Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
mai Raluk, razi tu razi, dar eu am avut anul trecut o pisi ce i se ridica freza pe spate cand il vedea pe Patrocle (dulaul meu de plus
)..bine, faza asta a durat vreo 2 saptamani..i-a trebuit ceva timp sa se dumireasca, prostuta!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Huh, am bagat chipsurile si simt ca-mi explodeaza burta 
Iulika noastra cam exagereaza cu gratarele ei 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac nici eu nu am inteles mesajul lu ionika dar poate ma dumiresc pe parcurs ... si 2 in pat ![]() ![]() unde ne aflam in Siri Lanka |
Aida acum cand am vorbit ultima data spunea Ionika ca nu vor fi pe parcursul noptii 2 in pat..norocul ei, ca a nascut o doamna si s-a eliberat un pat!
vorba aceea..traim in Romania!Probabil ca testul l-au facut sa vada cum reactioneaza bb la contractii..daca primeste suficient oxigen; oricum testul este neinvaziv, nu face nici un rau la copilas; lasa ca ne va povesti ea atunci cand va reveni!

Thank God I'm a woman!
techila spune:
le sotz a prestat azi si a asamblat comoda....facuram si cateva poze...
vineri mai avem de mers la ikea sa mai luam niste trebi si tre' sa gasesc pe cineva sa imi puna niste usi la un dulap si nu gasim pe nimeni...pana la sfarsitul saptamanii sper sa fie gata cu totul...ma rog, fara usa la camera![]()
camera de pesti neterminata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile
monica_dicut spune:

techila, abia astept sa vad pestii in camera peste vreo 20 de zile asa 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
Techila faina camera, comoda (nu aveau maner cu porcusori?
)..imi place ca geamurile sunt asa mari!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
mai fetelor apropo de taburetul ala de stat in cada..mie tare bine mi-ar prinde unul! ca uite azi cand am facut dus, m-am asezat cu fundul pe un lighean intors
..ca nu mai merge faza aia cu statul in fund in cada
ce vremuri!
Thank God I'm a woman!
Iulika29 spune:
Seara bunå fetelor!! Am ajuns acasa..Ne-am intins azi la soacra desi nu ne-am propus asta..Eu am stat intinsa toata ziua dupå cum v-am spus cu contractii dureroase si nedureroase..Acum nu mai am dar ma doare mijlocul si il simt foarte greu..Se intampla ceva la bazin..care nu am mai avut..o tensiune, presiune...
Crocodana am vazut ca intrebai cum se simt contractiile..Ei bine cu siguranta poate fi diferit så stii de la gravida la gravida..Eu simt cum se intareste burtica toata si ma lasa efectiv cateva secunde fara respiratie si doare ca la ciclu..Si vin asa ca niste cutzitase si trec repede..De ex am avut asa cam jumate de minut..Nu stiu daca am explicat calumea..eu cred ac e un pic greu så explici exact ce simti la contractii..Poate iti vor mai explica si fetele si un numitor comun vei gasi tu..
Techilo asa mama..ce era så te bagi tu in fata mea..E bine ca nu era decat un bebelache mai cu motz..Sper så nu isi faca un obicei din asta si så fi fost azi mai cu motz.. Te pup si am citit så stii si am fost linistita dupå ce ai scris..
Si IOnika nu prea am inteles nici eu cu testul ala..Acum sunt pe prima pagina la noul capitol sper så mai fi dat vreun semn de viata..Oricum in mare nu va naste in zilele urmatoare..
Trimit si mai revin..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
valeu, si am uitat sa ma laud, acum am varsta de sarcina suficienta ca sa nasc la euroclinic, sa nu imi mai fi frica de ajuns "intr-o lume rece si neprimitoare" la polizu
. deci as putea dona bagajul de spital (fara chilotei si fara prosoape, ca nu le pusesem). alta piatra care mi s-a luat de pe inima![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile
Dana15 spune:
deci...mai bag mesajul aista si fac si eu o cifra rotunda de posturi!
acum ma duc sa-mi pun fundul in pat..poate gasesc ceva interesant de vazut la tv; vreau sa intru mai tarziu sa vad daca avem vesti de la iulika..
vad ca a aparut fata cu codite
..deci as putea sa trag pe stanga
linistita! va 
Thank God I'm a woman!