Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mstela![]() www.zonainterzisa.ro/index.php/social/480-luati-atitudine-sau-lasati-va-calcati-in-picioare-" target="_blank">Luati atitudine, sau lasati-va calcati in picioare ! mami de TEA (1.04.08) ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gecko spune:
gudinde, scuze, scuze
Eu nu am inca
nici o Mazda. Anul trecut am adulmecat una pana m-a tradat barbatul pentru Focus. Acum e randul meu la cumparat de masina si eu inca mai visez la prima dragoste
. Mazda 2, chit ca e ochioasa, iese din calcule. Prea mica pentru planurile de familie extinsa. In plus, pe langa tancurile ce le conduc astia pe aici ar arata si s-ar comporta ca un tzantzar. Asa ca baremi Mazda 3 sa-mi iau (la 6/7 nu indraznesc sa ma uit pe motive financiare). Imi place Hatch-ul dar vreau Sedan...asa m-am hotarat eu peste noapte si sotul a fost tare surprins. Partea proasta la Sedan e ca, desi inca destul de incapator porbagajul, deschiderea porbagajului e mica...cam greu sa strecori un carucior de copil...dar nu ma las...eu vreau Sedan si carutul si copilul sa mearga cu tatal.
Criza economica este si aici dar nu am remarcat sa fie reduceri majore la produse. Problema e ca pana acum nu m-am obisnuit cu marcile locale sau regionale (Indonezia, Thailanda bla, bla). Alea sunt si pe la 500 $. Momentan raman fidela marcilor europene...Ariston, Indesit, Bosch, Asko...si fiind "imported" si "european style" preturile sunt umflate de numa numa.
Ah da, si mai vad si pe TV tot felul de cazuri de cuptoare, masini de spalat vase care fie au explodat...fie au luat foc la panoul de control...si marcile sunt locale
.
Copilul iar a adormit pe nepusa masa
...o fi obosit dupa cheful de aseara

gecko spune:
luny, nu mai fi supi
. Acum, dupa perioada asta de boala cu Matei, sunteti obositi si pot multe sa vi se para de neiertat sau fara iesire. Lasa un pic sa se aseze viata pe cursul normal si o sa vezi ca totul va fi frumos, vesel si plin de intelegere ca inainte.
Felicitari prietenei tale si o viata minunata lui bb Raul!!!

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Luny, Sa-i traiasca bb prietenei tale si ea sa se recupereze rapid. Sincer, daca ii facea cezariana era mult mai bine, dar e adevarat nu se puteau prevede astfel de complicatii. Despre program: la Filantropia, Peltecu a impus un program FOARTE strict si paznicilor le e frica. Nu cred ca merge cu dat ceva. DAR acesta este un caz special: mama presupun ca-i taiata pe ambele parti (vai de ea saraca ), a pierdut sange mult, e la terapie intensiva deci se prea poate sa aiba nevoie de ceva, sotu' ar trebui sa mearga sa "cunoasca" asistentele de la terapie sa se asigure ca va primi sotia calmante (eventual sa-i duca calmante daca e nevoie) etc. Deci, sfatul meu ar fi sa vorbeasca cu medicul si sa ceara un permis special de vizitator. In Elias, Floreasca si alte spitale exista un astfel de permis pt o persoana din familie care sa poate intra si in afara orelor de program. Presupun ca si la Filantropia exista asa ceva.Eu nu sunt de genul meu tupeista, genul bagacios care sa intre oricum, dar cred ca (virgula) cu un pic de initiativa, cu o rugaminte de bun simt si corect argumentata, in cazul de fata s-ar putea sa poata fi ajutat de medic sa intre. In fond, vorbim de o exceptie, un caz aparte. De la ruptura aia uterina se putea intampla o tragedie. |
am vorbit cu sotul ei si i-am spus acelasi lucru si zice ca nu merge!! mai mult, matusa Roxanei e medic, si a reusit sa intre in halat alb si cu ecusonul in piept, greeeu, si il mai si stie pe seful al mare, dar cica nu face nicio exceptie, ca a incercat ea!! dar zice ca s-a asigurat ca e totul ok cu bb si Roxana!...o fi uns ea asistentele p-acolo...ma duc maine s-o vad si eu..Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
In afara cazurilor speciale, eu una (nu aruncati cu rosii) sunt pentru program de vizite.
Si la Floreasca tot 15-17 este. Personal l-as prefera mai spre dupa-amiaza caci intre aceste ore lumea lucreaza si nu da nimeni concediu apartinatorilor. Asa ca, recunosc ![]()
![]()
cam incalc programul de vizite ajungand mai tarziu de 17. Dar niciodata inainte 15! Nici cand mi-am luat o zi libera, nu m-am prezentat inainte de 15, ci fix la program. Seara, dupa 17, in general e liniste si nu deranjez pe nimeni, dar pana in 15 sunt o serie de proceduri care se fac, analize, medicii vin la pacienti etc. ... intr-un cuvant cred ca personalul medical trebuie lasat sa-si faca meseria. Daca ar veni cate un apartinator (nu vorbesc ca la unii parca vine tot familionu' negandindu-se ca mai sunt si alti bolnavi in camera pe care-i deranjeaza atata lume) la o tremine din pacienti (nu zic mai mult) ar fi haos pe sectie, nu cred ca s-ar putea lucra.
Asta in general, pentru ca mai sunt si cazurile speciale.
La acest capitol, nu pot sa uit mesimtirea asistentelor de la Elias de acum cativa ani cand l-am avut internat pe bunicul meu. Atunci nu am respectat nici un program, dar sincer, asa l-am mentinut in viata. Caci, in ziua de dupa operatie, asistenta i-a luat tensiunea, a vazut ca-i FOARTE mare dar nu a facut nimic. A notat-o in carnet si atat. Cand am ajuns la bunicu deja nu mai putea sa-si nimereasca gura cu mana.
Atunci am anuntat medicul etc. Si asistenta era ca o floare: ea si-a facut meseria: a luat tensiunea si a notat-o in carnet.

luny spune:
mersi frumos, asa sa fie toate!
Iubirea mea,
luny spune:
si eu sunt de acord cu un program de vizite,desi mai ok ar fi 2 vizite, una dimineata si alta dupa masa,nu cu haos total sa zapaceasca pe toata lumea... gudinde, insa nu mi se pare DELOC ok ca un proaspat tatic sa nu-si vada puiul 12 ore sau mai mult, pana e programul de vizita, doar ptr ca sotia a nascut in toiul noptii, la asta ma refer...e aberant...sa nu mai vorbim de lipsa suportului moral ptr mamica, stresul si grijile tatalui care era mort de ingrijorare, noroc cu matusa salvatoare ca a aflat cate ceva si a vazut baiatul in poza, cand ar fi putut fi macar undeva acolo, in zona, cateva minute, apoi pleca omul acasa ceva mai linistit..![]()
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Luny, luati-va mah si voi un week-end liber... Numai voi 2...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Despre masini si viteza: NU circula cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau paritor sa zboare!u
gudinde spune:
Luny,
Categoric! Si eu cred ca in maternitatile noastre modul in care sunt tratati barbatii nu este OK de loc. Sotul ar trebui sa poata vedea copilul dupa ce s-a nascut, sa-i faca o poza, sa-l vada bine, sa plece omu' acasa linistit ca atat sotia cat si copilul sunt bine. In fond este vorba de familia lui, e sotul doamnei care a nascut si tatal copilului, nu laptarul sau postasul din colt! Si in zilele urmatoare la program, dar macar e omu' linistit ca totu-i ok.
Eu vorbeam in postarea anterioara, in general de vizite.
Si la astfel de nasteri dificile care se puteau termina cu o tragedie ar trebui sa existe mai multa flexibilitate si intelegere. De asta am si povestit patania noastra cu bunicu' care era si el un caz special si care a fost tratat cu
. Sau mai bine zis putea sa moara din cauza modului in care a fost lasat si dupa aceea eu alergam sa aduc neurolog.
Dar eu atunci am trecut prin tot si la Elias e poarta nu gluma. Eram neagra de suparare si portarului care a vrut sa ma opreasca fizic i-am spus cu un ton care nu lasa loc de interpretari sa se uite bine la mine ca-l fac praf daca ma atinge. ![]()
Ma bucur ca au reusit prin matusa sa afle vesti. Dar cu dr ei nu au putut vorbi?
ramo_cata spune:
beyyyy..andru meu nu s-a mai trezit,stie ca tre' sa plecam..l-am culcat pe la ora 13 cu gandul sa doarma pana pe la ora 15 sa pot pleca si eu la jinecoloaga..ca vreau sa-l iau si pe el cu mine,sa ii arat doctoritei ce minunatie de cochil'am
la aceasta minunatie a contribuit si ea cu varf si indesat....a tot intrebat-o pe nasa mea de noi ,de andru si i-a promis ca merg sa-l vizioneze...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128