Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 19
crocodana spune:
aida...intelg!
cand vine noaptea mi se pare cel mai greu..nu ma odihnesc deloc...sa ma mut de pe o parte pe alta e o adevarata aventura..imi amortesc mainile....aveam si carcei...
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Am intrat la odiseea sep-oct 2005, prima fetita a implinit 4 ani. Normal ca toate toate mamicile suntem aproape in soc, cand alaltaieri vorbeam de analize si scoteam agitatele , ieri ne intrebam cum sa-i facem sa faca la olita, iar azi au 4 ani ?!?! Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Ei, deci atunci nu ati fost asa grabite, sa aveti nasteri si in iulie...
Si drum bun lui Peter! Imediat e acasuca!
30+
raluk16 spune:
Dana vezi ca ti-a raspuns NelaM la sfarsitul capitolului trecut, dar a aparut dupa invitatia la noul capitol
Madalina imi pare rau ca nu te-ai simtit bine
Diana ca o romanca crescuta infofolita (plus o hipotiroidie) si eu as fi pus AC pe 25 ![]()
anco nu-mi place atitudinea asta: de nervi in ultima luna de sarcina nu papi nimic, iar cand te hotarasti sa mananci mananci zahar sau mananci mult ca sa te poti apoi enerva din nou pe tine... In primul rand sa stii ca multe gravidute nu mai pun kile in ultima luna. In al doilea rand trebuie sa mananci, sa-i dai nutrienti bebeului. Daca chiar vrei sa ai grija, papa salate, fructe, cereale integrale, lactate, carne slaba gatita sanatos, peste! Intr-adevar din zahar nu isi ia nimic bun puiul tau. Dar sa nu te mai aud ca faci foamea acum!
NelaM nici eu nu am avut contractii pana acum, si ma tot asteptam la cele nedureroase. Probabil mai incolo ![]()
Maria ma bag imediat la poze, doar ca mor de foame ![]()
30+ 
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !
vreau si eu pe yahoo cu fetele 

eu am adresa si acelasi id pe mailul comun 
pentru cine ma vrea si pe mine .
Pai mangulico eu am crezut ca esti setata pe gmail...eu am adresa aceea numai ca sa accesez picasa
dar nu o folosesc din pacate.
Pe yahoo stau zi lumina. Ai si de-asta ?
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
manga m-am uitat si eu la poze dar pt ca abia mi s-au deschis ochisorii, la poza aceea cu maieul tau de alaptat mi s-a parut ca seamana a saculet de dormit si ma gandeam ca ai inebunit si i-ai luat baiatului plin cu floricele pe la umeri 

Sunt toate foarte frumoase 
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Dana15 spune:
fetelor am mai vb cu Ionika..o tin si astazi in spital.
i-au pus ceva perfuzie cu sulfat de magneziu -se pare ca pentru tonifierea musculaturii uterine. Trigliceridele sunt cam crescute ,280, iar medicii o intreaba mereu daca are senyatie de mancarime pe burtica..oare nu Monica ne vorbea despre niste simptome de genul acesta?! vreau sa ma documentez putin...daca stiti ceva..
apropo, tensiunea este ok!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
nu mai avem magazinul 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
Multumesc raluk
..nu vazusem mesajul Nelei!
Nela imi place atitudinea! pitbull zici, ai?
le facem niste mici vrajitoare![]()
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dana vezi ca ti-a raspuns NelaM la sfarsitul capitolului trecut, dar a aparut dupa invitatia la noul capitol NelaM nici eu nu am avut contractii pana acum, si ma tot asteptam la cele nedureroase. Probabil mai incolo Maria ma bag imediat la poze, doar ca mor de foame 30+ ![]() |
Multumesc frumos pentru raspuns.
Ma simt mai bine sa aud ca nici tu nu ai avut contractii pana acum. Lasa ca or veni si la noi, in cele din urma.Apropo de poze, cine ma indruma si pe mine cum pot vedea si posta poze?

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+