Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Dragele mele,

Eu raportez ca-s la munte ; unde imi este ceva mai bine decat in bucuresti unde eram lac de apa.

Am aceleasi stari ca si voi, de nesomn, parca ma mancarici...dorm chinuita, pe parti sau pe spate (cand dormiti pe parti incecati si bagati un puiut de perna intre picioare se relaxeaza altfel muschii burtii, este testat de mine).
Mie imi amortesc rau mainile si picioarele, mi-sa dat magne B6 doza de cal - 4 pe zi. Cica circulatia este concentrata mult pe circulatia sanguina a uterului si de aceea priveaza perifericele...

eee sa va zic si de bebei, i-am vazut in toata splendoarea sunt intradevar 2, unul mai marisor,celaltalt cu 3 zile mai mic si sta inghsuit de fracsu'. I-am vazut miscandu-si manutele si binentels ca ne-am topit.

Noi ne dorim fetite, dar tati a zis ca-mi ridica statuie daca fac fata si baiat.

Pt valdimirescu - aspirina este buna in sarcina sa nu se formeze cheaguri de sange, deaceea este prescrisa unor gravide.

Am si eu o intrebare, mi-am facut analizele la Medlife si fiind in concediu le-am vizualizat pe net, si am vazut ca la Toxo si CMV am vazut ca IGG erau pozitive dar IGM erau negative. As vrea sa va intreb daca stiu eu bine sau este ok asa cum mi-au iesit? ca nu as vrea sa sunt medicul doar pt comfirmare telefonica, ca oricum merg saptamna viitoare la el.

Parca din cate stiu eu asta arata ca am avut cele 2 boli prin pozitivarea IGG, dar IGM arata ca nu exista o infectie actuala.
IE bine ce zic?

Va pupez pe toate!! si va doresc zile fara greturi si ameteli.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu nu mi-am luat temperatura, dar imi este in continuu cumplit de cald... Asa ca banuiesc ca e crescuta temperatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetele!
Am venit de la ecografie. L-am vazut pe bebe si m-am . E bine, am vazut cum ii palpaia inimioara. Sunt foarte vesela. Doctorul a zis ca totul este bine si ne vedem pe la 12-13 saptamani, daca nu apare nici o problema. Nici la prima sarcina nu am avut prea multe ecografii.
Va

Mihaela6+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare la toate fetele!!
Nu am mai reusit sa intru deloc in ultimele zile si nici sa citesc din urma. Am vazut ca sunt si cateva fete noi si le urez bun venit si sarcini usoare.Eu sunt in concediu, la mare...la mama acasa, odihna la maxim si relaxare.
Vreau sa urez La multi ani!!! Ramonellei, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!
Cum mai stati cu greturile??? cu varsaturile???
Eu de cand am ajuns la mama acasa ma simt foarte ok...azi mi-a fost putina greata pt ca am mancat cu pofta niste placinta calda.
Azi am fost sa-mi fac si analizele si maine deja am rezultatul celor uzuale..Rh, tgo, tgp, uree, etc etc etc...iar maine merg sa-mi recolteze pt toxoplasmoza, rubeola, herpes si cmv.
Abia astept rezultatele si sper sa fie totul ok. A mai facut cineva analizele pentru primul trimestru??
Eu o sa intru mai rar...dar o sa incerc sa mai citesc si din urma ce ati mai scris voi...sper sa reusesc sa recuperez.
Imi cer scuze fata de fetele care mi-au mai trimis pm-uri pentru cartea "Mama si copilul", nu am uitat de ele si promit sa le trimit cat mai curand.
Pupici la toate si promit sa intru si maine sa va citesc!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Alina _ Bubulina aceeasi nelamurire o aveam si eu cu rezultatele de la toxo si citomegalovirus. Asa ca am intrebat-o pe doctorita care mi-a interpretat analizele de laborator si a zis ca daca IGG sunt pozitive inseamna ca am intrat in contact cu virusul dar am dezvoltat anticorpi pt virus. ca boala sa se confirme ar trebui ca IGM sa fie pozitive! ceea ce inteleg de la tine ca nu sunt! extraordinara sarcina sa ai cu doi bebei!

Pe mine m-au mai lasat caldurile! Freedelia ma doare sufletul de tine cand aud ca te topesti in Bucuresti! o bere fara alcool? poate o inghetata?

Ate_09 concediu frumos sa ai!

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi Gabi nu imi place berea de nici o culoare, dar o inghetata as manca... As bea suc fresh de portocale, dar am baut atat de mult ca ma ustura toata gura de la acreala -- si am mai mancat si muraturi si mere verzi pe deasupra...

Ce sa-i faci, suportam ca trece repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am o prietena care a supravietuit 4 luni perfuzii, inghetata si suc rece si dulce! Zicese ca ar calma spasmele stomacului! schimba fructele din fresh: fa cu mere, pune si un morcov si indulceste cu o para mica! si mie mi s-ar face gura punga de atatea acrituri! ma rog, rade ciob de oala sparta, ca numai acrituri sufar si eu:)

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ce fac fetele cu burtica?

LA MULTI ANI!!! RAMONELA sa fii sanatoasa si tu si bebelul!

fetelor eu sunt racita cobza, azi am consumat 3 pahete de servetele la serviciu, cu tot ceaiul meu cu lamaie, am luat si oscilo, cred ca pana nu isi face receala treaba nu imi trece nici cu slujbe. offf, am nasul de carton, nu mai pot. ellanik, asa am auzit si eu ca oamenii sanatosi racesc vara, lasa ca fac anticorpi acum si la iarna poate scap de gripa

va pup pe burticute pe toate! aveti grija de bblusi!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Buna seara burtici!
Ma alatur si eu voua DPN 1.04.2010, UM 24 Iunie 2009.
Va pupic dulce si sarcina usoara tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Multumesc Gabi de raspuns!!

Andra_S ai incercat niste leacuri babesti? o baita calda cu sare? macar la picioare sa transpiri.
Lapte cald cu mire si galbenus de ou- asta imi facea mama cand ma durea in gat.
Sanatate multa iti doresc!

Va pup!

Alina

Mergi la inceput