Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
cina in familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9516d1cde1437b0df05e0d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Nicoleta spune:
Ghiciti cine are muci? (m-or fi ajuns blestemele stiu eu cui...
) Dar nu are febra, e relativ zambaret... dar si balosheshte, e cu degetele in gura pana la cot daca se poate... are gingiile inflamate... Nu zis, frac-su de vineri seara are muci si el, si doar nu i-am putut desparti... Asa ca dixtractie!! Nu-mi ajungeau celelalte! Tzatzele sunt si ele rosii, parguite!
Dar se stie, o belea nu vine niciodata singura! Teama mea este sa nu aiba copchiii stafilococul ala auriu in nas si sa nu treaca viroza, ba chiar sa se complice, asa ca ma sfatuiesc si cu pediatra la telefon si daca pana sambata nu sunt ca noi, bagam Bactroban in nas! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Gecko...
Am observat ca Bursu e plasat strategic in mijlocul camerei, oare pentru ca sa nu ajunga pe pereti mancarea? ![]()

si a lui Matei 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Gecko... ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
ce???...mancare pe pereti????...da de unde
...l-as scoate in mijlocul curtii daca nu ar vi vreo 10 grade afara
Olgutzika spune:

Gecko, da' macar stii ca face bine curat pe masa
!
Nicoleta, cum ne-a fost vorba?!?! De ce vrei tu sa ma superi? Am zis ca azi nu muci, nu febra...Imi pare rau, serios acum! Nu stiu ce sa zic de suptul noaptea, dar de ce crezi tu ca are legatura dermatita ta cu el? Asa ti-a spus dermatoloaga?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Olgutza, eu zic ccc ca tine, dar baietii cred ca era timpul pentru (sper) o noua viroza... Despre balcoane, un lucru e cert, zona e sensibilizata, eu cred ca de suptul des. Noaptea e des raaau! De-asta cred...
si a lui Matei 
blankar spune:
Gecko e mortal Patrick si tu cat esti de calma!
eu nu ma pot uita la el cand arunca tot pe jos
si mancare,nu am nervii necesari
si stiu ca ar trebui sa il las mai mult pe el
singur dar cand vad cum se umple tot de mancare
cedez!
ce fain zice" o ,o"
Olga 
lui Eric cu forta ii bagam pe gat antibioticul
plange,dar ce sa stim face
e cam multa doza aia de5 ml o data
am noroc ca ii da sotul ca eu nu il pot
imobiliza
Nico ,Naty sanatate
l-am vazut si pe Sash ,e un dulce
Luny cum e Muffy?
Blanka,mami de Eric si
35+cu
Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75
natynic spune:
Blanka, nu...daca dai un sarci pe goagal, gasesti un produs din asta, prezentat ca ultima minune a lumii...ma rog...
Tot copil in greva foamei am. Cand o vad cum refuza orice...si cand l-am mai vazut si pe bursuc aruncand sistematic tot de pe masa...mi-am zis ca vremea in care am avut copil perfect, ce deschidea gurita fara comentarii si inghitea un castronel intreg si o fructa desert dupa, a fost ca o minune ce tine 3 zile...Da, Gecko, ai rabdare...Eu in locul tau ridicam demult totul de pe masa si gata!
Nicoleta, daca cumva la mine te refereai...iata ca pana una alta viroza sau ce-o fi a ajuns intai la mine. Oricum, sanatate le doresc baietilor!
Iar tie sa scapi de porcaria aia.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar nu a auzit nimeni nimic de argintul coloidal? |
blankar, pana sa spui tu de el nu auzisem. Acum am citit in doi peri pe net si am aflat ca exista intr-adevar voci care ii sustin eficacitatea in probleme medicale. Dar am gasit ca in America si Australia este interzisa comercializarea lui in scopuri "medicale". Nu exista dovezi asupra eficientei si de altfel este periculos pentru organism.
Am sa ma uit prin tratate dupa problema voastra sa vad daca gasesc ceva "normal" sa te sfatuiesc.