior...stiu despre ce vorbesti...gasisem la un moment dat ca asa e mersul de "incepatator" la multi copii...si ca se corecteaza pe la 2 ani. Si Patrick merge asa cu dreptul. Nu zic ca e normal ci zic ca nu stiu ce interventie s-ar putea face. Eu sunt una din acele persoane cu pasu leganatu dat de mersul cu piciorul drept in interior. O fac mai ales cand sunt obosita...in rstul timpului ma autocorectez. In tineretile mele m-au tarait ai mei la 1001 ortopezi si alte dihanii de medici...concluzia a fost imediata: "copil alintat"...remediu rapid "una scaltoaca dupa ceafa"...nu pricep nici in ziua de azi de ce nu s-au uitat adultii in gradina proprie...si tata merge asa si bunica (mama lui) avea acelasi obicei....pentru aia desteapta sunt...frumoasa nu mai povestesc...am casa, barbat, copil...singura problema a fost ca nu am putut face modelling.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

stela, ma bucur ca te-a linistit medicul si ca ai gasit un om normal cu care sa discuti. 47 zici perimetrul?...il intrece Bestia...garantat...dar intr-adevar are fontanela inchisa...fara vigantoale.
pai bine raluca nu ai putut trimite pe cami niste sarmale? Esti sigura ca nu-s neam cu tine? Ia sa cotrobai prin arborele genealogic...ca poate, poate ma infiintez la un gratar. Ma bucur ca s-a linistit corazonul...si distractie faina la nunto-aniversare.
Liana, merci de gazduire. M-am odihnit excelent, foarte confortabil patul si cel mai important...nu a stiu copchilu drumul pana la tine. A da, si dimineata Boeingul a facut aripi...inapoi la fostul proprietar. Am tras o tura prin magazine si una noua cu tot ce vreau eu (cu o gramada de masuri de siguranta pentru copii bagaciosi) e vreo 1500 $...cand pe asta daduse barbatul 120$...mai asteptam...ca poate gasim comoara.

gata...pauza ca vine copchilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blanka, e cum a zis Gecko...din pacate de E Coli si adultii scapa uneori f greu (de aceea cand a avut Iulia infectia urinara cu Coli am acceptat fara negocieri tratamentul antibiotic intravenos 10 zile). Eric are din pacate o conditie predispozanta, chiar si operat fiind, nu e "ca nou". E f posibil cu varsta sa devina si factorii lui de aparare mai puternici. Pana atunci...hidratare buna mereu si igiena cat mai riguroasa. Urovaxomul eu stiu ca nu are dovezi clare de eficacitate. La adultii cu infectii cronice exista scheme de tratament ciclic cu antibacteriene (mai ales sulfamide) tintite pe sfera urinara, la copii insa ele nu se prea potrivesc. Oricum, operatia fiind facuta riscurile lui nu mai sunt nici pe departe asaq mari in cazul infectiei.
Stela, ai vazut?? De 47 cm ma mir si eu-si noi avem tot cam 50 acum, cred...Iar despre Vigantoletten, tot ce se poate...eu am mai scris, in momentul in care am trecut la tablete Iulia a inceput sa pape mult mai bine, e posibil sa fi fost o simpla coincidenta insa, cum mi se par si MULT mai usor de administrat, am ramas la ele iar acum nu prea mai dau Mai intreb azi pediatrul iar, desi imi zisese clar: numai in lunile cu "r", in rest o alimentatie corecta plus o mica expunere la soare sunt suficiente.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

liana, statul in scaun nu este meritul meu...noroc cu gradinita ca mai primeste si el educatie si disciplina. De fapt, acolo unde se aude vocea mea autoritara ca "nu e frumos sa aruncam mancarea" incercam din rasputeri sa ma abtin din ras. Deh, filmarea era pentru bunici...si trebuie sa le arat ca sunt priceputa in cresterea copilului...si neaparat autoritara.
Si O-O-ul de la cine la invatat...de la ma'sa...daca inainte "scapa" lucrurile din mana acum le arunca pentru O-O.
Si cu scaunul asta noi ce i l-am luat...e tare eficient...el e multumit ca are senzatia ca sta la masa ca adultii...nu ocupa atata spatiu...partea proasta...se impinge copchilu' cu picioarele in masa si se da scaunul peste cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce tare e cel mai frumos!!! super!!! cum se uita el, a 2 a oara cand arunca lingurita....sa vada reactiile

naty, de 2 ori am ajuns in toiul noptii la gr alex cu teo, cu 39.5, fara alte semne de raceala, dar cu frica de otita in mine...concluzia: febra de la dinti (canini a 2 a oara)...chiar i-am zis ultimei dr ca medicii, in genreal, nu prea accepta varianta cu febra asa mare si a zis ca da, nu o accepta, dar exista si sa le zic ca eu am un copil d-asta

ai bai nico, ce faci?? pai cum virozati?

la noi dilema....mare! m-a sunat mama ca alex a facut 39.5 azi noapte, i-a dat algocalimin si logic, l-a vomitat , apoi i-a dat altul, sosete cu otet, in 2 ore nu mai avea nimic...si de atunci nimic. niciun semn de raceala, de roshi in gat, de durere de burta, vezica...si nici eruptie dentara nu are!! asteia in cad dintii acum:)
concluzie: ce naiba mai e si asta? acum e bine, se joaca, mananca...am marit doza de infludo, iar daca e carcaias sper sa dispara curand.

ma duc sa ma iau de gat cu aia de la cosmote. am mai mult de 1 luna de cand ma chinui sa transfer doua abonamente pe societate. pe primul am reusit abia vineri, insa al 2 lea nu au vrut ca cica aveam datorii!!!! . reprezentantul legal, adica eu, avea datorii pe societate, la ei! cum draq sa am datorii daca eu nu am avut niciun abonament la ei pana acum?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello..am ratat party-ul azi noapte, ufff...
suntem bine! ma rog, nu 100%, dar pe drumul cel bun..a papt dimineata cu seringa, oare cand scapam de ea?..gurita pare mai bine, s-au mai desumflat gingiile, au mai disparut si pustule, care s-au mai cojit..astea cojite sunt naspa, ca inca ustura..fabra nu, deci cred ca am scapat de ea de tot
m-am delectat impreuna cu Mufa cu Patrick la masa, Gecko, la fel face si al meu cand sta cu noi la masa, in brate si cu Blondul fericit in curte, cu animalutele lui, cat de tare, ce mi-ar placea si mie!!
stela cat ma bucur pentru voi ca e ok Tea!!! Doamne, ce bine!! v-ati linistit!!
ma bucur mult de vestile bune despre tati de Ralucasanatate!
...nu mai stiu ca vroiam sa zic...ma duccccc, pa de tot...sunt tare,tare suparata pe randunoi...chiar nu mai vorbesc cu el! nu intru in detalii...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

2 vorbe printre dosare:
So,47 bre,da..deci aveti caposi voi cu 50...
Vom reveni pentru o noua eco peste vreo 1luna1/2,sa vedem ce-o mai fi..Cu Domnul inainte.
Mihu,nu ar fi rau sa mergeti si voi la eco fontanelara,desi dr mi-a spus ca daca nu sunt alte semne de dereglari,fontanela nu conteaza!Se inchide ea,cand va vrea...Iar Andra e chiar precoaca turmei...mami nelinistita.Noua ne-a spus ca daca tot nu se inchide in cateva luni,facem si o encefalograma...super tare dr asta..vrea sa ne ajute.
Naty,cum spuneam de vigantoletten..deci eu cred ca la voi e chiar simpla coincidenta fiindca e al 2 lea dr ce-mi inspira incredere care zice sa raman la vigantol.Si in lunile cu "r",da,dar acum vine septembrie,nu mai e mult..noi oricum nu am renuntat nici in vara...chiar 4-5 pic i-am dat.
Sovi,pup burtoiul sa mai stea pitica acolo putin.Da-i cu no-spa ca nu-ti face nik rau..iar gynipralul e cam greu de suportat,dar aduce beneficii.
Naty,sanatate Iuliei.
Blanka,sanatate voua si sa scapati o data de nesimtirea de coli.
Nico,sa scapati si voi de muci.
Ariel,mama ei de febra.Sa nu mai fie.
Luny,ce ma bucur ca sunteti spre bine...Doamne,cat ati mai tras!Si o sa treceti voi de momentele astea grele si va veti iubi si mai mult.
Inapoi ca mai am treaba multa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Hai mai Gecko, nu mai starni lumea degeaba, tot ne ameninti cu venitu', pune omul lemne pe foc, bate carnea de gratar si tu ioc...Tu dai lectii de bune maniere la copil, sa cada vecinii de pe scaun de invidie. Pai asa rabdare sa ai tu cu copilul??!!: te rog frumos daca esti amabil sa nu arunci mancarica pe jos ca nu este frumos si contravine bunelor maniere si spiritului in care eu si iubitul meu sotz, adica tatal tau iubit, incearca sa te educe. Noroc cu explicatia, ca filmul e marfa de export, ca m-am mai linistit.

Acum sa va povestesc cum m-am distrat eu ieri dimineata. Dupa ce, am facut tampenia de a-mi duce odrasla aia mare si rebela, duminica la MC, normal ca seara mi-a facut o criza de stomac, burta si alte organe de toata frumusetea. Noroc ca medicul ei e prieten de familie , o gasim acasa, palpeaza, nimic acut...Luni dimineata direct la analize. Pe drum incurajez copilul, ca nu doare, ca nu simte, . Vin asistentele: "mama sa iasa sa nu i se faca rau" De ce????? "Fetita, nu iti e frica nu? Nu vrei sa te intainzi sa nu lesini?" ," Sa vedem unde e o vena mai mare sa nu plesneasca!" Briana intreaba "e mare acul?" eu: nu, e cat un ac de tantar, asistenta : " ei, doamna, e mai mare asa ca doar trb sa treaca sange prin el" . Briana a inceput sa planga normal. "Vai, ti-e rau, ti-e frica, nu lesini, nu?"

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mi-am amintit de Ariel cu ROR-ul. Noua medicul de familie a vrut sa ne faca ambele vaccinuri de un an odata. Eu am refuzat, fara sa semnez nimic, i-am zis ca mi se pare prea mult si a zis ca e ok si cand doresc, dar nu mai devreme de o luna sa vin sa-l fac. Si chiar nu m-a mai sunat, nici stresat deloc. Saptamna trecuta am fost noi din proprie initiativa (desi dupa multe indoieli) la intepat. De asta nu inteleg de unde pana unde amenintarile medicului tau, mi se pare aberant chiar.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput