Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Zuzilici, de un an e implementata sigur si parintii mai ales dupa o anumita varsta - 55 cred sint trimisi cu siguranta la analize. Deci n-ai de ce sa-ti faci griji, ca nu e mare lucru cu analizele, o vei avea pe mamica ta la tine.

Vorbeati de casnicii, peste doua saptamani facem 13 ani ...nici mie nu-mi vine sa cred

Am fugit la treburi

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Cris...categoric, eu ma inscriu la o felie de tort virtual si la un pahar de sampanie!

Hopes, ce scurta la vorba ai fost. Concediu placut!

Donna

Mergi la inceput

Hello Tumpi! Nu am mai mers la alt dr ca am si alte probleme de investigat si deocamdata ma concentrez pe ele. Cred ca in a doua saptamana din septembrie ma mobilizez sa rezolv cu nasul. Astept PM.
Sanatate multa cumnatului tau!
Ai crezut ca era pisica si era un paianjen de fapt? Suna a film horror!!! Delia, retrag ce am zis la adresa varanului, sunt sigura ca-i mai dragut decat tarantulele lui Tumpi. Decat lighioane cu multe picioare...eu ma declar pro-varan!
Khristin, 13 ani, felicitari si multi-multi inainte.
Acum, glumind pe aici, mi-am dat seama ca peste 10 zile si noi aniversam 6 ani de casnicie...ce trece timpul...

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Donna, nu ai PM-ul activat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza suratelor...

Am sa actualizez lista dar nu inca... mai astept rapoarte.

Delia gandim la fel cand e vorba de animale...si eu am exclamat cand am vazut poza: Ce frumos e...

Azi dimineatza insa s-a aciuat o pisica pe deck-ul meu. O tigrata portocalie, frumoasa foc. S-a tot alintat de noi pana mi-a dat mie prin cap ca poate i-o fi foame. I-am dat niste dry-food ... de la catei ca n-aveam altceva. Si n-a facut fitze, a mancat-o pe toata. Apoi i-a dat matusi-mea apa ... nici nu s-a atins de ea. Dar tot mieuna si se freca de noi asa ca iar mi-a dat prin cap sa schimb apa cu lapte si numai ca nu mi-a zis si Sarut-mana. Am reusit sa fac cvea poze cu ea cat era activa ca dupa masa s-a asezat frumusel sa-si faca siesta. Isabella era cea mai fericita ca acum are 2 catei si-o pisica. . Nu stiu a cui e si nici cat o sa stea sau daca o sa stea pe la noi dar daca mai vine am s-o hranesc si pozez. Sper sa nu inceapa sa latre de la mancarea cainilor.

Khris m-am lamurit. Intre timp si-a facut si mama analizele si acum asteptam raspunsul Vienei. Multumesc de incurajari.

Tzuni se pare ca n-are legatura varsta cat are faptul ca data trecuta eu i-am facut prelungire dupa 6 luni si acum ei vor sa fie siguri ca daca se mai intampla o data chestia asta (prelungirea) macar are analizele la zi si-i ok! sa stea mai mult de 6 luni. Eh! birocratie ce sa zic ... asteptam vesti bune.

Tumpi spor la calcat. Te-astept si pe la mie , dupa.

Hopes vacanta placuta.

Donna te vad, nu mai manca. Fa-i o vizita nutritionistului mai bine. E asa de usor s-o iei inapoi de nici nu-ti dai seama. Fii tare!

Marilena care-i treaba pe la tine? Ai cumparat rechizite?

Crys ma bucur ca ti-au iesit analizele bune. Petrecere frumoasa in weekend si la cat mai multi ani impreuna fericiti si plini de iubire.

De fapt tuturor celor care-si aniverseaza ani de la casnicie le urez in contunuare fericire, intelegere, iubire si www.strollingmusician.com/HappyAnniversaryGlassPlate.jpg" target="_blank">HAPPY ANNIVERSARY !

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi draga, as fi prima la cabinetul nutritionistului daca n-ar fi in vacanta! Sper sa supravietuiesc pana la intoarcerea lui.
Fetele, salvati un biet nestiutor, cum se activeaza PM-ul ala, ce i-am facut?

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Donna, m-ai facut sa rid, asadar mai degraba un varan mititel decit un paianjen, nu? Eu am oroare de gindaci, din aia mari, de bucatarie. Am avut o experienta nasoala cu unul acum citiva ani.
Ciini am si eu, 4 la numar, latra noaptea de ti-e mai mare dragul. Si eu zic la fel ca tine, primii mei copii...blanosi.
Nu stiu ce sa zic de pm, eu nu-mi amintesc sa fi facut ceva special sa-l activez, poate stiu alte fete cum se procedeaza.

Zuzi, dragut, da' ciinii tai au vazut-o pe pisica?

Hopes, concediu placut!

Tumpi, Khristin, Crys,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Fetele, salvati un biet nestiutor, cum se activeaza PM-ul ala, ce i-am facut?

Donna

In partea stanga, sub Mica Publicitate, gasesti Mesaje Private. Daca nu ai, mergi la Profil Personal si de acolo, din sus-ul paginii in Mesaje Private. In coltul din dreapta ai butonul "Optiuni". Intri acolo si bifezi "da, vreau sa primesc mesaje private".

Bafta!

Tzuni

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello! Fost la cumparaturi, facut un pic de ordine si acum am mancare pe foc si la cuptor Mor dupa Dany, pup pozele...sunt dusa rau

Ce de aniversari avem luna asta...sa fim sanatoase fetele si sa fim fericite langa familie...si sa petrecem frumos

Hopes, concediu placut
Donna, iti tin pumnii in septembrie, sa fie bine
Zuzi, sper sa rezolvati repede cu analizele si viza, sa fii langa mamicuta ta
Tumpi, sanatate cumnatului! Eu nu suport paianjenii, daca ai crezut ca era pisica inseamna ca era mare...nasol.
Cuscra, ce mai zici? Cum mai esti? Ce face nora mea?

Sunt in zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit,da nu am calcat nici jumatate din ce aveam ca era prea cald si nu am mai rezistat.

Cris,era destul de mare oratania.

Hpes, concediu placut si vreme buna.Poate te vezi cu ,Carmen la amre.

Kristin, ne-ai luat la ani de casatorie.
Chiar ca avem multe aniversari luna asta, august e luna casatoriilor..Nici nu-mi vine sa cred ce de trece timpul.

Zuzi, am mai primit o invitatie sa ma mierg sa calc si in alte parte, da azi sunt egoista, nu vreau sa merg.

Ma retrag sa vad ce gasesc interesant de vazut la tv, va urez o seara placuta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput