Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mimoooo! mai primesti urari? LA MULTI ANI! Sa ne traiesti, sa intineresti, sa ai parte numai de lucruri bune ani multi de acum inainte!

Bubule, ma bucur sa te cunosc! Jos palaria ce gospodina esti si ce familie reusita ai! Mi-au placut pozele de la tara la nebunie! Eu nu stiu de unde ai atata energie, dar mai fa si mai zi ca poate se ia si la mine.

Eu mai nou am o lene de ma doare. As dormi non-stop. Ma incearca si niscai greturi, asa ca...abia tin pasul cu ceasul.

Maine eu si soata mea ne aniversam, facem 3 ani de la casatorie si plecam la o plaja ceva mai la nord, Fernandina Beach, ne-am luat 2 nopti la un hotel meserias, sper sa ne priiasca. Abia astept. Si sper sa ma simt bine, sa nu ma ia greturile mai rau.

Sanatate la copilasi!!!

Vio 8s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafeul...si ceai si capuccino si bombocino...si raspunsuri la intrebarile: cine curata haosul dupa purandel si cat de normal e tac'su www.onetruemedia.com/shared?p=9505a41341fd5b05d36a4d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

si acum fug...ma duc sa verific cum e cu jiniecologul sheala inaintea ramonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dixtractie mare pe voi, aseara...
Gecko, taxo mi se pare cat se poate de normal. Fiul...acu inteleg de ce esti asa calma la masa lui-pai nene, e ireprosabil, TOT a curatat!
Am vazut si pozele lui Bubu (despre harnicia ta mie mi-e rusine si sa comentez), cat de frumos s-au distrat baietii si ce bine e sa ai o "tara"!
Ramo, succes la gineco, hai ca nu-i sfarsitul lumii. Ei, iti dai seama ca n-o sa dau lapte praf pana la 5 ani dar pana la 2-2,5 ani f probabil ca da, mai ales ca uite-o cat e de sensibiloasa...Daca nu i-am putut oferi sansa laptelui de mama deloc, barem cu atat sa ma revansez...
Mimo, maieputin, maieputin. Si esti intr-adevar o superextramegaterragiga mama, cu fata la Oxford si baiatul kkt in scaldatoare , deie Domnul sa-i fie viata pe masura.
Ursule, Victor si mie imi pare ca parca nu-i pt neamul vostru dragalas, e prea serios. Daca combinatia e musai sa fie cu Andrei, intre astea doua votez Radu Andrei dar si Bogdan Andrei mi-ar placea.
Simo...voi v-ati gandit??
Si acum de noi...speram de bine. Febra n-a mai fost, laptele (Milupa HN25) s-a acceptat si aseara si acum, de dormit s-a dormit...mai vedem si azi cum o fi.
Ariel, Alex e bine?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E ora 8 trecute, nimeni??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...yoooo,Naty..astia care muncesc.
Slabut pe crenguta aseara...na,ca nu mai am de citit si inca nu e chef de incepere a muncii...
Eu,cu o cafea maaare ca am avut o noapte scurta: iar s-a trezit Tea URLAND pe la 2 noaptea,dar urlete de zici ca o omoram...mi-era asa rusine de saracii vecini...dar,pt prima data,a luat-o la fuga prin casa,s-au aprins toate luminile,si noi nu aveam cum s-o potolim...nik nik nu o calma...a urlat mai mult de 5 min,dupa care m-am dus rapid si i-am dat in cioc 4 ml nurofen,s-a mai vaicarit putin si a adormit intre noi...dupa vreo ora sunt trezita de sforaieli aprige,iau fata si o duc in patul ei,dau niste shuturi si a fugit somnul iar...si ma mai iau si niste junghiuri in mijlocul capului...frateeeee....
Ce-o mai fi si asta,ca ma pune jos...si supradin nu am ajuns sa iau inca,zici ca-i la zeci de km de mine farmacia...si nici sfestanie nu am ajuns sa fac...ma tine scarba de....
So...

Sanatate bolnaviorilor.
Iulia,pun pe tine,cat mi-ai fi de draga,daca nu pui rapid puiul de bolesnita pe fuga...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata!!!...m-am cautat...mai astept si rezultatul...dar sunt multumita ca pe asta am pontat-o

acum ma duc la nani, ca Doamne ce noapte am avut, de nementionat si neprecizat, dat tot e bine ca a participat si barbatu'miu cot la cot cu mine la petrecerea in pijamale data de fiu'miu. Bine-nteles ca la 6:30 numa de manichiura si pedichiura lui nu am avut chef. Am reusit sa ii tai o singura unghie, ce devenise periculoasa pentru jugulare, dupa care am picat lata cu unghiera in mana.

Ma bucur sa vad ca nu avem SMS de la Naty si ca povestim live. Sanatate tuturor si ne mai auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Iete ca daca pierd noptile cu voi, dimineata imi beau cafea repede Noroc cu Gecko! Ai ajutor de nadejde, m-am lamurit eu Iar Omu'....are miscare coregrafica, nu gluma .

Ramo, bafta la doctor azi!!!

Stelutz, sanatate multa si tie! Si rabdare, iubita mea, asa sunt copiii...mai masele, mai viseaza urat, ba le e cald, ba le e frig...

Ursulet, dat fiind ca am un Radu in casa....poci sa zic altceva ? Serios acum, dintre Radu, Victor si Andrei, aleg Andrei

Gata, azi am un deadline, plus de facut curat in vreo 100 de mailuri, de arhivat niste aprobari so...va pupa mama !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ei bine, acum am fata care a fost la Oxford si baiat care s-a cacat in scaldatoare Se mai pune careva cu mine ?
Vine maine fata mea
Si in incheiere dragele mele, mor de ciuda ca o sa va intalniti la mare, eu va voi transmite "mesage in a bottle" caci la vremea aceea o sa fiu in delta Atentie la valuri, daca flutura steagul albastru inseamna ca ma scald eu "mai sus"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)

... tare faza... si vezi ca daca ma nervez inainte de baie diseara ii dau niste prune cu para si lapte lu' teo urgent ... raman in minus cu oxfordu' ... da' gasesc eu ceva .... si daca ajung si eu la mare o zi acolo macar, da-mi un bip cand intri in apa, sa intru si eu sa echilibram

eeeeee, si acum www.youtube.com/watch?v=VbHDND-df7E" target="_blank">dedicatie speciala pentru superultraextramega mama

P.S.: versurile alea cu "o ultima tigara/uitata intr-un colt pe etajera" le ignori ...da' daca asa a zis poietu'...

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gata, vazut si bubulinii in actiune la "sucareala de rosii" ... tare frumusei, ca deobicei ... sa inteleg bubulicule ca sunteti pe plaiurilii mele natale ? bandana cu ochisorii ca a lui vladutu are si teo, dar galbena ... si nu scuzam burta, daaaaaa ? o salutam, ca asa e frumos intre burti

-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Copilul e treaz, eu singura si in loc sa fug cu laptele la el (m-am gandit ca oricum nu-l bea ) eu bag mesaje ca prea m-ti povocat.
Lianamultumesc pentru dedicatie dar nu cunosti personajul Mai degraba trebuia sa scuzi poetul pentru CARTEA pe care a lasat-o pe noptiera ca mai degraba ma astept sa uite vreo tigare
Iar cu prunele si perele tztztztz nu se pune, nu forta destinul
Gecko vine omuletul de la cresa si tu il pui la treaba , e frumos ? Da, e frumos Si miscarea aia gratioasa a pe ritm de "taratata" la noi se numeste "cius cius magarus"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput