Puiuti de Randunici 2008!! (297)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Olgutza, chiar avem nevoie de nume. Noi ne-am gandit la Victor andrei sau radu andrei.

Dar astept propuneri multeeee

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Beyyyyyy dar acum v-a apucat limbarita cand ar trebui eu sa ma culc?

Nu ma mai joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursuleata esti cea mai tare Prima optiune a mea pt Vladutz a fost Victor dar a picat pt ca mai fusese un Victor in neam, si nu era deloc simpatic Dar Vlad/Victor , f tareee

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

'Na seara!

N-am mai reusit sa sa iau pauza de ciripit, ca m-am lungit cu curatenia pan-a venit randunoiul s-apoi am plecat in auchan la shopping. Abia acum m-am linistit si eu, dupa ce i-am imbaiat si culcat pe toti ai casei!

Stelutza, imi pare bine s-aud vesti bune depre tea!

Blankar, Gecko, legat de mersul cu piciorusul in interior si Andreea merge asa cu stangul, dar la ea e si din cauza ca s-a nascut cu piciorus valg, oricum ortopedul a zis sa mergem la control din nou la 2 luni dupa ce va merge singurica in picioare. Asa ca, la intoarcerea din concedu, mergem si noi la ortoped.
Gecko, atata paguba sa ai, ca n-ai facut modelling!
L-am vazut si pe cel mai frumos din orasul acela cum incearca el sa pape singurel si se enerveaza, da cu lingura de pamant si face "o-o"!, e un scump! Dar si ce mizerie lasa in urma, parc-ar fi Andreutza mea

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! NELIASanatate multa, intelegere, sarcina usoara si un bebic asa cum ti-l doresti. Pupici si lui Cris.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Ralu, peste ce toanta de asistenta ati dat! A bagat copilu' in sperieti aiurea!
Ramo, da, mah, ieri mansarda, azi parterul! Da' cine are casa luna?
Naty, Doamne ajuta sa fie Iulia bine!
Gudinde, Doamne ajuta si sanatate multa mamei tale!
Bubulina, cuscra, sa mancati sanatosi sucul de rosii si sa-ti traiasca nepotica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI NELIA ..SA FII SANATOASA,LINISTITA SI FERICITA

LA MULTI ANI EGONSIS!!!!
olgule mai usor ca m-ai trezit
iulia multa sanatate ..mama naty pana la 5 ani lapte praf...ups nu e cam multisor???

gudinde ma buucr ca mami tau e bine

am vopsit balustrada de pe scara blocului si..zozelici de plush sa nu-mi zici ca tu ai vopsit-o?

bubu sa traiasca si sa fie sanatoasa bebelina grasunicaf misto pozele..psss nu se vede nici o burta..sunteti o familie suuuperba...

mimoasta-i semn de norocel...

iote ca incep strigarea...mie imi place mai mult radu andrei..ursule victor parca e prea serios...nu se potriveste pseudonimului de ursulica...

maine sa-mi tineti pumnii..m-am hotarat in sfarsit sa merg la gineco..in ultima vreme nu m-am simtit f bine,intepaturi,mici dureri..si etc..n-am mai fost la control de cand avea andru 6 saptamanim-a cicalit catalin la cap pana m-am hotarat..trebuie sa merg mai ales ca am avut cerclaj bla bla bla..sa vad ce si cum sunt...off parca m-as duce la nascare...m-am facut bella...mi-am aranjat unghiutele si la maini si la picioare si ..gata ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

ursuletule eu cand eram gravidoasa si ne gandeam la nume ..mi-ar fi placut cam asa...vlad andrei sau razvan andrei sau bogdan andrei ...dar al meu randunoi nu a vrut 2 nume asa ca am ales doar andrei...

Mergi la inceput

Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund în ramurele
Noapte buna!

gata am ramas ultima,v-ati ascuns toate...va si va doresc o noapte linistita..sper ca maine sa ciripeasca mai multa randunime..clau vad ca inca nu si-a revenit dupa rasfatul d ela mare,tonic a zis ca trece pe la noi si nu a facut-o ,nelia sa ne dea de baut...fetele care pleca la mare..dati zor cu ciripitul ca sa nu va ducem dorul..gata

Mergi la inceput

Aricel, ai PM!

Bubule, v-ati dixtrat si ati si muncit! Dar cine v-a pozat?

Mimo, esti de coma! Felicitari norocosului!

Luny, sa-ti treaca supararea pe randunoi! Si noi ne-am cam harait in seara asta... Cred ca din cauza CM-ului.

La Multi Ani, Nelia!

Ramo, iaca n-ai ramas ultima, cred ca eu sting lumina!

Noapte buna, randunici!

Mergi la inceput