Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Si eu ma retrag..fac un dus si la culcare. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor
am fost cam ocu in ultima vreme, dar am fost la sala zilnic. La job am multa treaba si abia am timp sa respir si din pacate nu am avut spor asa cum ma stiam eu, oricum lucrez la asta

Ma bucur ca sunteti bine, Delia, eu varan nu am vazut decat odata si ala pe discovery channel si am fost de-a dreptul fascinata, oare am retinut bine, e printre cele mai vechi creaturi care exista pe Terra, daca nu chiar cel mai vechi?

Zuzi, iata-ma dau si eu raportul, am avut marti dimi 57.5 kg. Mai nou nu ma mai intereseaza atat greutatea cat vreau sa-mi pastrez dimensiunile.

Trebuie sa va fac o marturisire: am facut un masaj, 12 sedinte de ultradermoporatie (nu sunt sigura ca asa se numeste) cu un aparat denumit Eximia si am slabit vreo 5.5-6 cm pe coapse. Sper din tot sufletul sa le mentin ca am dat o groaza de bani. E drept ca asa coapse nu am avut cred ca nici in clasa a 8-a...dar vad ca inca se mai poate lucra pe ele insa sunt in faliment, trebuie sa le mentin cu sport si dieta.

Va las acum ca am de calcat o rochie pe maine.

Noapte buna tuturor si pe curand!
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Khristin v-am admirat in poze, sl la lac si la piscina, mi-a placut!
Crys ma bucur ca ti-a iesit bine rezultatul! te cred ca iti lipseste Dany, si mie mi-e dor de Marc si cand o nopate e plecat la bunici!
Crys, Tumpi, Donna, Khristin multi ani fericiti in continuare alaturi de jumatatile voastre!
Delia am vazut si eu puiul de dinozaur, noi vedem asa ceva in zoo, dar numai cand ies din vizuina lor, ca au o buturuga si le cam place in ea, de regula le vedem numai coada!

Noi toata ziua la strand, sunt niste calduri de murim...ieri am fost la oftalmolog, vad perfect...dar nu mi-a placut dr deloc, nu se stie purta cu copii ca urmare nu ma mai duc la asta!Aseara am fost la cinema cu barbatu-meu, noi am fost cei mai batrani din sala...era o comedie cu Sandra Bullok .
sunt la fel de grasa.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

Asa cum am promis...voi intra in fiecare seara sau cel putin destul de des....pt ca maine am program de despachetat bagajele....si de spalat....si s-ar putea sa nu mai apuc la calculator.

Delidana si mie imi plac reptilele...sunt...interesante. Insa nu am avut ocazia sa intalnesc o reptila mai mare decat un gushter...so... nu stiu cum as reactiona cu una langa mine.

Criscosty multi ani fericiti impreuna va doresc si sa va distrati sambata!
Kristin la multi ani fericiti si voua....

Tumpi...ms mult de primirea calduroasa

Azi mi s-au intors si copii parintii si surorile....Deci probabil ca va intra si Violeta curand.

Poze voi pune in weekend cand voi avea timp sa le bibilesc.
Acum merg sa vad un ep din Criminal Minds...si apoi

toata gashca!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, da vad ca vorbiti de varanu' Delidanei de' parca ar fi cel putin un barbat top-model....

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu de cand aateptam sa se vorbeasca p'aci de barbati fotomodel , da vad ca lumea e cuminte tare , asa ca mai bine discutam de varani...

Multam de urari fetelor

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la cafea, ceai si cereale cu lapte. Va multumesc la toate pentru urari, sunteti niste scumpe

Va doresc o zi cat mai buna Sunt in zona, azi nu prea am chef de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Crys, multumesc pentru cereale.

Dordia, un raspuns intelept.

Roxa, am mai citit si eu aici despre varan, s-ar putea sa ai dreptate.

Mai tineti minte ca ieri va spuneam ca as vrea sa ating unul? Ei bine, mi s-a implinit dorinta intr-un mod sinistru: am gasit unul mort in curte, mic, un pui. Cred ca "blanosii" mei l-au atacat. N-am avut inima sa ma apropii de el...of...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Tzunico.
Claudia si multumim pt urari.
Delia imi pare rau de micul varan. Stiu ce simti, primavara trecuta mi-am gasit blanoasa cea mica luptandu-se cu motanul pentru un pui de vrabie . I-am urat pe amandoi o saptamana!!! N-ai ce face, sunt animalute, au instincte.

Gramezi de ma intorc la munca.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

raport stagnare

Kris fara discutii de barbati ca pird sirul ,mai bine de animale.

Zuzi nu am cumparat nimic nici camera nu o are aranjata si imi e o ciuda pe mine ca nu reusesc sa fac nimic din ce imi propun.

Tumpi si Claudia si aici e cald si eu vreau un pic de racoare poate reusesc sa fac si eu mai multe.

Cuscra bine ai revenit lasa ca vine ginerica.

Donna bafta cu operatie.

Hopes concediu placut.

Zic felicitari la fetele cu ani de casatorie.

Imi e ciuda de mine ca nu am grija deloc de mine ,dupa de copil a vizitat vecini in ultimele 2 saptamani cat nu a facut-o in 4 ani,Juniorul mai vine si mai o ia si el ca socru e mai nebun si mai nebun.Cu olandezu ne vedem noaptea in pat si tot asa.

Mi-am spus singura ca daca pana luni nu ii aranjez camera Marei si nu ii iau ultimile lucruri imi dau vreo 2 in freza singura ca nu e normal asa.

O zi buna in continuare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput