Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
'Neata,
Violeta, sa ai parte de tot ce-ti doresti! 
Carmen, iti citesc o poveste cind te trezesti, ca vad ca la culcare n-am fost pe faza.
Cum a fost la mare? Unde ati fost?
Roxa, bine ca n-ai cazut.
Cind e concertul?
Tzuni, felicitari! 
Eu ieri am fost la cumparaturi, mi-am luat niste tricouri si pulovere dragute; am fost intr-un mall cu 6 sau 7 etaje (nu mai retin exact) si in 2 ore cit am umblat prin el abia am colindat 2 etaje - cred ca-mi trebuia o zi intreaga sa ma preumblu pe acolo.
La magazinul cu pulovere patronul s-a gindit sa se bage si el in vorba si m-a intrebat de unde sint. I-am zis ca sint din Europa si el incepe: France, Hungary, Sweden, Poland, Turkey, Germany, s.a.m.d, mi-a insirat omul toata Europa numai de Romania nu zicea nimic. Pina la urma mi s-a facut mila de el si i-am zis de unde sint. Raspunsul lui: aaaaaa, Lomania....![]()
Va las micul dejun, ma duc la treaba si poate ajung si la sala desi ma simt cam aiurea...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
CRISCOSTY spune:
Neata! Multumim pentru micul dejun, Delia
Misto...Lomania![]()
Eu sambata am muncit ca nebuna, am facut curat de am acum o febra musculara de toata frumusetea
Ieri am sarbatorit doar eu cu sotul, am fost in parc si la restaurant...superb, desi ne-a fost greu fara Dany, faceam ce faceam si tot la el ne gandeam.
Vio, la multi ani! Sa fii sanatoasa si mult succes la Brasov, sa vii cu vesti bune!
Lou, Carmen, bine ati venit! Vrem poze...
Tzuni, felicitari pentru reusite
Tumpi, sanatate cumnatului si nepoatei! Suna bine...voiaj de nunta
Ma apuc de treaba, sunt in zona. O saptamana reusita va doresc
Tzuni spune:
Beeeeeeheeeeeheeeeee din Lomania pentru voi toate! 
Azi am o zi plina, asa ca fug la treaba!
... ca m-ati tot intrebat de Meri. E bine, draga de ea, se joaca cat e ziua de lunga si e in faza aia nostima in care canta / improvizeaza cu voce tare, incat abea ma abtin sa nu rad ! Ca face niste versuuuuuuurrrriiiii
Ma tot intreb care-i muza aia care o inspira
. In rest... boceste la greu cand i se termina portia zilnica de Minimax si ma tot intreaba daca o duc joi la gradinita? De ce joi? Habar n-am! Cred ca e nou cuvantul si de aia...
Eu ii spun ca nu joi, ci marti ! ![]()
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
gusta spune:
Neatza.
Violeta la multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare.
Sunt bine
si incerc sa tin pasul cu voi.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Violeta: La multi ani fericiti!
Khristin: aici sunt
. Va citesc cand am timp, dar la mine in fiecare an August e o luna nebuna nebuna.
Va pup pe toate si sunt prin zona,
PS: nici pe Ruxi n-am mai vazut-o de ceva vreme.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
roxana1974 spune:
Buna seala Lomania, oliunde te-ai afla
Delia, contzertul e miercuri seara, ioi cum astept!
Sa porti sanatoasa pulovarashele!
Anda 
Zuzi, Khristin
tks!
Fetelor,ne vedem maine la raport, acum am treaba si nu pot sta, si abia am ajuns acasa!
Roxa
gusta spune:
Neatza.
raport e tot stagnare intr-un fel ma bucur ca nu e in sus dar se poate sa fie si mai bine.
Va las micul dejun si cafeluta .
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salut!
Eu am pus 500 de gr...am 60 de kg ...deh facatei sote si alte chestii...
Va pupam!
mephala30 spune:
Io sunt umflata, m-am cantarit si am impietrit de groaza,
. Plan: portii reduse, multe fructe si legume. Si apa, desigur. Doamne ajuta! :)
Sper sa reusesc zilele astea sa pun cateva poze de la mare. Deocamdata sunt ocupata cu patrunjelul pentru tzu, adun provizii pentru iarna,
. Fac si suc de rosii, in jur de 40 de kg am cules de la tara,
.
Delia, thanks for the story (please correct me when wrong, i want to speak english), si nu te amuza prea tare,
.
Boxa, vreau si io la concert!!!
revin cand pot,
.
tumpi spune:
Buna dimineata de sub umbrela.
La noi e o vreme de stat in pat si uitat la tv.
Delia tare haios tailandezul, noi aveam niste cunostinte croati si mama tipului zice Rumunia
.
Carmen, faci si zacusca?ca vin la tine daca e
.Eu nu am facut niciodata chestii din astea pt iarna,in afara de niste castraveti, nimic altceva.Mama facea tot, aici cumpar ca as iesi oricum mai ieftin decat daca as face
Sper sa se mai opreasca ploaia si sa ies ca am ceva drumuri de facut.
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)