Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu e voie ou crud in sarcina -- asa ca lapre cu miere, fara ou :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sacha_ea, ladyD bine ati venit!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Scrieti rapid 10 mesaje sa scapati de moderare si sa va apara mesajele in timp util!
Mihaelagrosan, felicitari pt. inimioara, nu-i asa ca e un sentiment unic?
Ramonella, lasa, ai sa vezi ca si la tine va fi totul bine! Multumim pt. tort si suc!

Eu acum seara am mancat ca o sparta si ma simt acum super ghiftuita, mi-a facut mama balmos cu ardei copti, (nu stiu daca fetele din restul tarii stiu ce-i ala balmos, dar sper sa nu le fi facut pofta prea mare ardelencelor mele), bine ca nu mi s-a facut rau. Am o burta cat la 3 luni!

Adriana 8+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Va multumesc inca o data pentru urari!!!

Felicitari fetelor care si-au vazut samburelul!!!

Adriana mie nu-mi place balmosul.Eu am fost la Pizza Hut ci cumnata si fratele meu geaman,ca Rdau e in delegatie si am mancat ca o sparta.Si dupa aceea am baut juma de litru de apa.Asa si eu,am o burta ca la 3 luni...offf,ce frumos ee...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!
Va servesc cu o sau un fresh de portocale, in functie de preferinte.

Nelia drum bun spre Romania.
Alina bubulina felicitari pentru bebelasi. Ce frumos tre sa fie sa ii vezi pe amandoi.
Mihalea flicitari pentru eco si pentr vestile bune.
Andra insanatosire grabnica.
LadyD bine ai venit, sarcina usoara si la termen.
Adriana, Ramo acusica ajungeti la burta de 3 luni. E placut, dar ciudat de exemplu pentru mine care is la prima sarcina si vad cum se rotunjeste.

O zi frumoasa sa aveti si fara greturi.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

[goute]buna dimineata mamici[/goute]

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana cum te simti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!
RAMONELLA - La multi ani ! Cu intarziere , imi cer scuze. Sa fi sanatoasa si tu si bebe. Poate iti face un cadou si se arata la eco..

Feletor voi ce mancati? Eu nu mai stiu ce sa mananc, am o mare repulsie la mancare.

Denisa, s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Deisa, meniul meu atunci cand aveam repulsie pt mancare era: dimineata lapte cu cereale, la pranz branza cu masline si rosii si seara cate o supica ceva, sau iar branza cu masline si rosii. E tot ce puteam suporta sa pap.

Oana 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Anca, mersi, sunt bine. Crestem si bebe si mai ales mami. Desi nu am luat in greutate, burtica se vede binisor.
Tu? Cand ni te alaturi?

Oana 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Dragelor, ieri am avut o zi de cosmar (la propriu). Dupa ce v-am scris ca am scurgeri maro am fugit la Dr. Dumitrache Violeta la Medlife. Cand i-am spus ce simt, unde ma doare....verdictul a fost: avort spontan. Mi-a cazut tavanul pe mine. Dupa o eco TV verdictul a fost altul: oul clar, fara embrion, posibil oprit in evolutie. M-a sfatuit sa ma duc sa imi fac chiuretaj si sa cer biopsia resturilor care le scot ca inseamna ca este genetica problema mea. Am plecat de la cabinet terminata, am si cazut pe scarile alea de terminata ce eram.
Azi dimineata la ora 7.00 m-am prezentata la Giulesti la Dr. Ion Ionut (un om de nota 2000) ca sa imi confirme/infirme ce mi-a zis cucoana de ieri. Surpriza......embrionul este viu, este sarcina intrauterina in evolutie la 6 saptamani. M-am pus pe plans de fericire. Imi vine sa ma duc sa o strang de gat pe coana mare aia care m-a terminat psihic.
Acum m-am linstit in schimb sunt obosita de nu va vad......

Pupici.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput