Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
pfu, al treilea mesaj si nu "ma intrerupe" nimeni ![]()
intrebare intrebatoare
: fetele care ati nascut la medlife, va rog frumos sa imi spuneti ce e necesar sa ia cu ea o mamica ce urmeaza in curand sa nasca acolo, ce i se da de acolo si nu e nevoie, daca exista posibilitatea ca o parte din costuri sa fie acoperite de casa de sanatate prin vreo hartiuta de la dr de familie...amanunte, amanunte
... orice informatie e binevenita si de ajutor ... va foarte multumesc anticipat 

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Lianamultumesc pentru dedicatie dar nu cunosti personajul Mai degraba trebuia sa scuzi poetul pentru CARTEA pe care a lasat-o pe noptiera ca mai degraba ma astept sa uite vreo tigare Iar cu prunele si perele tztztztz nu se pune, nu forta destinul ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN) |
na, ca orice minune tine doar 2 mesaje, nu 3
...eeee, ete cum se vede duamna mimo cu sacii-n caruta ... pardon, cu fata aproape de casa
-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
Nicoleta spune:
Salutare.
Viroza dlaguta, sper sa ne paraseasca repede... Tzatza oblojite, sper sa... se vindece repede! ![]()
Va pup.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:

...ca sa ma racoresc putin....nu ma bagati in seama, baiatul e bine...
Liana ti-am scris de Medlife
Am vazut Patrick harnic si calare pe tati, si la noi sunt chestii cotidiene
, am vazut bubulinii la tara
, si nu scuzam nimic Bubu, au fost delicioase comentariile pozelor!![]()
Sper ca toti copii sunt sanatosi, parintii fericiti, toate bune si roz, Iulia e mai bine, Mimo in extaz ca vine fata, Nicoleta si-a gasit casa peste mari si tari si masina, Alex de Teo nu mai kk imprastiat, burticoasele sunt intr-o stare excelenta si...nu mai stiu..
Edit, sa adaug la Nicoleta, fara viroze si cu tzate beton!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Ramo, iti tinem pumnii, stai linistita ca o sa fie bine
.
Bubule, esti incorigibila, cum gasesti tu rost de gateala oriunde te-ai duce. 
Pe Clau cred ca au doborat-o la calcat muntii de lochite de la mare.![]()
Mimo, mai usor cu Coronitza ca te gaseste copila in stare euforica si mai smulge o plecare peste mari de la tine.
Si eu ma bucur ca Naty nu ne-a SMS -uit
.
Si din ciclul "schimburi culturale" , la noi dansul respectiv in care tati danseaza cum ii canta plodu, la noi se cheama dagadam-dagadam. Dar oricum, concluzia e ca stim cine e seful in casa ![]()
Si mi-au placut si iepurasii,toti, mai ales ala blond de reclama
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
zozela spune:
Neata!
Care burti sora Oana?!
Hmm..Cred ca fata nu stie ce-s alea burti
In rest-frumosi,frumosi,frumosi-cu totii!!

Andreea
Hahahahahahahaaa-bravo Vlaaad!!
Aoleu-sa vedeti noroc pe ma-sa!!
Fata te pomenesti c-oi(
) gasi vreo comoara-prin Delta!
Bun-deci tu cresti nivelul marii din Delta,eu din Navodari(sau Mamaia Sat..cum s-o numi)-fetele care si-au propus sa plece la mare-amanati-se anunta inundatii si valuri uriase![]()
luny-ce ai?!

Olga tu un' te duci-Neptun?
Nicol e in Neptun,Butucica in Ef.Sud,Ralu in Ct.,Cami,Ioana??
Da mai Ramo-io!!
bolnaviorii si mamicile tzatzoase,neamu randunicesc-pe lung si lat si fug la smotru,calcat,impachetat
Olgutzika spune:
Eu mi-s in Venus, Zoze! Si Cami parca tot in Neptun, sper sa nu gresesc din nou
Ne "bagam" toate la un Neptun?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
zozela spune:
Va spuneam zilele trecute de oltencuta mea-clopotzica la origini-vorbareata foc.Sper sa nu se supere mami ei ca i-am furat linkul,dar e musai sa o laud: www.youtube.com/user/shosetica#play/uploads" target="_blank">Iuia vorbareata
gecko spune:
barbatu'meu tocmai a licitat pe ebay pentru o pereche de chiloti pentru mine
...asta e...nu mi-o trebuit avionul atunci imi ia parasuta
'neata...m-am trezit![]()