Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

,dar una mare am nevoie.

Sunt cheauna,si daca nu-mi injectez niste cafea direct in vene nu mai rezist.

Delia, pacat de micul animalut.

Marilena, daca vrei iti dau eu una ca sa-ti revii.

Dona, cate animalute ai?Arata-ne pozici.

Gabi, tot in sedinta esti , ca nu ami mai aparut.

Claudia, cred ca e tare bine cu surioara acasa.

Kristin, Zuzi, prin Canada cum e vremea?

Tzunele, daca Delia iese la inaintare cu varanul, vin-o si tu cu mascul feroce sa ne faci cunostinta

Ma duc sa-mi fac niste setari la yahoo ca am avut probleme.
Pupici si o zi minunata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Am disparut in ceata, stiu, dar de cateva zile imi e un rau monumental, am niste crampe la stomac foarte aiurea. Ma pusesem putin pe picioare marti si ieri am luat-o de la capat.

Ieri am inceput masajul. A fost foarte fain, ma duc si azi. Am slabit de ieri pana azi un kilogram, dar nu cred ca se datoreaza masajului ci stomacului meu, care nu mai suporta mancare. Azi sunt pe branza de vaci, paine uscata si ceaiuri.

Va pup pe toate. La multi ani fetelor care serbeaza niste ani de casatorie! La cat mai multi, mai frumosi si fericiti!

Daniela

Mergi la inceput

Am ajuns sa scriu eu dupa mine! M-ati lasat singura pe aici? Pe unde umblati?

Am fost la masaj tura a doua, a fost foarte bine, in capu' meu deja se vad efectele (cred ca doar acolo, ca nu aveau cum sa se vada dupa doua sedinte).

Roxa, cum e ultradermoporatia? Ce iti face? Ca n-am gasit prea multe info pe net.

Ma duc sa imi fac un ceai, azi am mancat de regim si vad ca sunt mai bine, nu ma mai supara asa rau stomacul.

Va pup.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Am ajuns sa scriu eu dupa mine! M-ati lasat singura pe aici? Pe unde umblati?

Am fost la masaj tura a doua, a fost foarte bine, in capu' meu deja se vad efectele (cred ca doar acolo, ca nu aveau cum sa se vada dupa doua sedinte).

Roxa, cum e ultradermoporatia? Ce iti face? Ca n-am gasit prea multe info pe net.

Ma duc sa imi fac un ceai, azi am mancat de regim si vad ca sunt mai bine, nu ma mai supara asa rau stomacul.

Va pup.

Daniela

Check www.beautyone.ro/Detalii/Aparatura-Slabire-Profesionala-Eximia/" target="_blank">THIS out.

Eu va si . In rest sunt tare busy.
O zi buna tuturor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Slabuta miscare pe aici.

Daniela , sanatate multa.Dar de la ce ti se trage?Ai pb de fel cu stomacul?

Zuzi, spor la treaba.

Vad ca vb de masaje,of, ce as mai face si eu.Roxa, asa un indiciu nu ne dai cam cat costa ultradermoporatia?

Tb sa ma apuc zdarvan de sport sa-mi remodelez corpul,ca nu se mai poate, kg nu ar fi pb,dar nu mai am muschi, decat la brate

La noi s-a pus o furtuna,de te ia pe sus si am mai avut si proasta inspiratie de a iesi la plimbare cu bicicleta si am numai praf in ochi.

Dupa ce azi au fost 35 de gr maine se anunta 23

Mai stau putin prin zona, cat se uita al meu la meci sa mai citesc una alta si apoi la nani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara natiune!

Am intrat ca sa semnez condica si sa vad ce mai faceti. Eu am desfacut mare parter din bagaje dar acuma vine partea cea mai nasoala....adica....spalat,calcat, curat...&co O sa am un weekend pe cinste care vad ca se va prelungi si saptamana viitoare pt ca....in acest weekend vreau sa mer cu puii mei in parcuri...sa ne jucam . Nu stiu de ce dar m-am saturat sa il trimit pe Doru cu copii in parc si eu sa robotesc in casa. Asa ca voi face in fiecare seara cate ceva in asa fel incat in weekend sa stau si sa ma joc cat mai mult cu tzutzureii mei dulci.

Delidana...saracutzul....era si pui. Eu nu prea rezist sa vad animale moarte....mi se rupe inima. De aia nu ma pot uita la Animal Planet la emisiuni din alea cu "rescue" pt ca plang de ma unflu.
Nu stiu daca v-am spus dar eu am avut un catelus...rasa "Bobtail" o frumusete de catelusa care a mutit pe la 10 ani si jumatate si dupa care plang si acum cand imi aduc aminte de ea. A fost primul meu copil si.....nu o voi uita niciodata.

Daniela Muulta sanatate. Ai incercat cu ceai de sunatoare combinat cu menta??? La mine functioneaza.

VAi dar ati intrat toatre in vacanta??? Cand m-am intors si eu cu hef de vorba....fugiti voi.
Mephala Ce mai faci? Ce fac minunatii copilasi?
HcClara, Hopes, Gabrielama,Gusta Nastad,Criscosty si restul fetelor pe care nu le-am mai nomimnalizat va poop si va astept la discutii.
E nasol ca eu nu pot intra decat seara dupa ce imi culc puii mei frumosi.

Acum va las ca am putina treaba! Noapte buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

"Blanosii" mi-au dat desteptarea la 7.30 azi dimineata. Latrau de mama focului si desi dorm cu dopuri in urechi, tot i-am auzit.
Ieri a fost una din cele mai calduroase zile de cind sint aici, 34.5 grade in casa, noroc cu aerul conditionat ca altfel nu stiu ce-as fi facut. Seara m-am dus sa alerg (n-am fost prea inspirata) si nu se misca nici o frunza, ingrozitor de cald iar umiditatea cred ca era undeva in jur de 90% daca nu mai mult. Am ajuns acasa lesinata de cald dar m-am simtit excelent, incepe sa-mi placa sa alerg, ma simt mai flexibila, ca o masinarie bine unsa daca pot sa zic asa.

Dordia, asa e cu animalele, te atasezi foarte tare de ele.

Daniela, iar mi-ai adus aminte ca n-am mai fost de mult la masaj. Weekendul asta sigur ma duc sa-mi aranjez oasele.

Donna, asa e, nu pot sa-i urasc dar tot ma intristez cind omoara cite un animalut. Tu citi "blanosi" (initial scrisesem "balosi" ) ziceai ca ai?

Va las cereale cu lapte, mango si ce mai doriti la micul dejun.
Am fugit la sala.

O zi pufoasa va doresc.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Azi am o zi de concediu asa ca ma apuc de smotru prin casa.
Daniela, sa treaca starea de rau.
Delia, am doua blanoase oficiale - mama si fiica, o sa le vedeti in curand, plus o blanoasa mostenita odata cu curtea (e cam salbatica dar ce sa facem, e si ea a noastra) plus un motan vagabond, mare crai, desi e batran merge periodic la curtat de dame fine prin cartier si se intoarce smotocit, zdrentuit, nemancat dar fericit.In primavara s-a intors cu o rana imensa pe gat, practic i se vedea ...traheea, dar se vede ca mai avea ceva credite, nu consumase toate cele 9 vieti, ca s-a refacut surprinzator de bine.
Eu nu prea agreez matele, dar asta mi-e drag, el oricum se poarta ca un catel, ma asteapta cand vin de la serviciu la poarta si da din coada de bucurie. Asta-i inventarul vietatilor din curtea mea (sper ca numai asta si ca nu ne viziteaza cate un sori-shobo!)
Zuzi asa scurt si pe fuga? Spor la treaba!
Diana asa e, e greu sa pierzi un sufletel blanos. Eu nu am vrut animalute tocmai de teama asta, dar acum imi dau atata bucurie si pace ca nu pot sa ma gandesc ce va fi mai incolo.

Ma apuc acum de trebi...dar mai vin.

O zi buna tuturor!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Eu sunt cu rusii pe cap si am o stare naspa rau Ma dor toate cele si unde pui ca vroiam sa fac curatenie generala maine...

Va pupic pe toate...revin.

Mergi la inceput

Buna ziua si de la mine!

Zuzi, multumesc pentru link . Cautasem putin ieri si am gasit ca presupune cavitatie si injectie transdermica si nu pricepeam cum e cum injectia aia, acum m-am lamurit.

Fetelor, multam de urari, sunt mai bine. Nu stiu ce am avut, probabil am mancat ceva care nu mi-a picat bine, acum sunt ok, dar tot meniu de cvasi-regim am si azi.

M-am programat si saptamana viitoare la masaj, sper sa fac vreo 10 sedinte in total pana la ziua mea. Acu' nu stiu daca sunt doar in capul meu efectele, da' si azi de dimineata cand ma imbracam mi se parea ca sta altfel slana pe mine (in sensul bun, bineinteles).

Va pup si sper sa mai trec azi pe aici. Daca nu apuc, va urez un sfarsit de saptamana frumos!

Daniela

Mergi la inceput