Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Liana, stai fata, ca nu ajunsesem cu cititul pana la tine Uite ![]() ![]() ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
kya
...nici cu tine nu "mai m-am" pupezat demuuuult ... ce face zanuta draguta?eeeee, ce-mi place la pupat
si olgu care e in "miezu" muncii cine mai doreste, cine mai pofteste la pupat
-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
luny spune:
LA MULTI ANI, EGONSIS SI NELIA!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Liana
si 
Nicoleta prin ce zona a Vienei cautati apartamentul?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, districtele 21, 22, poate chiar 19... stii ceva? Ne tot uitam pe net, sotul meu tot vizioneaza...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:

puteti sa credeti ca pana acum nici ea nici sotul nu au vazut copilu, ptr ca e program de vizite numai de la 3 la 5??
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, ieri a vazut sotul un apartament dragut, intr-o zona mai buna decat aia de luni... Cu verdeata si in bloc nou... Azi si maine discutiile de final cu alte detalii la job... Masina... si-a mai scimbat si Omu optica, sa vedem ce iese, vom vizita si Opel-ul... si Toyota, iarasi... Parca apare soarele si la mine... Tzatzele sunt oblojite si ele, una face inca figuri, dar la cate creme incearca sa o induplece... una e de la Avene pentru cicatrici (operatii) sau arsuri... voi avea mai multa grija cu igiena lor (eu noaptea nu ma spalam dupa ce sugea bebe... si la ce hipersalivatie are... se facea sau se agrava buba... Alta crema e pe baza de lipide... Sper sa-si revina, mult-incercatele! ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Doamne ajuta sa fie bine!
Iubirea mea,
luny spune:
va pupez si va multumesc tuturor ca incercati sa-mi ridicati moralul
...mai uit nitel, dar sunt tot ff supi..
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Gata raportul! Urmeaza curatenia in mailuri, da' aia implica bibileala maxima, deci iau o pauza ![]()
Luny, felicitari prietenei tale! Sa fie sanatosi toti trei!!! In rest...
. De faza cu programul de vizitare, vorbesc. Bai, in alte maternitati cum se poate, frate, sa stai cu copilul in salon!?!? Ce bine i-o fi mititelului singur, cu lapte praf bun...ooooof!
Da' mai bine ma
cu Liana! 

Nicoleta, mi-as dori griji ca ale tale ( vorbesc de alea cu mutarea, cu cautatul masinii...) Sa se repare tzitzi!!!
Kya,
! Sau asa
!!!
Bubule, sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa!!!!
Gata pauza!
PS Gecko, sa porti sanatoasa chilotii
Sunt din matase "veritabila"
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Olgule, ce sa zic, sunt griji faine privite din exterior... Dar altfel, parca sunt prea multe si ingramadite... Se rezolva toate, intr-un fel sau altul!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)