Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Salut, salut,
am ajuns acasa cu mancarimi pe spate -soarele e vinovatul, si ceva "aripi" in plus,
, aici marea+gura au fost de vina; ca sa-l citez pe Iustin: "mama, am o foame de lup si o sete de broasca", :)))
va citesc maine, somn usor!
violeta70 spune:
Buna seara si bine v-am regasit!
Ne-am intors din concediu miercuri seara, dar joi am inceput munca 
, asa ca nu am avut timp de nimic. D-abia azi ne-am desfacut bagajele, am bagat la spalat, am facut curatenie si ceva cumparaturi.
Merg sa citesc din urma (nici nu stiu la ce capitol am plecat), dar voi gasi!
Pupici si sa aveti o noapte linistita!
dordia2000 spune:
Buna seara!
Ca de obicei hop si eu dupa sor'mea!
Zuzi
. Ce mai face printzesa? Nasol ca a trebuit sa mergi la un eveniment trist...
Roxana deunde ti-ai luat bilet? Eu cred ca ma duc cu masina prin zona sa aud cate ceva....ca bilete nu am gasit. Tare as vrea sa merg si eu la concert....dar....asta e!
Tumpi sanatate multa cumnatului si nepotelei tale.
Mephala bine ai revenit!Sper ca te-ai distrat la mare...!
Acum merg sa vizionez ceva....si spoi la nani!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
Acum am vazut ca e trecut de 12.00 deci....

La multi ani fericiti si plini de bucurii iti doresc din tot sufletul surioara!!!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
tumpi spune:
La multi ani! Violeta
, sa fi iubita si fericita,iat fericirea sa-ti fie binecuvantata cu un pui mic.
O zi minunata alaturi de cei dragi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Am citit din urma. Se vede ca este vacanta, nu am avut mult de citit.
Multumesc mult pentru urari, Tumpi si sor'mio !
Va las acum ca imi este cam somn.
O duminica frumoasa va doresc.
Pupici
si somn usor.
mephala30 spune:
'Neata si urari de La multi ani cu fericire, sanatate si implinire, sarbatoritei de azi, Violeta. 
Azi vom da o fuga pana la tara, la taica-miu. S-au copt rosiile si se cer culese,
.
ne auzim diseara,
sa aveti o duminica frumoasa!
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragutelor. Savurez cafeluta si ma gandesc sa va dau detalii despre cum am petrecut ieri.
La calarie a fost ok, am calarit un calut lipitan pe nume Jaffar
. Ne-am inteles bine trei sferturi din timp, pana cand nu-sh ce i-am facut si-a luat-o la goana cu mine in spinare, sa lesin de spaima, noroc ca atata lucru stiu bine, sa tin genunchii stransi si sa ma tin bine sa nu cad. Am racnit de vreo 3 ori: cad! cad! cad! dar nu am cazut, instructorul s-a prapadit de ras, iar eu efectiv vizualizam cum ma dau de-a berbeleacu peste capul calului
am scapat cu bine. Ca sa nu raman cu o teama, am continuat sa calaresc pana la sfarsitul orei, altfel e mai greu data viitoare cand incaleci..
Seara am fost la party cu colegele, dar mai intai am fost acasa la colega mea care ne-a pregatit de mancare. Ma enerveaza ca nu am rezistat la pepsi, am ras 2 pahare, in rest nu am mancat decat legume fierte sau la gratar. In club a fost ok, nici nu stiam ca este asa ceva in Cluj, un club underground (de-astea sunt multe) dar era o formatie care canta live numai hit-uri.
Dordia, bilete mai sunt, si la Diverta, iar eu am luat vineri online, de la My Ticket Romania si mai erau 3 categorii de bilete cu 160 lei pe gazon A, 120 si 80 sau 60 lei nu mai stiu exact pe gazoanele B si C. Merita sa incerci, odata vine Madonna in Romania, chiar daca nu prinzi sa vezi scena, o sa fie ecrane mari si se vede tot.
Dragutelor, azi e mai innorat afara la noi, iar eu ma pregatesc sa ies la o cafeluta si la o barfa in Polus. Mai incolo nu stiu ce fac, poate ceva bucatareala pentru baieti care mi-s pe drum si daca nu ploua, ies la alergat.
Violeta, La Multi Ani si numai bucurii sa ai! 
Va
si sa aveti o zi faina!
Roxa
mihaser spune:
Salut!
Vio
sa fii sanatoasa si sa va dea Dzeu cati bebelusi doriti! O zi minunata!
tumpi sanatate maxima celor din familia ta si sa va fereasca Dzeu de pb!
Roxa super! Distractie placuta la concert!
Lou ce ma bucur ca v-a placut in concediu...sper sa mai avem si noi parte de o minivacanta in septembrie.
Am o poza cu mine dar nu stiu pe unde sa o pun ca sa va arat cum arat la 59 de kg...O sa fac tot ce-mi sta in puteri ca sa raman aici ca e mult mai bine!
Va pup! 
Tzuni spune:
Neata si bine ati revenit din concediu, voi, oitze ratacite! ![]()
La multi ani, Violeta, 

sa fii fericita si sanatoasa si sa dea DD ca cea mai mare dorinta a ta (stim noi care
) sa se implineask cat de curand! Sa ai o zi frumoasa si sa te simti frumoasa, pt ca esti: si pe dinafara si pe dinauntru! 
Io n-am cu ce ma lauda decat cu un succes profesional considerabil, in urma caruia m-am ales cu inca un proiect la care visam de multa vreme
Iar in noiembrie mi se anunta o noua calatorie in Israel. Cam asta.
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME