Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuni spune:
Delidana, adica acum mananci soparle din farfurie ? Te-ai obisnuit ?
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Delidana, adica acum mananci soparle din farfurie ? Te-ai obisnuit ? www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
Da mai Tzuni, citeodata mai ramine cite una-n git dar dau cu niste lapte de soia dupa ea si aluneca mai usor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Tzuni spune:
Puteam sa jur ca sunt ceva probleme la mijloc...
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
donna79 spune:
Delia... nitel cam infiorator ala mic si verde, dar daca tu zici ca era dragut, fie ca tine. Imi aduc aminte ca in copilarie m-am catarat in varful unui gard un doua secunde pentru ca am vazut un guster, daca intalneam un varan cine stie ce grozavie mai faceam.
Pupici, raman in zona.
Donna
Delidana spune:
Donna, dupa ce-l vezi de citeva ori te obisnuiesti si nu ti se mai pare asa de infiorator. Eu as fi fost curioasa sa pun mina pe el dar am auzit ca muscatura de varan e foarte nasoala din cauza bacteriilor care se afla in gura lui. Cind am vazut prima oara unul mi-am zis: ce cauta crocodilul asta la noi in curte? Eram la etaj si pina sa cobor la parter sa ma uit mai de aproape, disparuse. Lumea e oripilata in general de astfel de vietati pentru ca oamenilor le e frica. Dar lor le e si mai frica de noi...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
CRISCOSTY spune:
Salut! Scuze pentru absenta, am trecut printr-o perioada mai grea..dar totul e bine cand se termina cu bine, nu? A trebuit sa fac o analiza super nasoala, dar bine ca a iesit totul in regula. In rest...sunt cam singurica pe acasa, nici nu-mi vine sa intru in casa...pardon, ma asteapta Coco L-am dus pe Dany la tara, sotul vine tarziu in fiecare seara si eu.....of, e greu fara Dany. Sper ca duminica sa petrecem o zi frumoasa amandoi,sa iesim undeva, sarbatorim 12 ani de la nunta...ce-au trecut anii...
Cred ca de azi ma apuc de curatenie, sa-mi umplu ziua cu ceva.
Va pup pe toate si mai intru de acasa
donna79 spune:
Cris chiar ma intrebam pe unde umbli. Imi pare rau ca ai avut emotii, dar ma bucur ca totul a iesit bine. Imi imaginez ce dor ti-e de Dany. A...sunt uimita...12 ani de la nunta (erai majora?... stiu ca erai, dar tocmai ti-am revazut ultimele poze si ma minunam ce tanara arati)! Felicitari, dragoste multa va doresc, pace, echilibru si spor in toate! Inteleg ca mai ai concediu? Te invidiez...
Delia, faptura in cauza nu poate fi decat rece si alunecoasa, mai bine mangai ceva cu blana . Uf, ce ma enervez ca mi-e greu si mi-e lene sa fac un cont si sa postez niste pozici cu potaile mele, sa ma laud si eu cu ceva daca tot nu am copii. Adevarul e ca le consider primii mei copii... blanosi.
Gabi, Delia, Tzuni si pe toate celelalte active, restul...scoateti nasul din barlog!
Donna
CRISCOSTY spune:
Donna, merci Sunt la munca, asi fi vrut eu sa mai am concediu Aveam 19 ani la nunta, m-am maritat devreme sa nu mi-o ia cineva inainte, dar nu regret. Da, toata lumea imi spune ca nu-mi da 31 de ani...a, mi-am dat seama ca saptamana viitoare trebuie sa fac cinste...sunt singura, facem chef mare?
tumpi spune:
Ziua buna.
Va invit la un cappuccino,sau o apa cu lamaie.
La noi azi e cald, culmea cica maine o sa fie 36 gr, cam rar intalnesti prin Germania temperaturile astea..
Delia, si eu ma oripilez cadn vad taratoare.Stiu ca in Italia erau soparlite si sora mea spunea ca sa nule fac nimic ca sunt aducatoare de noroc.Brr cand le vad, nici noroc nu mai vreau.
Noi de cateva seri in schimb avem niste paienjeni mari negri, nu stiu de unde apar,prima data cand l-am vazut am observat doar ceva negru trecand pe sub picioare(noroc ca stau cu picioarele ridicate ca ma dor) si am crezut ca e pisica.Cand m-am uitat mai bine,era ditamai paianjenul, am sarit in canapea in picioare tipand la al meu sa aprinda lumina ca e un paianjen.De atunci bag pisica seara in casa si dormim cu usa inchisa.Brr.
Cris, bine ca ai trecut cu bine peste probleme.
Eu ma gandesc ca la ora asta cumnatul meu e in operatie si tare imi e greu stiind-o pe surioara mea singura imparitndu-se intre spital si casa cu cei 3 copii.Mama nu a putut ajunge ca sora cea mare e in tara sa-si trezolve cu actele si de o luna se plimba pe la primarii sa-i rezolve,deja si-a schimbat data pt bilet de avion,iar daca pana vineri nu e gata cu pass-ul nu stiu cum o sa iasa din tara.
Of, ca e grea viata asta.Da sa nu ne intristm mai tare.
Frumos, 12 ani si noi peste 2 saptamani tot atat sarbatorim.Planificasem initial sa mergem la Paris,da cum am ajuns mai devreme acolo,am ales pentru atunci o alta loctie.
Doridia,bine ai revenit din co.
Donna,ai mai fost sa ceri alta parere?Am sa-ti trimit un Pm ca vreau sa te intreb ceva
Ma retrag ca am program de dat din maini,de cantat la pian sau pe romaneste de calcat
mai revin eu peste vreo 3-4 ore cand sper sa termin tot ce am de calcat,daca nu-mi piere cheful intre timp
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)