Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Iulika, as zice sa mai stai cumintica putin ca din ce spui tu se cam pregateste sa iasa BRuce 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Iulika29 spune:
Kawaichan felicitari pt vestile bune..E bun ca va fi totul conform cerintelor tale si te-ai linistit..Conteaza foarte mult så stii ca va fi cum vrei tu..Må refer la birth plan..
Aha am ajuns la postul Monicåi unde explica ce e no stress..Påi asta mi-u facut si mie ieri de cum am ajuns..Si tot asa juma de orå...
Techila marfa Amr-ul tåu..
..Si ai 6 kile acolo in burticutå??
..Påi jos pålåria ca te mai dai jos din pat si mai mergi la toaletå..
Monica iti trimit o imbratisare pt ca imi palce ca in ciuda tuturor problemelor ai ramas optimistå sau cel putin asa se simte 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Raluk, asa-i, am dat link-ul de la alt produs, nu de la detergentul dermalin, caut in arhiva si gasesc si detergentul.... La acel produs bio nu am gasit nimic negativ, as merge si eu pe el, singura problema e ca nu am gasit cum se comanda sau in ce magazin se gaseste, desigur, de preferat ar fi varianta 2. cu magazinul, ca mi-e mai comod, eu sunt miscareata rau si prefer sa simt produsul, sa-l miros, sa-l ating, sa vad ce feeling am in fata lui, d-astea. Nu va uit cu listele, sunt toate pregatite, cand fac rost de vreo ora-doua, va fac toate scurtaturile necesare, ca tare greu m-am hotarat si eu la fiecare capitol, asta daca nu aveti tot bagajul la usa si toate cele prin sertare. ![]() ![]() Ma retrag cu stima, ca maine am zi grea, alergatura multa pe alte teme decat cele de azi, distractie placuta in continuare si ma bucur ca fata noastra sta singura in pat in spital," lux de Romanica"......... Carinablanca vezi ca pentru a te linisti in ceea ce priveste cat oxigen primeste bebicul, e util de citit link-ul (in numar de 2 ![]() ![]() 33+ ![]() |
Multumim anticipat de liste. Noapte buna si o zi usoara maine!

Detergentul se poate comanda si pe site. Eu nu stiu daca si unde s-ar gasi in Bucuresti. Stiam ca la noi nu este in magazine. Dar radix plant e distribuitor in toata tara pentru majoritatea produselor astora mai de magazine naturiste. Si deci, daca ai o cunostinta la un astfel de magazin, iti poate aduce, ca radixul distribuie si detergentii astia. Eu asa fac cu multe produse pe care astia nu le aduc, ca se tem ca raman cu ele. Ii zic la femeia de la farmacia naturista comanda mea si mi le aduc acolo astia de la radix cand ii aduc si ei marfa.
30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 deci...mai bag mesajul aista si fac si eu o cifra rotunda de posturi! ![]() acum ma duc sa-mi pun fundul in pat..poate gasesc ceva interesant de vazut la tv; vreau sa intru mai tarziu sa vad daca avem vesti de la iulika.. vad ca a aparut fata cu codite linistita! va ![]() Dana 31s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ti-au cam dat programul peste cap fetele astea
Felicitari pentru numarul rotund

30+
techila spune:
slabuta ativitatea pe la voi p-acia...ati gasit ceva la tv?? m-as culca ca dupa azi noapte....is cam rupta, dar as mai sta si cu voi...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile
aidaciolac spune:
a inceput pe HBO o comedie
cu idiotu ala ca nu ii stiu numele
"Tenacius D - Pana destinului "
pare promitator deja 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac a inceput pe HBO o comedie cu idiotu ala ca nu ii stiu numele "Tenacius D - Pana destinului " pare promitator deja ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
flotari cu penisul
30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila slabuta ativitatea pe la voi p-acia...ati gasit ceva la tv?? m-as culca ca dupa azi noapte....is cam rupta, dar as mai sta si cu voi... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare AMR maxim 15 zile ![]() |
si eu am vazut ca pe ultimele pagini cam monopolizez raspunsurile
Dar daca vrei sa mergi sa te odihnesti, du-te linistita ca te intelegem
la ce noapte si ce zi ai avut...
30+
techila spune:
pe acasa fetelor...nu imi vine sa cred ca femeia aia e silvia dumitrescu....ia bagati un ochi sa va socati daca nu ati mai vazut-o de mult
...acum e publicitate...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 15 zile
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 flotari cu penisul |
de unde e asta? 
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

linistita! va