Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 17
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Nela bine ai venit si sa stii ca si aici se zice Anna banana dar e termen de alint, nimeni nu se supara. Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Multumesc Diana. Da, stiu cum zici de Ana Banana, asa este si pe aici, si mie imi este asa de drag... Asta si toate derivatele pe tema: bananuska, balanuta si multe altele.
Am ajus si eu cu mesajele la zi. Numai bine, in timp util, pentru trezirea de dimineata a fetelor.
Si am mai si lucrat intre timp! WOW, ce mandreata suntem de noi!
Ma macina un gand: eu nu am prea avut contractii nedureroase pana acum. Nici dureroase, nici nedureroase. A fost o tentativa de contractii nedureroase saptamana trecuta, dar foarte firav, nu mi-am dat seama daca e contractie sau pur si simplu se intinde Ana. A mai patit careva, este normal sa nu am contractii deloc? Din documentari, am inteles ca acelea nedureroase sunt normale, iti pregatesc organismul pentru nastere.
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carinablanca M-am intors si eu de la control cu vesti nu asa de bune. Se pare ca placenta a inceput sa se calcifieze mai mult decat e normal pentru aceasta perioada. Doctora zice sa stau linistita ca nu sunt momentan semne de suferinta fetala si merg iar la control saptamana viitoare sa vedem cum arata placenta si daca ajunge suficienta papa si oxigen la bebe. Sunt cam suparata dar doctorita a insistat ca inca nu trebuie sa ne facem probleme si ca o sa urmarim mai atent si mai des sarcina ca in caz de ceva scoatem bebelina mai repede. Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare? Mi-a dat si un set de analize cand i-am zis ca am luat in cateva zile 2 kg si ca am inceput sa retin apa. Ca si greutate a spus ca are cca 2,600 kg, ceea ce eu cred ca e ok si ma bucura. Doamne ajuta sa fie totul bine 35+ cu ![]() |
Carinablanca, tin pumnii sa fie bine si la tine. Daca dra a zis ca e ok, eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji. L-am intrebat pe medic daca imi va face vreo eco inainte de nastere si a zis ca nu, ca nu il ajuta cu nimic, mai mult il incurca si creeaza confuzii. In fine, cred ca problemele in sarcina dau simptome mamei, in primul rand, si se confirma cu analize. Daca ai incredere in medicul tau, nu cred ca o sa ai probleme, mai ales daca te urmareste indeaproape.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui diana_n Adimercedes si zi asa, sunt bune sosetele acelea? adevarul e ca eu foarte greu m-am obisnuit cu flip-flops, inca ma deranjeaza la degete daca merg mult. Dar sunt singurele care imi cuprind picioarele umflate, asa ca nu zic nimic. Eu am avut sosete si la cezariana, n-am stiu ca-mi trebuie, imi era frig si o asistenta a venit cu sosete noi-noute, ale spitalului. Ba chiar mi-a pus 2 perechi, ca-mi era tare frig, in spital temperatura e 18-19 Celsius. Mi-am amintit : o mamica romanca ce a nascut aici, odata dusa in camera ei a pus AC pe 25 grade. La putin timp vine mesterul sa repare AC-ul, cica o asistenta i-a spus ca s-a stricat ![]() Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Diana, mie imi plac la nebunie sosetele alea, ca eu port thongs la plaja si sunt obisnuita cu ei. Nu port thongii cu sosetele alea, decat la spital, de ex, insa in casa port sosetele asa simple. Ce vreau sa zic e ca pe mine nu ma deranjeaza intre degete, desi e cam ciudat primele zile din sezon
Drum bun lui Peter si sa ajunga cu bine acasa.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Si pt ca nu am apucat inca, vreau sa zic La Multi Ani cu sanatate, fericire, bucurii si bebei sanatosi pt Roxxy80, alecsxa0208, ralu0308, diamar78, ionika si alinadragut.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
crocodana spune:
neata fetele!
37 de saptamani!
cuminiti azi da? nu se grabeste nici un bebe ca sa nu avem emotii....stam frumos si asteptam..
am promis ca ma duc o fuga la munca si acum imi pare rau..ca asa mi-e de lene..voi fi totusi cu ochii pe voi!
anco
..am aceleasi sentimente legate de kg dar infometarea nu e o solutie..incearca monti la mine a functionat in trim 2 insa acum sincer nu mai merge nimic..1kg pe sapt
, am ajuns la 16 si eu nu am plecat de la dimensiuni de fotomodel.medicul zice de ficare data ca e mult..stai sa vezi cand ii voi spune 16 acum...asta daca raman asa pana ma intalnesc cu el..
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
crocodana spune:
Cami
!
Felicitari pt initiativa ta! Nu e suma mare...o sa se stranga ai sa vezi iar Alex o sa fie flacau mare si sanatos!
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 raluk si aida aveti PM cu adresa mea de yahoo si cand aveti timp sa ma treceti si pe mine.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
reau si eu adresa ta de yahoo...fii darnica
MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
laura78nico spune:
Neata fetele!
Fug sa recuperez din urma si revin
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
vias spune:
| citat din mesajul lui crocodana Cami ! Felicitari pt initiativa ta! Nu e suma mare...o sa se stranga ai sa vezi iar Alex o sa fie flacau mare si sanatos! 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
din pacate intr-o saptamana s-au strans 46 ron....mai sunt doar 9 zile...
Stiu perfect ce este in sufletul lui Ani, mama lui Alex...amandoua am trait aceeasi tragedie....ma refer la spitale, operatii, asteptari...macar ei ii traieste copilasul azi..dar uite ac are nevoie de bani..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE