Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iar e dus cu pluta webshots-ul

Liano-si tu?!Hai da manuta sa alunecam impreuna

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

esti incinsa zici ? am si gheata, si din aia cu diverse forme ... aaaa, gata am vazut, doar fierul e incins ... nu-i bai, pastram gheata la beutura
si gataaaaa....na, na irina lenesa ce esti, treci la calcat
nu mai raspund la provocari, daaaaaa?

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara si traditionalul , asta ca sunt invizibila rau, nici o vorbulitz, tz, tz...cuscra-mea nu ma baga in seama, nici Sovi, nici Liana...cu toate ca m-am anuntat la petrecere
Cu Ramo ce ma mai conversez la miez de noapte Fata, Stef a stat nemiscat la tuns, la frizer! Iar de pepene, v-am zis e lesinat efectiv! dupa ce a lins castronul lui, i-am facut si lui Vlad cand s-a trezit si bineinteles ca a mai mancat o gramada si de la el!

Zoze, ai grija de tine! sunteti zapacite rau, m-am terminat de ras! Mimo, nota 10 ca de obicei pentru atmosfera! ai mai servit ceva ramas de ieri?
Zoze, e eroare la poze...nu se vad...

Steluta, ce-ai facut la dr???

L-am vazut pe Mufu, cam blegut mi s-a parut si mie, saracul copilas...lasa, ca-si revine el, acum s eface titirez! oricum, Luny, a papat bine azi, bravooo!
Si noi am fost la cumnatica mea la masa , iar , ce bine e sa stam asa aproape! Si ne-a facut mamaliguta cu branzica, au mancat astia mici de nu mai puteau! asa ca azi am scapat cu gatitul cinei
Si m-am ales si eu cu un pensat si o pedichiura facute de cumnatica

Naty, uof....mama ma-sii de febra Sper sa fie bine Iulia pana maine, sanatate multa!

Maine mergem la tar, la bunica lui Cata, ne intoarcm pe seara..mergem sa luam legume proaspetede gradina si o gura de liniste

Mergi la inceput

Liano, vezi ca eu nu mai vin , ca ma pui la impachetat sau mai rau, la calcat Si eu sunt de vina cu fierul, ca l-am lasat asearaincins si azi v-ati facut toate de cap cu el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Iar e dus cu pluta webshots-ul

Liano-si tu?!Hai da manuta sa alunecam impreuna

Ela,mami de sufletel blond!!

fata da' ma enervi raaau, da ? n-auzi ca nu mai raspund la provocari ? ete ca de manuta te iau, da' eu alunec constienta ... doar schimbata la culoare, mai mov asa din senin

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Aaa, vroiam sa va zic de carutz din ala de papusi. Si Vlad a avut! noi eram in gasca cu Alexia si inca o fetita si ele aveau! a trebuit sa-i cumpar si eu lui Vlad ca era jale cara o gramada cu el prin casa, se suia in el, il plimbam cu el si o sa-i iau si lui Stef, ca e tare distractiv

Mergi la inceput

aoleu da' ce-mi faceti voi mie ... bubulino da' cum sa crezi tu ca nu te-as baga eu in seama taman pe tine ? doar ca nu te-am nominalizat, se-ntelegea ca esti de-a casei ... da' nici tu nu "m-ai iunbit" astea 2-3 zile cand avusei si eu o farama de timp si limbarita ...na, sic,sic..gradinitaaaaaa ... shhhttt, taci nu da idei cu rufele, las-o pe ramo ca auzi ca vine incinsa ... pardon, cu fieru' incins ... cica mama lor de rufe, gaia le ia ... deci nu anula ... ce ai bunut de papa, ca vorbaraia asta parca mi-a scazut glicemia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bun de papa,mai nimic...dar nu-i bai doar avem un bucatar sef printre noi..pana ajung eu bubulina gospodina ti-a facut papica,a crescut glicemia si punem mana pe trebuliza ...hai repejor repejor ca acu'vin mosanfirii ..lasa vorbuliza si treci la treaba...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Emoticon care scoate limba la voi
Liana, pai nu auzi ca m-am facut si eu musafir? n-am gatit decat o ciorbita dimineata si atat..he, he...
M-a apucat foamea de cat lucrez la Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Emoticon care scoate limba la voi
Liana, pai nu auzi ca m-am facut si eu musafir? n-am gatit decat o ciorbita dimineata si atat..he, he...
M-a apucat foamea de cat lucrez la Bucataras

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

tu de cat lucrezi dar eu de cat il vizitez...vreau sa fac o praji cu prune si nu stiu pe care..hmm as vrea ceva rapid si bunnn

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput