Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Gata raportul! Urmeaza curatenia in mailuri, da' aia implica bibileala maxima, deci iau o pauza Da' mai bine ma cu Liana! ![]() ![]() Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
eeeee, de unde gata pauza

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
Kya spune:
Ne-am hotarat cum ne intalnim la mare?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Multumesc, Kya. Citit, notat.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Despre masini si viteza: NU circula cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau paritor sa zboare!u
Simo27 spune:
Nu ma mai doare gatul la cat ceai fierbinte am baut
!
Bravo,Oana de muncile prestate
:suc de rosii si zarzavat pt iarna:esti tare,ce mai
!Ce frumos v-ati simtit
!Si normal,ca m-a dat gata Stefu scump
ce frumos dormea in masina!Cand o sa il vad,promit ca daca ma lasi,il rontai![]()
!
Luny,felicitari prietenei
!
Naty,bine ca nu mai are febra si nu mai varsa Iulia
Cat despre nume,nu ne-am gandit..eu zic ca-i prea devreme,intai sa aflam 100 la 100 ce va fi si apoi!Desi,sincer mi se pare tare greu de ales nume la bebe3
Liana,Simo-Mimo(vezi ca maine,cel tarziu pun pozele
),Ursulica,Gecko,Olga,Kya,Ramo,Nico--

Eu mi-am rupt,cred,unghia mare de la piciorul drept(nu indraznesc sa ma-mi deschid bandajul,desi atunci cand mi-am pus plasturii,unghia nu mai era la locul ei,si normal,siroiam de sange..)-mor de durere
!Am mutat,mai bine zis eu am tras
patul lui Sam direct pe picior si uite-asa ......cred ca o sa-mi cada daca iau bandajul,nu??
creste alta,presupun.....
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gudinde spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Gudinde, ziceai de Mazda? Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
ramo_cata spune:
am vazut ca v-ati pupacit de zor...
si de la mine ..am citit de prietena lui luny ,sa-i traiasca bebeul si sa fie sanatos,iar tu iesi repede din butoi...l-am vazut pe cel mai frumos ce harnicutz e...si de mami gecko care-si cumpara chilotei..am citit de iulia ca e mai binisor..
...vio care merge la plimbare cu sotiorul..bubu care face treaba non stop
...nicoleta multa bafta la cautari de apartamen si masina si sanatate puiutilor si tzitzisoarelor...liana care n-a mai gasit cheita lacatelului
mare pt ea...mimocare-si asteapta fata...de la oxfort vine fata
...criss care face curatenie si iar curateni...
pt raluca si kya..zoze care face strigarea pentru mareeee..sunt VERDE....
..iote acu va
acesc si va invit la o
caldutza si buna ...cum numai eu stiu sa o fac
...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Nu ma mai doare gatul la cat ceai fierbinte am baut Bravo,Oana de muncile prestate :suc de rosii si zarzavat pt iarna:esti tare,ce mai !Ce frumos v-ati simtit !Si normal,ca m-a dat gata Stefu scump ce frumos dormea in masina!Cand o sa il vad,promit ca daca ma lasi,il rontai !Luny,felicitari prietenei !Naty,bine ca nu mai are febra si nu mai varsa Iulia ![]() Cat despre nume,nu ne-am gandit..eu zic ca-i prea devreme,intai sa aflam 100 la 100 ce va fi si apoi!Desi,sincer mi se pare tare greu de ales nume la bebe3 ![]() Liana,Simo-Mimo(vezi ca maine,cel tarziu pun pozele ![]() ![]() Eu mi-am rupt,cred,unghia mare de la piciorul drept(nu indraznesc sa ma-mi deschid bandajul,desi atunci cand mi-am pus plasturii,unghia nu mai era la locul ei,si normal,siroiam de sange..)-mor de durere ![]() !Am mutat,mai bine zis eu am tras patul lui Sam direct pe picior si uite-asa ......cred ca o sa-mi cada daca iau bandajul,nu?? creste alta,presupun.....Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:

www.zonainterzisa.ro/index.php/social/480-luati-atitudine-sau-lasati-va-calcati-in-picioare-" target="_blank">Luati atitudine, sau lasati-va calcati in picioare !
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
simo
sa treaca, off, cred ca doare rau..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Luny,
Sa-i traiasca bb prietenei tale si ea sa se recupereze rapid.
Sincer, daca ii facea cezariana era mult mai bine, dar e adevarat nu se puteau prevede astfel de complicatii.
Despre program: la Filantropia, Peltecu a impus un program FOARTE strict si paznicilor le e frica. Nu cred ca merge cu dat ceva.
DAR acesta este un caz special: mama presupun ca-i taiata pe ambele parti (vai de ea saraca
), a pierdut sange mult, e la terapie intensiva deci se prea poate sa aiba nevoie de ceva, sotu' ar trebui sa mearga sa "cunoasca" asistentele de la terapie sa se asigure ca va primi sotia calmante (eventual sa-i duca calmante daca e nevoie) etc. Deci, sfatul meu ar fi sa vorbeasca cu medicul si sa ceara un permis special de vizitator. In Elias, Floreasca si alte spitale exista un astfel de permis pt o persoana din familie care sa poate intra si in afara orelor de program. Presupun ca si la Filantropia exista asa ceva.
Eu nu sunt de genul meu tupeista, genul bagacios care sa intre oricum, dar cred ca (virgula) cu un pic de initiativa, cu o rugaminte de bun simt si corect argumentata, in cazul de fata s-ar putea sa poata fi ajutat de medic sa intre. In fond, vorbim de o exceptie, un caz aparte. De la ruptura aia uterina se putea intampla o tragedie.

mamica de
Sophie, 25 feb 2008