Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 17
roxana1974 spune:

Uau Tzuni, felicitari! This is big! Munca ta, proiectele tale, succesele si viata ta, sunt deosebite, asa ca tine 
Voi gagici, pe unde mai umblati? Mai, hai, hai!
tumpi spune:
Tzunela, felicitation pt reusite.Ce mai face Mery?
Lou, Carmen, bine ati revenit din concedii.
Eu azi am fost la plimbare cu bicicleta prin paduri, am mers vreo 20 km, a fost super.
De maine am sa fiu cam prinsa ca joi plec in voiaj de nunta
O seara minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru urari.

Maine plec la Brasov, pentru control si ma intorc marti.
Asa ca va urez o saptamana frumoasa si plina de reusite.
Pupici la toata gasca 
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Neata si bine ati revenit din concediu, voi, oitze ratacite! |
be-he-he, bu-hu-hu!
nu ne-am intalnit pe camp,
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui tumpi De maine am sa fiu cam prinsa ca joi plec in voiaj de nunta ![]() |
ce romantic suna! have fun!
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Roxana din pacate pe My ticket nu mai sunt bilete...dar o sa ma duc maine pana in parcul izvor sa vad ce noroc am...sau pe la diverta....
Tzuni felicitari pt realizare...si ce minunat ca mergi in Israel.... Pitica dulcica ce face? mai zi-ne de ea.... Ai mei sunt niste nazdravani...dar sunt frumosi si in ultimul timp e minunat sa ii vezi cum se joaca impreuna...si cum se iubesc...si cum se caftesc....etc.
Sor'meo...bafta multa la control...tinem pumnii....si...inca o data 

...
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui violeta70 Maine plec la Brasov, pentru control si ma intorc marti. |
bafta si sa te intorci cu vesti bune.
Zuzilici spune:
VIOLETA
Draga mea iti doresc sanatate, fericire, noroc si fie ca toate dornitele tale sa devina realitate. .

Tzuni felicitari pentru toate realizarile tale. 
Lou, Carmen bine-ati revenit din concediu.
Roxana distractie maxima. You go girl!
Dragelor va multumesc pentru gandurile bune
si va urez tuturor o saptamana usoara.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Delidana, multumim de breakfast
.
Lou, sa va fie de bine concediul. Ceva detalii nu ne spui din Tenerife si noua, poze nu vedem
?
Mephala, bu-hu-hu to you too
. Ceva dovezi de la mare?
Carina, tu pe unde mai esti caci n-ai mai scris demult ?
Tzuni, da ce modesta esti
…sa ai spor la proiect si calatoria in Israel sa fie super placuta. ![]()
Violeta, asteptam vestile bune. 
Roxana, distractie placuta la Madonna sa ai. Si eu abia astept sa merg cu fetele s-o vad pe Kylie
.
Tumpi, sanatate cumnatului
.
De poimaine am intarcat si eu boieria, asa ca o sa am mai putin timp de intrat pe aici…
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.