Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
Neata! Poftiti la o
,un fresh de portocale, azi avem deschis open bar pt toata lumea, fara exceptii
.O zi frumoasa si usoara va doresc, fara greturi 
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Lindal, bine ai venit printre noi! O sarcina usoara si un bebe sanatos! Stai linistita ca nu e vorba de nebagat in seama, la tine, fiind nou venita pe forum, primele 10 mesaje ti se modereaza si nu apar in timp util, adica e posibil ca noi sa fi citit deja paginile in care mesajul tau apare ceva mai tarziu, deci scrie rapid 10 mesaje sa scapi de moderare si mai povesteste-ne de tine! ![]() |
Multumesc atb, iata ca mai scriu. Am uitat sa spun ca dr.de fam. mi-a dat sa iau si pastilute No Spa, pt mentinerea sarcinii zicea ea, pt ca simt un fel de dureri ca la menstruatie, insa din fericire nici urma de sangerare. V-ati confruntat si voi cu dureri?
O zi frumoasa tuturor si burtici fericite!
nikole spune:
Buna fetele...
nu-s cum am reusit de am sters 1 km de mesaj, mor de ciuda...e a nu's cata oara cand mi se intampla...
revin imediat ce ma simt in stare sa reiau ce am scris, acum merg sa dorm langa prunc o ora, cu frustrare cu tot
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Lindal spune:
OOO... suntem 62 de fete!!!
Vad ca am aparut si eu in lista de la inceput.
Sa fim toate sanatoase, sa avem sarcini usoare si sa ne vedem copilasii zambind! 
honeybaby spune:
Neata!
Inaioana, Linda Bine ati venit. Sarcina usoara si bebe la termen
Denisa,
5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
liliana_28 spune:
Neata dragelor,
Intai de toate vreau sa ii urez un sincer si calduros 

RAMONELLEI. Sa de DD sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Astazi este prima zi cand port si eu pantaloni cu elastic desi ii am de la prima sarcina. Este super bine cu pantaloni din astia. pana ieri umblam cu pantalonii desfacuti ca nu mai suportam. De nenumarate ori m-am dat jos din masina (la coafor, la magazine, la benzinrii) cu nadragii desfacuti. Muream de rusine dar ce sa fac daca uitam sa ma inchid.
Va pup pe toate

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
CoriMami spune:
Buna fetelor,
mi-a fost dor de voi!
ieri nu am avut net si nu am putut sa va salut.
Acum vin de la analize, m-au stors de sange, vreo 7 eprubete. Va recomand sa mergeti cu un suc in geanta, dupa recoltare sa beti repede ceva bun si dulce, ca pe mine ma lua o ameteala.
Pana la urma am gasit un loc unde puteam face gratis analizele (o parte din ele), iar cu restul, Chlamydia, Lysteria, etc, o sa ma duc sa le fac la Medlife.
In reste, bebe sper sa fie bine, eu zic ca e cuminte. Astept sa-l vad la eco.
Va pup
o zi buna sa aveti!
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010
MSymo spune:
Andira, Honeybaby a mentionat ulterior ca nu si-a modificat semnatura si ca la eco sarcina avea 6 sapt si cateva zile, deci la 5 sapt e prea devreme. Si eu am sarit repede sa o intreb...
Honeybaby...iti modifici semnaturica? Altfel intram in panica...
Astazi am trait o experienta de neuitat....masina mea este in service si m-am gandit eu sa folosesc mijloacele de transport in comun. Mare greseala am facut...In metrou un badaran de barbat s-a asezat langa mine cu o punga de fornetti si a mancat continuu...imi venea sa i le vars in cap, apoi la Victoriei cand am iesit din metrou pe holurile alea mirosea a: pateuri, covrigi, carnati....nu mai nimeream iesirea. Asa ca, aviz amatoarelor ...nu va aventurati...
O zi buna va doresc.
5 +
dayanara spune:
La multi ani ramonella! sarcina usoara si bebe sanatos!
msymo nasol pt tine, ca mie imi vine sa mananc si creioanele de desenat ale lui ivan, cand le vad asa colorate ma ia cu pofta, as manca tot ce se vede nu ce se poate
eu azi iau rezultatul la analizele alea de vreo 7 eprubete ....
dar ceva tot nu e bine iar sangerez, putin ce e drept dar nu.mi place...
si parca ella spunea ceva de tensiune , la fel ma simt si eu am palpitatii, tensiune mica, dupa cafea aveam 9 cu 6, daca nu beau e mica, daca beau parca suie , sau nu stiu ce se intampla dar simt palpitatii....
andra, eu stiu ca poti lua paracetamol, dar asta doar o sa.ti amelioreze simptomele , asa ca daca suporti si deranjul provocat de raceala nu e mare nu lua
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)