Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
CE faceti frate, ca la teveu nu-i nimic??? Unde ati fugit
uve, hai ca esti tare auzi, sa-ti cada inutila
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
M Oana spune:
V-am auzit stand la taclale despre dermalin, uite ca asta imi lipsea din lista, m-am documentat si cred ca maine bifez si capitolul detergent de rufe pentru bebelina, ca la capitolul asta aveam pe lista doar balsamul de la Chicco.
Poftiti la link-uri pe tema dermalin:
http://www.dietspotlight.com/dermalin-review/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=58816
http://www.sensiblu.com/?page=pagini&PageId=Dermalin_40
Daca aveti vreo idee de ceva mai bun, eu stau la prindere pentru orice inventie mai buna decat asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
raluk, la 11 e MInti criminale pe AXN
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
monica_dicut spune:
POate va lipsea o parte din soseta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 34+ cu
lutoniana spune:
am revenit....
Techilo nu mai rade de nadragii mei ca sunt descusuti asa pe laterala....pe cusatura ...
Uve esti pontoasa cu pedichiura pe grilaj..auzi la ea....
Eu acum si pap asa ca ziceti in continuare....
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vrei sa spui ca s-a terminat????/ Zi si mie cum ca niciodata nu am vazut ultimul episod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aide ma, tu vorbesti serios??? EU imi luasem chipsuri si asteptam sa se faca ora 9... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Eu am crezut ca ne citesti, si daca nu scrii, si ti-am zis vineri parca, de ultimul episod...
![](bang.gif)
Am bocit la ultima imagine cu usa apartamentului lor, cu rama aia pe vizor... si cand si-au despus ei toti cheile de la apartament...
![](plang.gif)
Pai Chandler cu Monica se muta la casa pentru ca au bebei (gemeni a facut tipa pana la urma). Rachel era sa mearga la Paris pe termen lung si a reusit cu greu s-o faca Ross sa ramana si s-au impacat.
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Multumesc, Raluk! Eu oricum mancam mai mult legume si fructe, dar din pacate mai scap la sarmale si mancare gatita...o sa fac tot posibilul sa elimin treburile astea. Dar, de exemplu, mi se pare ca si dupa ce mananc pepene, prune, castraveti si rosii raman cu o senzatie nasoala...si astea chiar imi plac! ![]() ![]() ![]() |
orice nu-ti pica bine scoti afara. Eu cativa ani n-am putut papa ardei si castraveti, dar asta nu-ti creste transaminazele, doar ca nu te simti bine... Si dupa vinete imi era destul de rau dar perseveram
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut CE faceti frate, ca la teveu nu-i nimic??? Unde ati fugit ![]() uve, hai ca esti tare ![]() ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Eu am mers cu intariri (sotz) sa dam de papi la catei. Ca mioriticul are draci si maraie la labrador si nu-i da voie sa pape... si se pare ca numai de sotz asculta sa fie mai cuminte...
![](alcool.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut raluk, la 11 e MInti criminale pe AXN ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Iupiiii
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut POate va lipsea o parte din soseta ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Razi tu razi, dar exact aia lipsea!
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)