Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neatza dupa 8 ore de somn cu ceva vise erotice total deplasate...dar daca eu nu-s intreaga...

la multi ani alinadragut! sa ai o zi frumoasa.

luci ma tineam sa-ti spun ca ma bucur ca in sfarsit iti vine sotul ratacigor acasa!!!!. dai bairam, nu?

techila super frumoasa camera boracilor. sa o umple de jucarii.

raluk, aida si cine mai doreste...dati un PM cu adresa de yahoo. Luci, pe tine te am pe gmail, dar nu te prea vad intrand. Cum mai stai cu alesul caselor? Trimit cecul de 500 de lire? a duc sa incarc niste poze

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

croco ce aproape esti si tu de termen! wow... eu abia fac maine 33 de sp...asa ca pot sa mai boieresc

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata si de la mine la toate gagicile...
Poate daca vreti imi trimiteti si mie parola de la sept-oct 2009?
As vrea sa vad si eu camerele copilasilor vostrii sa va cunosc "mai bine" pe fiecare dintre voi...

Multumesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

4000 de mesaje

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

gata gagici,

am pus poze proaspete pe webshots cu burta si cu ce am cumparat pt spital si pt bb.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

4000 de mesaje

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Felicitari si la mai mare!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Cami !
Felicitari pt initiativa ta! Nu e suma mare...o sa se stranga ai sa vezi iar Alex o sa fie flacau mare si sanatos!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

din pacate intr-o saptamana s-au strans 46 ron....mai sunt doar 9 zile...
Stiu perfect ce este in sufletul lui Ani, mama lui Alex...amandoua am trait aceeasi tragedie....ma refer la spitale, operatii, asteptari...macar ei ii traieste copilasul azi..dar uite ac are nevoie de bani..

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

da camy am vazut (citit topicul respectiv)..dar nu stii tu ce fete sunt la odiseea noastra si nu numai aici! acum ca ne-ai spus..ne mobilizam repede si gata!!!

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

croco ce aproape esti si tu de termen! wow... eu abia fac maine 33 de sp...asa ca pot sa mai boieresc

varsta bebe

poze

hehe hehe...cand eram si eu la 33 de saptamani ..faceam inca planuri de concediu, viteaza ce eram
i-am zis iulikai ieri...o las pe ea prima ca-s finuta..am si vb cu fata mea sa nu se grabeasca
acu e cu emotii, stari de spirit schimbatoare..noroc ca am avut de lucru acasa si inca mai am ca imi mai fug gandurile...burtica mea nu s-a lasat inca...am inteles ca se lasa inainte de nastere cu o saptamana doua...or fi si exceptii?

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
... e groaznic sa nu poti dormi noaptea

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

e foarte interesant cum ma privea , nu misca nimic si am intrebat-o ce e si a inceput sa imi raspunda si culmea ca nu a plecat sa isi aduca mingia , tot insista sa imi povesteasca ... si pana am descuiat poarta imi tot explica , mah , dar nu era latrat , nu am mai auzit-o sa faca asa , si imi explica si s-a enervat ca nu intelegeam si a inceput sa faca rotirea aia de furioasa si de intimidare , se suceste la 180 de grade dintr-o saritura , catodata face aproape o rotatie ... Dimineata cand am iesit afara si m-am asezat in balansoar era asa bucuroasa chiar daca nu am bagat-o in seama
Oooof ce nemernica pot fi cateodata , incerc din rasputeri sa pot sa ma joc iar cu animalele mele si nu pot si Kissy aia mica e asa bucuroasa de fiecare atentie si eu nu pot mai mult.
Ce cap tampit am

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Neatza fetelor! Sunt in recuperari. N-am nici un mesaj pe yahoo de la Iulika

Sa stii ca si asta al meu povesteste, dar numai labradorul, mioriticul nu. Ca un scheunat, asa mai in soapta, dar fara sa ai impresia ca plange, ci ca se straduiesc sa-ti spuna ceva.

Si tu care esti asa capabila de impartit iubire, chiar si aici intre femei pe care nu le cunosti, de ce lor nu poti sa le dai atentie? Ti-ar face si tie foarte bine, o sedinta la psiholog e fix-pix pe langa o terapie din asta cu animalele

30+

Mergi la inceput