Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Eu iar va pe toate si va las ... Azi voi lucra doar 1/2 de zi deoarece trebuie s amerg la o inmormantare. A murit tatal unui partener de afaceri si trebuie sa fim alaturi familiei. Mai rau e ca am de lucru cat pentru 3 zile. Probabil c-am sa-mi iau acasa pentru weekend.
Pana atunci insa va doresc tuturor o zi usoara si-un weekend placut.

DIana bine-ai revenit de la mare si soare. Tu i-ai predat stafeta Mephalei care acum e in concediu la mare. Ea, Hopes & Puskin cred ca si-au dat intalnire la mare. Nu m-ar mira s-o aud si pe Tzuni c-a plecat la mare.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Tumpi am citit intrebarea ta dar am crezut c-o sa-ti raspunda Khristin. Pe scurt la noi e vreme de tropice. Inabusitor de cald si cu ploi torentiale si furtuni cand si cand. Aseara de exemplu a fost o furtuna atat de mare (aproape de uragan ca intensitate) ca a luat acoperisul catorva case dintr-un cartier de-aici. In rest umezela cat cuprinde, soare si caldura.
O zi buna tuturor.

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao dragelor

Daniela, daca nu scria Zuzi de link-ul ala nici nu stiam cate am facut cu Eximia asta...chiar m-am gandit sa mai fac cate o sedinta la o luna jumate sau 2 de intretinere dar e scump rau...

Fetelor, sunt foarte entuziasmata, mi-am luat bilet la concertul Madonnei si vin in Bucuresti in delegatie miercuri si raman la concert, s-a potrivit asa de bine

Va si revin maine dimi la cafea, acum sunt obo ca viu de la sport si mai am de intins niste hainite.

Pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Zuzi,trist sa auzi de moartea cuiva, chiar daca nu face parte din familie.
Si la noi aseara a inceput furtuna si ploaie, azi dimineata cand m-am dus in gradina mi-am gasit din rosii rupte

Nu stiu ce se intampla in ultimul timp.Cumnatul meu bolnav , ajunge la operatie(si aici ma apuca toti nervii pe dr italieni ca la nici 24 de ore l-au externat), apoi sora mea care abia dupa o luna a reusit sa-si rezolve cu actele in tara, acum cu o zi inainte sa se intoarca o interneaza pe fata cea mare in spital.Saracul copil nu a fost internata niciodata in spitalele italienesti si ajunge in cele romanesti si taman inainte sa plece.Sper sa ii dea drumul maine .

Sunt asa de intoarca ca nu mai am chef de nimic,sper doar sa se rezolve totul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Zuzi,trist sa auzi de moartea cuiva, chiar daca nu face parte din familie.
Si la noi aseara a inceput furtuna si ploaie, azi dimineata cand m-am dus in gradina mi-am gasit din rosii rupte

Nu stiu ce se intampla in ultimul timp.Cumnatul meu bolnav , ajunge la operatie(si aici ma apuca toti nervii pe dr italieni ca la nici 24 de ore l-au externat), apoi sora mea care abia dupa o luna a reusit sa-si rezolve cu actele in tara, acum cu o zi inainte sa se intoarca o interneaza pe fata cea mare in spital.Saracul copil nu a fost internata niciodata in spitalele italienesti si ajunge in cele romanesti si taman inainte sa plece.Sper sa ii dea drumul maine .

Sunt asa de intoarca ca nu mai am chef de nimic,sper doar sa se rezolve totul.

Tumpi si pe mine ma paste ne-norocul in ultima vreme dar zici si eu: Ei lasa ca maine va fi mai bine!
Mult noroc cumnatului sa-i iasa bine operatia si sper si eu ca nepoata ta sa fie externata maine.
In rest ... Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele ... cu furtunile astea care bantuie in ultima vreme.

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Va astept cu micul dejun, astazi va ofer papaia si cereale cu lapte + cafele, ceaiuri si ce mai doriti.

Zuzi, Tumpi,

Roxa, distractie maxima! Vei merge singura?

Daniela, daca tu vorbesti de slana, eu ma duc sa ma impusc. Serios acuma, care slana?

Donna, sa-ti traiasca blanoasele, asteptam poze.

Tzuni, dormi?

Weekend placut tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Buna dimineata pisicutelor,
sunt la cafea si in povesti asa cum v-am amenintat de aseara. Imi pare rau ca mood-ul a luat-o in jos, nu tare dar mai in jos decat speram eu sa fie. Sper totusi sa va molipsiti de la mine, fiindca azi sunt foarte entuziasmata. Baietii mei pleaca intr-o excursie in Ungaria la o gradina zoologica iar eu raman singura pana maine. Programul e facut: dimi calarie la Jucu, vin acasa si fac ce vreau eu, cred ca se lasa cu baie in clabuci, citit, dormit si alte chestii asemenatoare dupa care seara merg la un party de burlacie ca nu pot sa zic burlacite, ca doar 3 din fetele care vor veni sunt nemaritate .

Am uitat sa va zic ca aseara mi-am cumparat in avans cadoul de ziua mea, de pe cardul lui Nasty of course, niste cizme mortale albastre de la Bata, pe care le voi incalta deseara cu rochita de la Mango, Petruska, daca v-o amintiti ca v-am stresat o tura si cu aia abia astept!

Revin mai incolo, sa va zic cum a fost la calarie.

Va si va doresc o zi minunata
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Buna dimi Delia!

Dac ate referi la concertul Madonnei, nu intentionez sa merg singura, am reusit sa ma combin cu niste colegi de la banca, din Bucuresti si sper sa reusim sa fim impreuna. Ieri am luat biletul la gazonul A, habar nu am daca suntem sau nu impreuna, dar macar pana la intrare mergem impreuna

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, dragelor!

Tumpi si Zuzi, cate un gand pozitiv si de la mine, sa depasiti perioada asta!

Delia, nu te impusca, te rog, ca n-ai de ce. Am slana plasata in zone strategice (fund, coapse) si tre' sa fac cumva sa scap de ea. Cu sport eu dau ffff greu jos din zonele respective si doar masuri din astea mai au efect.

Roxa, ce program fain ai in week-endul asta!

Va pup ca trebuie sa plec la piata si apoi am program de bucatareala.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna vitamine.

Delia, multumim de tratatie, eu sunt deja la a doua cafea.Dimineata m-am servit cu cereale de la tine si o cafea.
Am fost la cumparaturi ,iar acum ma gandesc ce as putea sa fac de mancare, sunt in pana totala de idei.Daca nu aveam deja carne as fi luat niste piept de rata ca voiam sa fac la wok ca tare mult imi place,dar cred ca raman la carne de porc la wok cu legume.

As dormi in continuu, aseara m-am uitat la Elisabeta I si m-am bagat in pat la 3 dimineata,iar la 10 ma trezea mama.Da nu ma supar ca eu ii spusesem sa ma anunte cand o scoate pe nepoata din spital ca sa stiu ca e ok.
Pentru prima data raman mirata de dr romani.De fel (bine asta nu e o regula ca mai sunt si dr corecti) daca vad ca e o pers care vine din strainatate, nu stiu cum sa te jupoaie de bani,dar asta chiar a fost super de treaba, a venit sa-i puna perfuzie nepotelei la 2 dimineata, la 4 si nici nu a vrut sa primeasca nici un ban.
Ce ma mira pe mine cum poate un copil de 14 ani sa faca piatra la rinichi.Of, asa de mila imi e de ea.

Zuzi, merci de ganduri bune, cumnatul meu s-a operat deja, e acasa,asta ziceam ca la nici 24 de ore i-au dat drumu ,destul de ciudat mai ales ca nu a fost o operatie chiar asa de usoara.

Roxa, super program, vreau si eu la calarie, nu am mai fost de vreo 3 ani.

Azi as zace si eu,da asta ar insemna sa raman nemancata ca nu are cie sa faca ca Mitzy nu vrea, ea si-a adus mai devreme un soricel si mi l-a lasat in mijlocul casei cat am fost la cumparaturi.

Ma si termina vremea asta ciudata,acu 2 zile 35 gr, ieri 24,azi la fel putini nori, iar migrenele imi dau tarcoale.Cred ca este cazul sa ma sui pe bici si sa-i dau bataie,

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput