Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
de unde e asta? ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
te-am prins ca nu te uiti la filmul recomandat de tine

30+
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila pe acasa fetelor...nu imi vine sa cred ca femeia aia e silvia dumitrescu....ia bagati un ochi sa va socati daca nu ati mai vazut-o de mult ...acum e publicitate... |
cum e ?
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
andraiulia spune:
Buna seara, fetelor frumoase!!
Am vazut ca ati trecut prin fel de fel de emotii pe aici...se pare ca incep sa apara de acuma
.
Techila, ma bucur ca esti bine si ca pestisorii mai au un pic de rabdare inca. Si f frumoasa camera. O sa le placa acolo.![]()
Si pt Iulika ma bucur ca totul e oki. Sincer, eu de-acum in colo, in locul tau, mi-as cam dori sa vina. N-ar mai fi niciun fel de stress...doar muuuulta bucurie.
Ce frumos....
Va pup oricum pe toate...si apropo de seriale, sa urmariti cand aveti timp si "Entourage", pe pro cinema. E tare. Si eu ma uit la "Minti criminale". Mereu mi-au plact serialele politiste. Si cele de pe Hallmark.
Imi pare rau ca nu apuc sa scriu mai des....dar am fost mereu plecata. Ce sa-i faci? E vara...![]()
Andrutza 34 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
Iulika29 spune:
carinablanca eu zic så stai linistita ..daca ti-a zis doctora ca e oki nu te panica..Si vad ca ai si o bebelina grasunica
..Vei merge mai des la ea si vei vedea daca e ceva neregulå..pånå atunci nu iti fa griji degeaba..
Techila fainå camera techilosilor
...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
o, Doamne, techila 

Sigur nu de bine... poate o fi ajuns la menopauza... ceva dereglare hormonala sigur e, ca pana acuma arata bine...
temisan e ca intotdeauna, madalina manole parca e mai bine decat de obicei...
30+ 
aidaciolac spune:
bey tzaca , sigur ca ma uit , dar nu pot sa nu fiu cu un ochi aici ca eu si asa nu sunt mare amatoare de tv ... so , ma uit la tv dar ochiul aici 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
pai luto, sa-mi bag cracii ca seamana mai mult cu zina dumitrescu...
..este blonda cu parul pana la umeri si destul de neingrijit...radacini negre...buhaita tare la fata, umflata asa...in prima faza chiar nu am recunosct-o
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile
Iulika29 spune:
Andraiulia påi eu imi doresc så vina in orice moment...Nu am stres de asta..
Monica asa zici tu ca vine bebe??Påi atunci så vinå..il asteapta mamica si taticu 

..eu ma gandeam ca am intrat in ultimele dureri mai ales ca eu pana mai ieri am fost foarte activa dar azi abia ma miscam pana la baie..Azi am stat la soacra in canapea pe partea sanga..Cu service-ul la pat
...Si ma gandesc ca da poate se pregateste bebe så vina dar poate foarte bine så si dureze pregatirea asta..Si se manifesta asa..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Ca o baba barfitoare ce sunt, repede am googalit cine e Monica aia frumoasa de langa temisan
. Si am gasit ca e sotia lui
Ce baba sunt eu, daca n-am stiut asa ceva? ![]()
Aida am crezut ca dam examen la sfarsit
. Il pacalise ala cu plete pe actorul ala mai cunoscut ca o sa aiba succes la femei cand o sa devina faimosi si l-a pus sa faca flotari in penis, ca altfel nu le va rezista fetelor ![]()
30+ 
carinablanca spune:
Multumesc mult de incurajari
.
Stiu ca doctora a zis ca e ok dar eu oricum sunt mai panicoasa de felul meu. Dar ma simt foarte bine primind incurajari de la voi. Parca nu mai am starea cea proasta pe care am avut-o cand am ajuns acasa si nu mai imi vine sa planga. Sper sa fie ok.
la toata lumea.
35+ cu