Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Merg sa fac un dusulet si apoi masaj si revin..Nu plecati ca

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Andraiulia påi eu imi doresc så vina in orice moment...Nu am stres de asta..

Monica asa zici tu ca vine bebe??Påi atunci så vinå..il asteapta mamica si taticu ..eu ma gandeam ca am intrat in ultimele dureri mai ales ca eu pana mai ieri am fost foarte activa dar azi abia ma miscam pana la baie..Azi am stat la soacra in canapea pe partea sanga..Cu service-ul la pat...Si ma gandesc ca da poate se pregateste bebe så vina dar poate foarte bine så si dureze pregatirea asta..Si se manifesta asa..

si eu tot asa...abia astept pestii...cand eram azi la spital era un beb miiiiic miic de tot, imbracat a clovn asa, era minunat, cred ca avea 2-3 zile....il tinea in brate un tatic 2/2 si chel...asa fumosi erau. abia astept sa vina si ai mei...mai ales ca acum sunt si mai fara griji decat eram...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida am crezut ca dam examen la sfarsit . Il pacalise ala cu plete pe actorul ala mai cunoscut ca o sa aiba succes la femei cand o sa devina faimosi si l-a pus sa faca flotari in penis, ca altfel nu le va rezista fetelor
eu am ratat asta asta sa insemne sa aleg , ori forum ori film?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Merg sa fac un dusulet si apoi masaj si revin..Nu plecati ca

nu plecam , doar sa nu te apuce somnul dupa masaj

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika inca ai chef de masaj

techila ce imi place sa va vad asa linistite!

Aida nuuuu, eu am asa filme pe care le vad pe bucati, si apoi cand se repeta (ca astia de la hbo repeta) ma mai pot uita o data, ca oricum nu stiu nimic . Asta ca sa nu am nopti ca cea de ieri in care nu gaseam nimic la tv

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni pai minti criminale asta l-am vazut acuma... cand a fost? joi sau in weekend?

cred ca o inceput pe protv doi barbati si jumatate

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Acum merge 2 barbati si jumatate.
avem la ce sa ne uitam.

35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Acum merge 2 barbati si jumatate.
avem la ce sa ne uitam.

mie imi place contratreapta de la scara interioara din fimul asta

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

aida am zis ca revin , am revenit.mi-am pus scobitori la ochi sa nu adorm..tre sa vad 2 barbati si jumatate..astea 2 pe pro tv apoi un episod la suedejise leaga unu dupå altu.. sper sa nu fie la fel..

raluk chef nechef am sårit aseara peste el ..ajungecine stie cate mai apuc cu durerea mea de mijloc..

Fetelor am zis de adrese yahoo pt ca intru mai usor de pe tel si pot trimite poze de pe tel online..de pe DC nu pot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DA, e reluare la ala de sambata, io n-am vazut sambata.

Aida, ce-ti place mah ??? COntra-treaptea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput