Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Vineri am vazut friends, da cred ca sambata a fost ultimu episoi. Asta eram curioasa de ani de zile daca Rachel ramane cu Ross
Aveam si eu un pitic pe creier 
Da, anturaj am vazut si eu pe HBo, da io n-am stiut ca-i comedie 

STi ce mai imi placea mie mult pe hbo era fin si subtil. Studio 60 on the sunset strip... vai ce tare era, asa ma oftic pt ca sigur mai e vreo serie ceva si ai nostri inca n-au dat.
Si mai avem la 12 Anatomia lui grey, sau nu e azi?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana am revenit.... Techilo nu mai rade de nadragii mei ca sunt descusuti asa pe laterala....pe cusatura ...Uve esti pontoasa cu pedichiura pe grilaj..auzi la ea.... Eu acum si pap asa ca ziceti in continuare.... ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Las' ca si eu m-am trezit cu o aerisire pe laterala la rochie azi; noroc ca geanta mea se mai putea lasa in jos...
31+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
carinablanca spune:
M-am intors si eu de la control cu vesti nu asa de bune. Se pare ca placenta a inceput sa se calcifieze mai mult decat e normal pentru aceasta perioada. Doctora zice sa stau linistita ca nu sunt momentan semne de suferinta fetala si merg iar la control saptamana viitoare sa vedem cum arata placenta si daca ajunge suficienta papa si oxigen la bebe. Sunt cam suparata dar doctorita a insistat ca inca nu trebuie sa ne facem probleme si ca o sa urmarim mai atent si mai des sarcina ca in caz de ceva scoatem bebelina mai repede.
Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare?
Mi-a dat si un set de analize cand i-am zis ca am luat in cateva zile 2 kg si ca am inceput sa retin apa.
Ca si greutate a spus ca are cca 2,600 kg, ceea ce eu cred ca e ok si ma bucura.
Doamne ajuta sa fie totul bine
35+ cu 
raluk16 spune:
M Oana primul link e la ceva crema, nu la detergentul Dermalin. Si nu am reusit sa ma lamuresc cu ingredientele, dar vad eu ori maine ori prin bunavointa Carinei.
Ceva review-uri proaste despre detergentul pe care l-am luat de pe elemental ai gasit?
A, si ai zis sa-ti amintim cand te prindem, ca nu tot timpul citesti in urma
, asa ca repet cererea: nu ne zici si noua listele tale de cumparaturi si de bagaj si de... Ca pari tare organizata, cine stie ce idei ne mai vin asa si noua. 
30+ 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Vineri am vazut friends, da cred ca sambata a fost ultimu episoi. Asta eram curioasa de ani de zile daca Rachel ramane cu Ross Aveam si eu un pitic pe creier ![]() Da, anturaj am vazut si eu pe HBo, da io n-am stiut ca-i comedie ![]() ![]() STi ce mai imi placea mie mult pe hbo era fin si subtil. Studio 60 on the sunset strip... vai ce tare era, asa ma oftic pt ca sigur mai e vreo serie ceva si ai nostri inca n-au dat. Si mai avem la 12 Anatomia lui grey, sau nu e azi? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Nu-l stiu ala de pe hbo.
Este azi si anatomia, dar astea le-am vazut... imi placea mai mult house.
30+
carinablanca spune:
raluk sa stii ca nu te-am uitat cu compozitia la Dermalin. acum am luat detergentul langa mine si iti scriu exact ce scrie la compozitie ca e ceva ce ma depaseste aici.
>=30% -
15-30% -
5-158% Fosfat
<5% Agenti de inalbire pe baza de oxigen, surfactanti neionici, sapun si fosfanati
alti ingredieti carbonat, sulfat, silicat si CMC
Pe mine nu ma lumineaza cu nimic ce scrie aici.
35+ cu 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui carinablanca M-am intors si eu de la control cu vesti nu asa de bune. Se pare ca placenta a inceput sa se calcifieze mai mult decat e normal pentru aceasta perioada. Doctora zice sa stau linistita ca nu sunt momentan semne de suferinta fetala si merg iar la control saptamana viitoare sa vedem cum arata placenta si daca ajunge suficienta papa si oxigen la bebe. Sunt cam suparata dar doctorita a insistat ca inca nu trebuie sa ne facem probleme si ca o sa urmarim mai atent si mai des sarcina ca in caz de ceva scoatem bebelina mai repede. Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare? Mi-a dat si un set de analize cand i-am zis ca am luat in cateva zile 2 kg si ca am inceput sa retin apa. Ca si greutate a spus ca are cca 2,600 kg, ceea ce eu cred ca e ok si ma bucura. Doamne ajuta sa fie totul bine 35+ cu ![]() |
Doamne ajuta! Nu am mai auzit de asa ceva, deci nu am cum sa ajut. Oricum, bebelina are o greutate frumoasa. Dar sigur stie doctorita, bine ca se pricepe, si te va urmari cum trebuie!

Incep sa ma ingrijorez, ca nu stiu daca amaratii astia ai nostri (de la tzara) de doctori ar putea sa vada astfel de probleme... Dar apoi imi amintesc de fetele din UK care nici nu fac ecograf...
30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui carinablanca raluk sa stii ca nu te-am uitat cu compozitia la Dermalin. acum am luat detergentul langa mine si iti scriu exact ce scrie la compozitie ca e ceva ce ma depaseste aici. >=30% - 15-30% - 5-15% Fosfat <5% Agenti de inalbire pe baza de oxigen, surfactanti neionici, sapun si fosfanati alti ingredieti carbonat, sulfat, silicat si CMC Pe mine nu ma lumineaza cu nimic ce scrie aici. 35+ cu ![]() |
Mda, nici pe mine. De exemplu ce inteleg ei prin sapun?

Multumesc mult oricum

30+
Dana15 spune:
Fetelor Iulika unde este? la soacra parca, nu? vai memoria asta.. sper ca esti bine, fata frumoasa!
Am mai povestit putin cu Ionika..este ok, numai ca trebuie sa stea la spital in noaptea aceasta pentru supraveghere; era putin ingrijorata ca nu este medicul ei acolo..probabil ca daca acesta apare maine, se va simti mult mai linistita; i-au dat doar Nospa (contractiile sunt nedureroase) si nu au mai refacut testul fetal non stres..dar din cate mi-a povestit ea, cred ca testul a iesit bine (bb reactioneaza cum trebuie la contractii); nu stiu de ce a trebuit sa faca acest test...probabil or fi banuit ceva pb la nivelul placentei..poate ca ne va spune ea mai multe maine!![]()
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Fetelor Iulika unde este? la soacra parca, nu? vai memoria asta.. sper ca esti bine, fata frumoasa! Am mai povestit putin cu Ionika..este ok, numai ca trebuie sa stea la spital in noaptea aceasta pentru supraveghere; era putin ingrijorata ca nu este medicul ei acolo..probabil ca daca acesta apare maine, se va simti mult mai linistita; i-au dat doar Nospa (contractiile sunt nedureroase) si nu au mai refacut testul fetal non stres..dar din cate mi-a povestit ea, cred ca testul a iesit bine (bb reactioneaza cum trebuie la contractii); nu stiu de ce a trebuit sa faca acest test...probabil or fi banuit ceva pb la nivelul placentei..poate ca ne va spune ea mai multe maine! Dana 31s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumim, Dana!

Intr-adevar o asteptam aici intre noi maine, linistita si cu toate in regula!
30+

...