Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 10
mimonix spune:
Ce prince charming ma la dintosii aia
Ptiu ptiu! 

Vezi de treaba ta daca nu vrei sa ti-o trimit s-o cresti tu
In laundry acolo unde aveai loc pentru masina de spalat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
naty, am ajuns sa sper ca e cel mult ceva in gat si nu ceva digestiv. Eu stiu ca face copilul infectii repetate la intrarea in colectivitate...dar stateam cu impresia ca sunt mai degraba respiratorii. Voi prea le-ati tras cu varsaturile si diareea si chiar aseara povesteam cu barbatul ca poate poate ceva umbla prin bucatarie. Patrick a facut regulamentar muci in fiecare luna...dar totusi febra doar la inceput si in martie...scaune diareice a avut in ianuarie dar doar 1-2 pe zi si nu importante cantitativ. Sper sa fie ceva micut
si sa treaca repede.
mimo, conditiile obligatorii sunt: sa nu ii placa rozul
si sa nu fie matzaita
...astea nu suna deloc a Teo asa ca a mea e
...si o domnesc si ospetesc si imi pun copchilu' in laundry (ca oricum va fi in lumea lui) si ii fac si camera ei![]()
gata. Ma duc la culcare ca maine la 6:30 trebuie sa-i fac manichiura si pedichiura la copchil

gudinde spune:
Astazi am reusit sa ajung mai devreme acasa. Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate mamei mele. Este bine ingrijita la spital, primeste tratamentul adecvat.
Naty imi pare tare rau ca Iulia e bolnavioara. Sper sa nu fie nevoie de internare. Offfff dar cat mai tragi si tu!
Stela ma bucur ca te-ai linistit si esti cu sufletul impacat ca ai dus-o pe Tea la acest medic.
Gecko inteleg ca o masina de spalat vase noua e scumpa, dar pe la voi nu a lovit criza? Nu se fac discounturi mai mari sa poti lua una noua?
Si Mazduta zici? Sa inteleg ca ai avut Mazda? Noua Mazda 2 e o bijuterie, iar Mazda 3 hatchback e splendida. Pacat ca sunt asa de scumpe!
Chiar, Nicoleta v-ati ales masina? Daca nu, poti trece pe lista si Mazda 3 (nu echiparea de top ca aia depaseste clar bugetul).
Ma duc sa mananc si eu ceva. See you later.
gudinde spune:
wow ... am mancat, am scos rufele de la spalat, am mai pregatit una-alta si tot singurica pe ramurica?
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Poate asta functioneaza mai bine: ![]() |

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
ce-i cu linistea asta pe crenguta?
si tu Luny asa scurt?
ma obligati sa ma duc sa citesc numai ca nu stiu in
ce pozitie ca nu mai pot sta nicicum de burtoi
da Mimo tot caut ceva naturist ,pana acum am gasit afinele
ca ar fi un dezinfectant bun al cailor urinare
de cateva zile ii prepar laptele cu ceai de afine
Naty,pana la 5 ani
lapte praf?
nu e cam exagerat?
si pediatra noastra din Ungaria zice ca pana la 2 ani
dar pana la 5?
zozela spune:
Nah ma:
!!
!!
Salutare!
Nu e ma cu ochi-io ovulez la greu si voi desenati ursuleti de plush
Numa' bine-la mare sunt ochisorifree

Fata m-ati omorat cu puii bolnaviori
Sanatate muuulta,multa tuturor!!

gecko e grozav fi'tu!
Ha-ha! Ce tare faza cu piciorul strambeanu'!!Pe-asta o avem si noi-si am dat fuga cu el la Dr...si tot asa ne-a zis=Pana la 2 ani-nu vedem,nu auzim
Culmea e ca si ta'su calca la fel,mai ales daca-i obosit
Deci- asta n-a fost controlat la 2 ani,a ramas defect si s-a razbunat a naiba gena
Fata cate ar mai trebui sa zic-si de Liana,si de Stela,si de Mimo si Teo,si de Raluca..da' nu mai pot,sunt drogata-am vopsit balustrada de pe scara blocului si..
aurolac scrie pe mine!!
Hic!
Maine incep sa ma bagajesc-se extinde gasca de la mare:=una bucata butucica family
Fetelor-cum facem-stabilim vreo zi in care sa ne intalnim cu toatele sau ne vedem de-a valma,cum apucam si-stabilim mai apoi o zi de grup?
Va pup si-am fugit..ca mi-am pierdut coerenta!
bubu05 spune:

Noi am fost azi la tara, sac, ca avem si noi
, dar mergem din an in Pasti...ma bucur ca s-a mobilizat randunoiul si am fost
Sunt cam zombi acum de oboseala...am pus sa fac suc de rosii, le-am dat prin masina/sita la tara, le-am luat in sticle si acum le fierb
, mama ce frumos miroaseeee!
Las pozele sa vorbeasca si fug sa pun sucul in sticle si la nani! M-am bronzat ca tractoristii
si copiilor le-a placut mult iesirea!
Am citit si putin pe diagonala, imi pare asa de rau de Iulia...of,
stomacelul ei sensibil.
Ma bucur ca Mufarin e spre bine si mai ales ca se vindeca si n-a mai facut febra!
Multumesc Olguta pt. pupicel 
L-am vazut pe Bursucel cum da cu spaghetele de pereti ![]()
Sanatate multa Alexutei de Ariel 
Nico, imi pare rau si de tzitzile tale ca tot nu ti-au trecut...
Aseara a nascut verisoara mea, n-am apucat sa vorbesc cu ea ca nu raspunde...bebelina are 3,400 kg si 50 cm! 
Revin cu linkul de poze, ma duc sa-l culc pe Stefu...
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Va pup si-am fugit..ca mi-am pierdut coerenta! ![]() |
O declar nula!
Uitasem:
La multi ani Nelia!!Sa-ti dea DD-sanatate,sarcina usoara,BB sanatos si-tot ceea ce-ti vei propune-sa devina realitate!