Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
'Neata!
Imi asteptam fata sa vina sa-mi faca curat..si ma suna ca nu poate veni ca are fetita bolnava..of...sper sa vina maine 
Intre timp am spalat maldarul de vase ce-l pastrasem pt. ea
si am pus sticlele cu suc la fiert la bain-marie ![]()
Stefu s-a culcat adineauri...sper sa mai bage o tura la amiaza..eu aseara la 11 am adormit lemn!
Ma bucur ca va-ti inceput ziua cu pozele noastre! si ca nu mi-ati vazut burta
Olguta, Zoze, sunteti dragute voi
, dar a ramas si la mine ![]()
Ramo, ne-a pozat cumnatica, a mers si ea cu noi. Iar tuciul ala mare cu suc de rosii era aburind cand am ajuns noi
, il facuse deja mamaie
, eu l-am pus in sticle si l-am luat acasa
Apoi am preparat eu tuta a doua si le-am fiert acasa aseara...
Multumesc pt. urarile la adresa proaspetei nepotele! inca n-am reusit sa vb cu verisoara sa vad cum sunt...
Mimo, pup norocul Vladut
, ce faza tare!
Ursulico, imi place rau Victor! Mie imi mai place Rares ![]()
Nicoleta spune:
Luny, ieri a vazut sotul un apartament dragut, intr-o zona mai buna decat aia de luni... Cu verdeata si in bloc nou... Azi si maine discutiile de final cu alte detalii la job... Masina... si-a mai scimbat si Omu optica, sa vedem ce iese, vom vizita si Opel-ul... si Toyota, iarasi... Parca apare soarele si la mine... Tzatzele sunt oblojite si ele, una face inca figuri, dar la cate creme incearca sa o induplece... una e de la Avene pentru cicatrici (operatii) sau arsuri... voi avea mai multa grija cu igiena lor (eu noaptea nu ma spalam dupa ce sugea bebe... si la ce hipersalivatie are... se facea sau se agrava buba... Alta crema e pe baza de lipide... Sper sa-si revina, mult-incercatele!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ursulico, imi place rau Victor! Mie imi mai place Rares Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
si mie imi place de rares, ca de aia l-am luat de barbat
bubulino na de la mine
... ca asa facusi si acu cateva zile, nu ma bagasi in seama deloc sa ma pupez si cu ursu
, ca nu ne-am mai pupezat demult -----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
bubu05 spune:
Ce m-am distrat cu Bursucel harnicut si calare pe calut
Iar calutu e cat se poate de normal, avem si noi ![]()
Hai, maaaa, ca ma faceti sa ma rusinez ![]()
![]()
, multumesc pentru laude, a crescut rau pipota ![]()
Liana, da, pe plaiuri natale am fost, imi pare rau ca nu ajungem mai des, ca tare frumos e...
bubu05 spune:
Liana, stai fata, ca nu ajunsesem cu cititul pana la tine
ca citesc si eu cum pot...
Uite 

Si pe Vio o pupacesc, si pe Ralu...si pe Luny botoasa, care nu vrea sa zica ce are 
Naty, ma bucur ca Iulia e mai bine si Doamne Ajuta sa-i treaca mai repede carcaiasul!
Gata, ma duc cu Vladut pe-afara, restull lumii doarme, asa ca...ii las sa doarma...
Kya spune:
Ursulica tu vrei sa-mi confuzezi fata? Adica pe frate-sau o sa-l cheme Victor si pe cumnat la fel?
![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
am uitat, ce sa fac....batranetile
...
nico, sa se faca bine la "inaintase"
si bafta la achizitii ![]()

luny si mufic mic
si cuscra care se pregateste sa "dezvorteze" de mine 2 saptamani
... "si daca pleeeeci, tu cui ma laaaaasi" 
...
bubu sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si ea si mami a ei ![]()
-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
gudinde spune:
Va salut din campul muncii! Am intrat sa vad ce mai faceti.
Nicoleta, Gecko, maica voi vedeti ce scriu eu de masini sau sunt
?
Luny 

Uneori viata-i naspa, dar trecem peste, rasare si soarele, nu-s numai nori. 
Pupici everybody si in special puiutilor bolnaviori.
luny spune:
mi-a nascut prietena!!

un baietel grasunel de 3,300 kg! mai avea 3 zile pana sa intre in 38 saptamani, si azi noapte stateam de vorba pe mess, ca e umflata toata si ca ea cere sa-i provoace nasterea, azi avea control..ca nu nu mai poate si gata! si la 2 noapteai s-a rupt apa, la 4 era la Filantropia cu dilatatie 7
..ea vroia cezariana, dr a refuzat, ca nu are de ce, asta tot spera, pana in ultimul moment ca o opereaza, si uite cum a nascut 100% natural ca nu a apucat nici epidurala..
si a avut complicatii, a facut ruptura de uter, hemoragie destula, acum e la terapie intensiva si tot sangereaza, inca nu l-a vazut pe bebe, dar e fericita si parea linistita asa, probabil e droghi de la calmante
..sa dea DD sa se refaca repede sa il puna la san pe bb Raul
si sa mearga acasa sanatosi!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)