Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pfu, al treilea mesaj si nu "ma intrerupe" nimeni

intrebare intrebatoare : fetele care ati nascut la medlife, va rog frumos sa imi spuneti ce e necesar sa ia cu ea o mamica ce urmeaza in curand sa nasca acolo, ce i se da de acolo si nu e nevoie, daca exista posibilitatea ca o parte din costuri sa fie acoperite de casa de sanatate prin vreo hartiuta de la dr de familie...amanunte, amanunte ... orice informatie e binevenita si de ajutor ... va foarte multumesc anticipat

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Lianamultumesc pentru dedicatie dar nu cunosti personajul Mai degraba trebuia sa scuzi poetul pentru CARTEA pe care a lasat-o pe noptiera ca mai degraba ma astept sa uite vreo tigare
Iar cu prunele si perele tztztztz nu se pune, nu forta destinul
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)

na, ca orice minune tine doar 2 mesaje, nu 3 ... da' de ce duamna sa nu-l fortez, nu se spune ca "ce-si face omul cu mana lui..." ? ma rog, se poate adapta aici, in loc de "mana lui"......
eeee, ete cum se vede duamna mimo cu sacii-n caruta ... pardon, cu fata aproape de casa ... deja trece la "injurii" aduse bietei fete

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Viroza dlaguta, sper sa ne paraseasca repede... Tzatza oblojite, sper sa... se vindece repede!

Va pup.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...ca sa ma racoresc putin....nu ma bagati in seama, baiatul e bine...
Liana ti-am scris de Medlife
Am vazut Patrick harnic si calare pe tati, si la noi sunt chestii cotidiene, am vazut bubulinii la tara, si nu scuzam nimic Bubu, au fost delicioase comentariile pozelor!
Sper ca toti copii sunt sanatosi, parintii fericiti, toate bune si roz, Iulia e mai bine, Mimo in extaz ca vine fata, Nicoleta si-a gasit casa peste mari si tari si masina, Alex de Teo nu mai kk imprastiat, burticoasele sunt intr-o stare excelenta si...nu mai stiu..
Edit, sa adaug la Nicoleta, fara viroze si cu tzate beton!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, iti tinem pumnii, stai linistita ca o sa fie bine .
Bubule, esti incorigibila, cum gasesti tu rost de gateala oriunde te-ai duce.
Pe Clau cred ca au doborat-o la calcat muntii de lochite de la mare.
Mimo, mai usor cu Coronitza ca te gaseste copila in stare euforica si mai smulge o plecare peste mari de la tine.
Si eu ma bucur ca Naty nu ne-a SMS -uit .
Si din ciclul "schimburi culturale" , la noi dansul respectiv in care tati danseaza cum ii canta plodu, la noi se cheama dagadam-dagadam. Dar oricum, concluzia e ca stim cine e seful in casa
Si mi-au placut si iepurasii,toti, mai ales ala blond de reclama

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Simona,mami de Natalia scumpa!!

Mergi la inceput

Neata!

Care burti sora Oana?! Hmm..Cred ca fata nu stie ce-s alea burti In rest-frumosi,frumosi,frumosi-cu totii!!

Andreea

Hahahahahahahaaa-bravo Vlaaad!! Aoleu-sa vedeti noroc pe ma-sa!! Fata te pomenesti c-oi() gasi vreo comoara-prin Delta!
Bun-deci tu cresti nivelul marii din Delta,eu din Navodari(sau Mamaia Sat..cum s-o numi)-fetele care si-au propus sa plece la mare-amanati-se anunta inundatii si valuri uriase

luny-ce ai?!

Olga tu un' te duci-Neptun?
Nicol e in Neptun,Butucica in Ef.Sud,Ralu in Ct.,Cami,Ioana??

Da mai Ramo-io!!

bolnaviorii si mamicile tzatzoase,neamu randunicesc-pe lung si lat si fug la smotru,calcat,impachetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu mi-s in Venus, Zoze! Si Cami parca tot in Neptun, sper sa nu gresesc din nou Ne "bagam" toate la un Neptun?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Va spuneam zilele trecute de oltencuta mea-clopotzica la origini-vorbareata foc.Sper sa nu se supere mami ei ca i-am furat linkul,dar e musai sa o laud: www.youtube.com/user/shosetica#play/uploads" target="_blank">Iuia vorbareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

barbatu'meu tocmai a licitat pe ebay pentru o pereche de chiloti pentru mine...asta e...nu mi-o trebuit avionul atunci imi ia parasuta

'neata...m-am trezit

Mergi la inceput