Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
mai, cand citeam ce a scris naty, ma gandeam ca am ajuns sa ne bucuram de un banal "rosu in gat"
...mai citesc putin si vad ca si gecko la fel...
la fiica-mea mister ... dupa kkaceala de la pranz nu a mai facut deloc, a zburdat si a dansat, s-a hlizit, a mai facut un 38 dupa amiaza, i-a scazut iar...niciun semn de nimic! oricum, mama i-a dat o portie de albastru de metil, "just in case"...si i-a marit frecventa la infludo, la 2 ore...daca o fi fost virusache, cred ca a tulit-o cand a dat de infludo....daca a fost carcaias de butica, a taiat-o cand a dat de enterol si de furazolidon...who knows? not me... hai ca am dat-o pe nirvana
cris, dar tu cand deschizi mama mesajul ala privat? arunca un ochi!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
bubu05 spune:
Gata colorata, pentru maine la cafeluta
http://community.webshots.com/album/573999296aKTHis

mimonix spune:
Gecko se vede zodia pe tine
E bine daca marturisesc ca si tu mi-ai stors o lacrima si mi s-a accelerat pulsul?
Fecioare smechere, va cunosc eu ![]()
Si acum
lumeee lumeee 
Dudutz s-a cacat in scaldatoare 
Descrierea fazei, pe etape:
1. Dudutz face kk inainte de baie, regulamentar, in pampers
2. Ii scot pampersul, il sterg...in timp ce ta'su umple cada si aranjeaza covorasul
3. Duc copilul si-l scufund ![]()
4. Ceva plutea in apa 
5. Ma uit...ma frec la ochi...culeg o bucatica (erau mai multe
) ...pipai...BLEAHHHHH ![]()
6. Scot copilul, strig la Mimu ca nu s-a uitat si era cada murdara ...ca nu stiu ce e dar pare caca dar nu poate fi 
El se dezvinovatea...cica nu l-am sters eu bine 
7.Scurge apa, spala cada si cand sa scufund iar copilul
eram murdara pe mana cu care il sustinusem, el mudar la fund
si nu zicea nimic
RANJEA ![]()
Ei bine, acum am fata care a fost la Oxford si baiat care s-a cacat in scaldatoare
Se mai pune careva cu mine ? ![]()
Vine maine fata mea 

Si in incheiere dragele mele, mor de ciuda ca o sa va intalniti la mare, eu va voi transmite "mesage in a bottle" caci la vremea aceea o sa fiu in delta
Atentie la valuri, daca flutura steagul albastru inseamna ca ma scald eu "mai sus" 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Gata colorata, pentru maine la cafeluta http://community.webshots.com/album/573999296aKTHis ![]() ![]() ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
FFF frumos, bRAVO voua

Mi-a plouat in gura la pepenele ala, n-am vazut nicio burta, ingenios dispozitivul de tinut capul iar faptul ca te-ai pus pe gatit acolo m-a lasat fara suflare 
Felicitarile mele , frumoasa familie dar mai ales harnica nene!

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Gudinde cum era miscarea aia, ca nu prea le am cu dansul
Te rog sa ma corectezi:

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Gudinde cum era miscarea aia, ca nu prea le am cu dansul ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
IEIIIIIIIIIIIII
M-am descurcat eu cum necum
Chit ca una-i tot dupa canapea
si una canta de-a adormit pe toata lumea 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
Olgutzika spune:

E mai bine? Am trezit pe cineva
?
si pe urma asa 

Am mancat pepene RECE si mi-e friggggg de morrrrr 
Am spus ca mi-e frigggg
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008