Puiuti de Randunici 2008!! (297)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
Olgutza, chiar avem nevoie de nume. Noi ne-am gandit la Victor andrei sau radu andrei.
Dar astept propuneri multeeee
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
mimonix spune:
Ursuleata esti cea mai tare
Prima optiune a mea pt Vladutz a fost Victor dar a picat pt ca mai fusese un Victor in neam, si nu era deloc simpatic
Dar Vlad/Victor , f tareee 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ccris_ccris spune:
'Na seara!
N-am mai reusit sa sa iau pauza de ciripit, ca m-am lungit cu curatenia pan-a venit randunoiul s-apoi am plecat in auchan la shopping. Abia acum m-am linistit si eu, dupa ce i-am imbaiat si culcat pe toti ai casei!
Stelutza, imi pare bine s-aud vesti bune depre tea!
Blankar, Gecko, legat de mersul cu piciorusul in interior si Andreea merge asa cu stangul, dar la ea e si din cauza ca s-a nascut cu piciorus valg, oricum ortopedul a zis sa mergem la control din nou la 2 luni dupa ce va merge singurica in picioare. Asa ca, la intoarcerea din concedu, mergem si noi la ortoped.
Gecko, atata paguba sa ai, ca n-ai facut modelling!

L-am vazut si pe cel mai frumos din orasul acela cum incearca el sa pape singurel si se enerveaza, da cu lingura de pamant si face "o-o"!, e un scump
! Dar si ce mizerie lasa in urma, parc-ar fi Andreutza mea![]()
Revin...
adriuta spune:
LA MULTI ANI!!! NELIASanatate multa, intelegere, sarcina usoara si un bebic asa cum ti-l doresti. Pupici si lui Cris.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ccris_ccris spune:
Ralu, peste ce toanta de asistenta ati dat!
A bagat copilu' in sperieti aiurea!
Ramo, da, mah, ieri mansarda, azi parterul!
Da' cine are casa luna?![]()
Naty, Doamne ajuta sa fie Iulia bine!
Gudinde, Doamne ajuta si sanatate multa mamei tale!
Bubulina, cuscra, sa mancati sanatosi sucul de rosii si sa-ti traiasca nepotica!

ramo_cata spune:

LA MULTI ANI NELIA ..SA FII SANATOASA,LINISTITA SI FERICITA

LA MULTI ANI EGONSIS!!!!
olgule mai usor ca m-ai trezit
iulia multa sanatate
..mama naty pana la 5 ani lapte praf...ups nu e cam multisor???
gudinde ma buucr ca mami tau e bine
am vopsit balustrada de pe scara blocului si..zozelici de plush
sa nu-mi zici ca tu ai vopsit-o?![]()
bubu sa traiasca si sa fie sanatoasa bebelina grasunica
f misto pozele..psss nu se vede nici o burta..sunteti o familie suuuperba...
mimo
asta-i semn de norocel...
iote ca incep strigarea...mie imi place mai mult radu andrei..ursule victor parca e prea serios...nu se potriveste pseudonimului de ursulica...
maine sa-mi tineti pumnii..m-am hotarat in sfarsit sa merg la gineco..in ultima vreme nu m-am simtit f bine,intepaturi,mici dureri..si etc..n-am mai fost la control de cand avea andru 6 saptamani
m-a cicalit catalin la cap pana m-am hotarat..trebuie sa merg mai ales ca am avut cerclaj bla bla bla..sa vad ce si cum sunt...off parca m-as duce la nascare...m-am facut bella...mi-am aranjat unghiutele si la maini si la picioare si ..gata ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
ursuletule eu cand eram gravidoasa si ne gandeam la nume ..mi-ar fi placut cam asa...vlad andrei sau razvan andrei sau bogdan andrei ...dar al meu randunoi nu a vrut 2 nume asa ca am ales doar andrei...
ramo_cata spune:
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund în ramurele
Noapte buna!
gata am ramas ultima,v-ati ascuns toate...va
si va doresc o noapte linistita..sper ca maine sa ciripeasca mai multa randunime..clau vad ca inca nu si-a revenit dupa rasfatul d ela mare,tonic a zis ca trece pe la noi si nu a facut-o
,nelia sa ne dea de baut...fetele care pleca la mare..dati zor cu ciripitul ca sa nu va ducem dorul..gata 

ccris_ccris spune:
Aricel, ai PM!
Bubule, v-ati dixtrat si ati si muncit!
Dar cine v-a pozat?
Mimo, esti de coma! Felicitari norocosului!![]()
Luny,
sa-ti treaca supararea pe randunoi! Si noi ne-am cam harait in seara asta... Cred ca din cauza CM-ului.
La Multi Ani, Nelia!
Ramo, iaca n-ai ramas ultima, cred ca eu sting lumina!![]()
Noapte buna, randunici!