Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
mai am doar o dendrita, si aia pe jumate functionala
, cum vrei sa tin minte tot ce citesc
? asa deeeeeci.....te-ai facut musafira
..... biiiiiine, te iert de data asta
... hai ca mai am niste pizza de aseara, merge si rece ![]()
-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
bubu05 spune:
Ramo, www.bucataras.ro/retete/1699/barbusa_cu_prune.html" target="_blank">barbusa o am in plan, am si prunele in frigider
. Am facut eu una cu firimituri deasupra, f. buna! Sau clasica reteta de la praji cu caise...
bubu05 spune:
Uite asta http://www.bucataras.ro/retete/1571/prajitura_cu_branza_si_prune.html
Da, Liana, stii ce bien e sa mai fi si musafir?
, merge si pizza rece, e buna! cu o bericica
, dar fara alcool, sa nu parlesti hainutele ![]()
ramo_cata spune:
gata io duamnelor ca tot vad ca nu aveti chef de nici o treaba
placuta sau neplacuta...ma retrag cu pasi repezi repezi catre patut mamicocesc ...ca cel patrimatrimonial nu mai iexista...soata intr-o camera io in persoana in alta camera....va doresc o noapte linistita si mai usor cu ciripitul ca se aude din oltenia fff bine da???
sper ca mstela sa ne lase un mesajel cand are ea timp..sa ne zica si noua ce face tea,cum este?
gata fuga fuga lipa lipa randunica...cip cirip cate un pupic pentru fieshcare de la mic la mare![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ramo, www.bucataras.ro/retete/1699/barbusa_cu_prune.html" target="_blank">barbusa o am in plan, am si prunele in frigider . Am facut eu una cu firimituri deasupra, f. buna! Sau clasica reteta de la praji cu caise...Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
ariel_7000 spune:
frateee! cata trancaneala!!! irina, dar ce ai patit, mama? te-ai dat la vinisorul zozelesc?
bey, mimo, esti grozava! m-ai distrat tare.
bey, "curajoasa" mica, asa faci? iti dai ochii peste cap? rusine! auzi, ti se trage de cand te-am pupat eu la miez de noapte?
...nu de alta, dar si eu sunt ametita si amortita, zici ca-mi papa furnicile toata partea stanga.
naty, sa fie dintisor?
cris, ai pm de la mine!
gudinde
, sa se faca mami bine repede!
mimo, iar... da, am chelit baiatul! dar e frumos si asa...are total alta mutrita, dar nu mai putea de cald! doar e baiatul lui tat'su...si stii tu cum umbla tat'su imbracat pana in noiembrie, ca moare de cald...
ma duc sa mai fac la site, ca trebuie sa schimb toate pozele 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gecko spune:
no??????????? cum sunteti???? usor mahmure????
poftiti cafea
si digestiv si ceai si capuccino si bombocino
...si multa sanatate
Naty, cum e Iulia? Eu una stiu ca nu am zis...dar Patrick a avut perioade de greva foamei cand i-au aparut maselele...nu l-a tinut mult...vreo 2 zile, pana i s-au mai dezumflat gingiile (cred
.
Stela, ce ti-a spus medicul???
Raluca, scuze ca am uitat ieri de taticul tau
. Cum e? si-a mai reglat corasonul????
Nicoleta, eu cred ca e bun momentul mutarii pentru a stabili noi obiceiuri de somn. Va fi un pic de chin la inceput dar poate pana la urma reusiti sa va "despartiti".
Si cu masina aia...barbatu'meu oricand iti va face reclama la un Ford Focus model nou. Zici ca ia luat Dumnezeu mintile. Nu zic ba ca nu am avut probleme cu el...are aproape anul si 12000 pe bord, porbagajul e maaarreee...dar mie tot nu imi place...vine ea Mazduca mea
.
Gudinde, cum e mama?
si ma duc sa mai trebaluiesc...dar stati pe'aproape ca revin![]()
PS. Zoze, "lesinul" tau nu-i cu ochi??????![]()

natynic spune:
Neata si multam de cafeu...
Poze/filme n-am apucat, doar pe Sash impingaretul aseara 
Am trecut si noaptea...Fara febra pana la 5 dimineata cand la mana mi s-a parut ca are, s-a trezit si a cerut lapte (in sfarsit!), a baut 240 si cand sa-i dau nurofen am constatat ca mai aveam 1 ml; bun si ala. Adineauri avea 36,8. E destul de moale si fara chef, cu degetul in gura...Sa ma uit in gura e exclus...Nu stiu!!! Dupa-amiaza o sa o vada pediatrul, poate ma lumineaza.
Da, mai Mimo, e incredibil, am tinut-o o luna acasa si n-am auzit un stranut, o tuse, un kk moale, nimic, a fost beton; dupa 3 zile de cresa imi face figura asta. Si eu cica sa ma intorc la munca. Imi vine sa ma sui pe pereti...asta cand nu-mi vine sa o las naibii de meserie si sa stau eu cu ea acasa, ca de-aia am facut-o, nu sa se imbolnaveasca printre straini 

Sa speram totusi ca e doar o masea, desi cu febra aproape 39...mmm
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Buna dimineaaataaaaaa!!!
Niste zeama de varza, Gecko, n-ai!?
So: azi nu mai auzim de febre ( Iulia, Naty, ne-am inteles?!? ), de bube ( Muffy, Luny?!? ), de infectii urinare ( Eric, Blanka
), de trombi ( Gudinde, sanatate muulta multa mamei tale! Tu esti acasa sau la serviciu? ), de tensiuni si inimi agitate ( Raluca, sanatate tatalui tau! ), de contractii ( Sovisel, Clodusel ) si alte minuni!
Astaaaaazi....ne intoarcem la Liana, ca am ramas beutura multa de aseara. Si mai gasim si niste placinta cu prune. Si maine ne spune Mimo cum a scapat ea de cufureala
!
Bubu, na
! Mai vrei?
Ma duc sa ma uit la Blondut
! Si pe urma revin cu un ochi, numa'.
tot stolul!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
ramo_cata spune:
buna dimi'..i-au o gura de
de la gecko ca am capul greu de atata beutura...
va pup ..ma duc sa bucataresc o ciorbitza de legume....sa-l scot pe andru afara si revin la pranz,dupa ce il culc...
naty ma bucur ca iulia nu a mai facut febra
luny cum mai e mufa?
mstela nu zici nimic?ce ai facut la dr?

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)