Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana la fix ai intrat! Stii cum ai gasit tu matza aia de decor? Ei, uite ca a aparut ceva care e si "util"

matze

Nu inteleg daca is ca o perna de curent de pus la geamuri, usi, ce cauta pe canapea...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

M-am intors si eu de la control cu vesti nu asa de bune. Se pare ca placenta a inceput sa se calcifieze mai mult decat e normal pentru aceasta perioada. Doctora zice sa stau linistita ca nu sunt momentan semne de suferinta fetala si merg iar la control saptamana viitoare sa vedem cum arata placenta si daca ajunge suficienta papa si oxigen la bebe. Sunt cam suparata dar doctorita a insistat ca inca nu trebuie sa ne facem probleme si ca o sa urmarim mai atent si mai des sarcina ca in caz de ceva scoatem bebelina mai repede.
Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare?
Mi-a dat si un set de analize cand i-am zis ca am luat in cateva zile 2 kg si ca am inceput sa retin apa.
Ca si greutate a spus ca are cca 2,600 kg, ceea ce eu cred ca e ok si ma bucura.
Doamne ajuta sa fie totul bine
35+ cu

Carina daca medicul a spus ca nu-i motiv de stres, incearca sa stai linistita; nu ti-a zis oare ce grad de maturitate are placenta? eu am mai zis-o dar chestia asta cu ecografia este destul de subiectiva..operator dependenta! nu zic ca medicul tau nu este un bun ecografist, dar daca te-ai duce la altul este posibil sa-ti spuna ca nu exista nici o calcifiere la niv placentei; bine ca bebelusa este ok si are o greutate buna!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

asta sa ne gadile la

Mihalea, felicitari pentru vestile bune. CU ideea nu prea o sa te obisnuiesti, doar ca in ziua aia o sa uiti de emotii si de tot o sa ti se para totul super natural

Kawaichan felicitari pentru vestile extra de la dr

monicutz ai vazut daca incepi sa scrii uiti de puroaiele de pe creier si avem chiar puterea sa radem . Te scumpa , maine va fi mai bine

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Meeeii, eu acuma studiam lista de telefoane si am vazut ca techila a trecut in lista si numarul sotului de telefon!!! Ca tot ne intrebam azi pe aici...

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Dana la fix ai intrat! Stii cum ai gasit tu matza aia de decor? Ei, uite ca a aparut ceva care e si "util"

matze

Nu inteleg daca is ca o perna de curent de pus la geamuri, usi, ce cauta pe canapea...
30+

Raluk pup si eu

nu mai stiu cum am gasit matza aia de lipit pe perete..dar perna ta...eee, adevarat obiect de arta!

apropo, stii ce ma gandeam? oare cum ar reactiona unul dintre cutii vostri dragalasi daca ar vedea o mataza lipita pe perete sau o perna cu matze?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

matze

30+

Raluk pup si eu

nu mai stiu cum am gasit matza aia de lipit pe perete..dar perna ta...eee, adevarat obiect de arta!

apropo, stii ce ma gandeam? oare cum ar reactiona unul dintre cutii vostri dragalasi daca ar vedea o mataza lipita pe perete sau o perna cu matze?

Thank God I'm a woman!

Hahahaha mi-ai dat idee ce sa fac sa-l pedepsesc pe mioriticul cel rau pentru ca-l persecuta pe fraierul de labrador....

Doar ca va trebui sa desenez eu ceva matze, ca doar n-o sa dau atata banet...

30+

Mergi la inceput

fetelor, eu imi caut asa ceva dar nu de dantela, de bumbacel. As vrea in loc de sutiene de alaptat. Deci ca o bustiera care sa se inchida in fata, sa ma desfac repede pentru pui.

Si ca sa ma mir si mai tare ca au aparut deodata pe pagina doua chestii chiar utile, pentru rinichi

Dar frateeee scumpeeeee de numa toate...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

pentru aida special, ca isi dorea sa-i aduca sotul...

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=19573

merci si pt tine special o si un

nici eu nu am inteles mesajul lu ionika dar poate ma dumiresc pe parcurs ... si 2 in pat unde ne aflam in Siri Lanka?

titi143 maine scoatem pt tine sa vi cu vesti bune
luto normal ca are gaura , asa e pt gravide
techila esti cu AMR-ul la coada , brrrrrr fatoooo , ce de emotii
monica_dicut cred ca eu radeam de ea in hohote in fata ei sa vada cat e de proasta si habarnista ... cat de scaunul ala de dus , pe cuvant ca abia mai incap eu in dus , unde sa mai bag si scaunul
raluk16 draga , regimul draconic care l-ai tinut tu e absolut aberant. Nu vreau sa te superi pe mine. Sotul meu cand s-a operat am avut amandoi aceeasi dilema. Ce va manca in continuare. Si parerile au inceput sa curga din toate partile , avizate sau nu , de la patiti sau nu ... era foarte greu de ales. Si dr lui a zis ca cu cat va intarzia sa ajunga la o dieta normala cu atat va fi mai greu sa revina la regimul de viata normal , asa dupa 2 saptamani de la operatie incet incet am inceput sa ii dau mancare normala si crede-ma poate manca absolut ce isi doreste.

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monicati-ai gasit si tu cu cine sa socializezi la scara blocului.

luci a valoarea mea, 500 de lire e o nimika toata. lasand gluma la o parte...eftin rau acolo...pai eu dau aici pe 1bed flat 750 de lire cu nimik inclus, adica facturi si alte alea...si sunt in streatham place...adik nu-ti inchipui ca stau pi shentru. eu aici cu afrika mambata si toata jamaica.

mai citesc si revin. scaunul ala de dus e marfa si meserias...gandidu-ma ca m-am tinut de perdeaua de la dus si mai aveam un pik si aterizam langa cada.

ma duc sa papa si revin. xx

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

am tot vrut sa va zic astazi ceva..despre Gynapril..am vazut ca sunt cateva mamici care il iau; sa aveti grija cu acest medicament si sa-l luati exact cum a fost prescris de medic! (nu-l luati ca pe Nospa, ca nu fac parte din aceeasi clasa de medicamente) astazi citeam ca in timpul adm acestui medicament trebuie sa aveti grija cu consumul de lichide, adica sa nu depasiti 1500ml/zi..pt ca Gynaprilul reduce diureza si astfel provoaca edeme;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput